Reclamă

Demi Moore a oferit informații noi despre boala de care suferă Bruce Willis. Apropiații actriței spun că aceasta se pregătește pentru a-și lua la revedere

Demi Moore a oferit informații noi despre boala de care suferă fostul ei soț, Bruce Willis. Apropiații actriței susțin că aceasta se pregătește pentru un moment greu. Demi a luat în calcul cele mai sumbre posibilități în ceea ce privește evoluția bolii de care suferă actorul din Die Hard.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 mai 2024, 12:01

Bruce Willis se confruntă cu demență frontotemporală, o boală care nu poate fi tratată, dar ale cărei simptome pot fi ameliorate. Apropiații actorului i-au fost alături de când a primit acest diagnostic, însă mulți se tem pentru sănătatea sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Demi Moore a oferit informații noi despre boala de care suferă Bruce Willis

Au trecut deja multe luni de când familia lui Bruce Willis a anunțat că acesta suferă de demență frontotemporală. Boala i-a schimbat treptat viața actorului, iar acesta a fost nevoit să se retragă din lumea filmului.

Willis, care în anii 80, 90 și în primul deceniu al secolului XXI a fost unul dintre actorii de frunte din filmele de acțiune, a ales să se retragă de mai bine de doi ani.

Acesta s-a retras și trăiește alături de soția sa, Emma Heming. Actorul internațional se află în grija familiei sale, care nu l-a părăsit în aceste momente dificile.

De altfel, starea de sănătate a actorului este publică datorită actualizărilor împărtășite de soția și copii săi pe rețetele de socializare. Demi Moore, fosta soție a actorului, îi este în continuare alături. Chiar dacă cei doi au divorțat, aceștia continuă să fie alături unul de celălalt.

Reclamă

Demi și Bruce au împreună trei fiice și au avut o căsnicie frumoasă de 13 ani. Apropiații lui Demi spun că aceasta a adoptat „o nouă perspectivă asupra vieții”.

„Moore își schimbă mentalitatea pe măsură ce starea lui Willis continuă să se deterioreze. Se simte extrem de recunoscătoare și este vizibil emoționată. Se gândește la viața cu el și este recunoscătoare pentru toate lucrurile prin care au trecut. Ea îl admiră mult pe Bruce și se pregătește pentru un adio emoționant”, a spus un apropiat al actriței pentru Marca.

Totodată, apropiații lui Moore spun că această situație a făcut-o pe Demi să fie „o luptătoare”.

Reclamă

Demi Moore s-a mutat mai aproape de Bruce Willis

La începutul acestui an s-a aflat faptul că Demi Moore s-a mutat mai aproape de fostul ei soț. Presa de peste hotare a scris atunci diva s-a mutat într-o proprietate învecinată de cea în care se află casa familiei actorului.

Demi a vrut să-i ofere o mână de ajutor Emmei Heming, actuala soție a actorului. Demi a mai spus atunci că vrea să-i fie alături fostului soț „până la final”.

„Demi nu se teme de momentele dificile. Este conștientă de faptul că starea lui de sănătate se va agrava. Problemele de sănătate nu au un leac în acest moment”, au spus atunci apropiații divei.

Chiar dacă boala actorului este incurabilă, Bruce se află sub tratament și supraveghere.Acesta face terapie și exerciții dedicate pentru a-și ușura viața. Întreaga familie s-a unit pentru a-l ajuta pe Bruce să aibă „o viață cât mai aproape de normal”, a citat People.

Apropiații actorului spun că familia încearcă să-l mențină cât mai activ, fiind unul dintre motivele pentru care Bruce are un program bine pus la punct.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Deciziile spontane sunt la ordinea zilei pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024 îți aduce previziuni astrale pentru toate zodiile. Vor exista probleme pe plan financiar și momente de...
2
O femeie îmbrăcată elegant, în cadru feeric
Horoscop
Zodiile care sunt cei mai buni profesori. Nativii care au darul predării
Ești un profesor care caută să descopere secretele din spatele priceperii sale la catedră sau doar vrei să înțelegi care nativi au abilități înnăscute de predare? Ai mai jos o listă făcută de astrologi...
3
Shiloh Jolie-Pitt cu părul prins la un eveniment public
Divertisment
Shiloh Jolie-Pitt s-a filmat dansând. Fiica Angelinei Jolie e de nerecunoscut după ce și-a tuns părul scurt
Shiloh Jolie-Pitt s-a filmat dansând. Fiica Angelinei Jolie e de nerecunoscut de când a decis să treacă printr-o schimbare radicală de look. Adolescenta s-a tuns scurt și se bucură de această perioadă așa cum...
4
Leonardo DiCaprio cu o șapcă pe cap și în timp ce vorbește la un telefon
Divertisment
Cum petrece Leonardo DiCaprio atunci când nu-l vede nimeni. Actorul și Vittoria Ceretti nu au mai ținut cont de nimic
S-a aflat cum petrece Leonardo DiCaprio atunci când nu-l vede nimeni. Actorul a fost surprins în compania iubitei sale. El și Vittoria Ceretti nu s-au mai ascuns de camerele de fotografiat și-au dat frâu...
5
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
PARTENERI
×