Reclamă

Are 77 de ani și un iubit cu 40 de ani mai tânăr. Cine este artista care face dezvăluiri neașteptate despre viața ei intimă

Ea este vedeta care are 77 de ani și un iubit cu 40 de ani mai tânăr. Artista internațională este mai fericită ca niciodată și nu se teme să vorbească despre alegerile ei personale. Diva a făcut câteva dezvăluiri neașteptate despre viața ei intimă.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 mai 2024, 6:06

Cher nu se mai ascunde de publicul larg și povestește cu sinceritate de ce a ales să iasă la întâlniri cu bărbați mult mai tineri ca ea. Vedeta care a făcut istorie de-a lungul deceniilor a intrat din nou în atenția presei.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Are 77 de ani și un iubit cu 40 de ani mai tânăr

Cunoscută pentru timbrul ei vocal unic, Cher a vândut sute de milioane de discuri în timp ce a cunoscut și succesul în televiziune și film.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Cher și Alexander Edwards în timp ce participă la săptămâna Modei de la Milano
Cher și Alexander Edwards trăiesc o frumoasă poveste de iubire / Profimedia Images

Vedeta deține inclusiv un premiu oscar pentru cea mai bună actriță, pe care l-a câștigat pentru interceptarea ei din Moonstruck din 1987.

Reclamă

Cher a atras, de asemenea, intrigi cu viața ei personală. Supranumită „zeița pop-ului” a fost, de asemenea, ținta publicațiilor internaționale din cauza relațiilor ei amoroase.

Diva, care are doi copii, se iubește în prezent cu un bărbat mult mai tânăr. Într-o apariție la The Jennifer Hudson Show, Cher a spus de ce preferințele ei s-au schimbat pe măsură ce se apropie de vârsta de 78 de ani.

Cher are o relație cu Alexander Edwards, un director musical cu 39 de ani mai tânăr ca ea. Raționamentul ei pentru a se întâlni cu Edwards, în vârstă de 38 de ani, este unul cât de poate de simplu.

Reclamă

„Bărbații de vârsta mea sau mai în vârstă, ei bine, acum sunt toți morți”, a explicat Cher. Diva a mai adăugat că bărbații în vârstă au fost „întotdeauna îngroziți” să se apropie de ea.

Vedeta internațională a răspuns astfel tuturor curiozităților despre viața ei intimă. Artista spune că este fericită alături de partenerul ei, chiar dacă acesta este mult mai tânăr ca ea.

Ce relații a avut Cher de-a lungul timpului

Cher a avut mai multe relații care au ajuns în atenția publicului de-a lungul timpului. Diva a fost căsătorită cu muzicienii Sonny Bono și Greg Allman.

Ambele căsnicii s-au încheiat cu un divorț în anii 1970. Bono, fostul soț al divei, s-a stins din viață în 1998, iar Allman a decedat în 2017.

Cher, pe de altă parte, se bucură de viața ei alături de oamenii care îi aduc zâmbetul pe buze. Diva urmează să împlinească vârsta de 78 de ani pe data de 20 mai.

Cher a declarat într-un interviu recent că a avut șansa să se întâlnească cu legenda rock and roll, Elvis Presley. Vedeta a declarat, de asemenea, că a fost îngrijorată de reputația pe care o avea Elvis la începutul anilor 1970 și s-a temut să aibă o relație cu acesta.

Cea mai recentă relației a divei este cu Alexander. Cei doi au fost văzuți pentru prima dată împreună în luna noiembrie a anului 2022. Edwards nu este străin de lumina reflectoarelor.

Acesta a avut o relație în trecut cu Amber Rose. Edwards a fost acuzat de Rose că a înșelat-o cu 12 persoane diferite. Cei doi foști parteneri au împreună și un fiu. Cher are, de asemenea, doi copii din cele două căsătorii anterioare. Copiii divei sunt mai în vârstă decât actualul partener al acesteia, a scris publicația PageSix.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
O femeie frumoasă cu urechi de elf și coroană pe cap
Horoscop
Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta
Numărul tău destin te poate ajuta să descoperi cele mai bune momente pentru a-ți manifesta visele. Deși nu poți prezice viitorul, se pare că îl poți calcula. Când ești cea mai norocoasă persoană din...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru mic dejunuri savuroase într-o tavă metalică așezată pe un grătar
Rețete
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi familia la micul dejun, încearcă o rețetă simplă pentru chifle pufoase cu brânză și mărar. Se prepară ușor, iar ingredientele sunt simple și mereu la îndemână....
PARTENERI
×