Reclamă

Bruce Willis a fost surprins în ipostaze rare alături de familia sa. Actorul a sărbătorit vârsta de 69 de ani

Bruce Willis a fost surprins în ipostaze rare alături de familia sa. Actorul a împlinit vârsta de 69 de ani și-a sărbătorit alături de familia sa extinsă. Demi Moor, fosta soție a lui Willis, a fost prezentă la aniversare. Aceasta îi este alături în momentele grele din viața sa.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 martie 2024, 13:37

Bruce Willis a fost surprins sărbătorindu-și aniversarea în compania oamenilor dragi. Printre aceștia s-a aflat și fosta sa soție. Actorul se luptă în continuare cu demența. Presa internațională scrie că Willis se află la reședința sa din Los Angeles.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bruce Willis a fost surprins în ipostaze rare alături de familia sa

Actorul, în vârstă de 69 de ani, s-a bucurat de o zi însorită alături de întreaga familie. Acesta a fost pozat în casa sa din Los Angeles.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Demi a postat câteva imagini rare cu celebrul actor din Die Hard. Bruce apare în prima fotografie în timp ce stă de vorbă cu fosta sa soție. În cea de-a doua imagine, Bruce apare în ipostază de bunic.

Reclamă

Acesta este văzut în timp ce se joacă cu nepoata sa, Louetta. Louetta este primul copil al lui Rumer Willis. Fiica lui Willis și a fostei sale soții, Demi Moore, este mămica fericită a unei fetițe. În ultima fotografie din carusel apare actorul alături de cele trei fiice ale sale din căsătoria cu Demi Moore.

Willis poate fi văzut în timp ce o îmbrățișează pe Rumer, Tallulah și Scout Willis. Fotografia rară face parte din arhiva personală a actorului. Moore și Willis au fost căsătoriți pentru 13 ani și au păstrat o relație bună chiar și după divorț.

Cei doi au decis să divorțeze în anul 2000. De atunci, Willis și Moore au continuat să se sprijine reciproc în tot ceea ce au făcut. Emma Heming Willis, actuala soție a actorului, s-a alăturat și ea celebrări actorului.

Reclamă

Aceasta a postat un mesaj emoționant pentru soțul ei, dar și pentru admiratorii acestuia.

Ce spune Emma Heming Willis despre această perioadă din viața actorului

Emma este cea care se ocupă de îngrijirea lui Bruce Willis. Vedeta s-a arătat a fi afectată de comentariile din mediul online. Diagnosticul actorului nu este deloc unul ușor, însă Emma rămâne optimistă cu privire la evoluția bolii incurabile. Emma a vrut să posteze un mesaj sincer pentru comunitatea care o urmărește.

„La fel ca voi, pur și simplu îl adorăm. Ceea ce poate nu știți, dar vă puteți imagina, este faptul că în brațele sale te simți în cel mai sigur loc din întreaga lume. Este un adevărat gentleman. Are atât de multă iubire de oferit și de împărtășit cu ceilalți. Asta pot să văd și acum, sufletul lui adevărat. Pot să vă spun că este atât de pur. La mulți ani! Ești cadoul care continuă să ofere”, a spus Emma în mediul online.

Emma și Bruce Willis s-au căsătorit în anul 2009 și au împreună două fete, Mebel și Evelyn. Actorul din Die Hard încearcă să fie în continuare un tată implicat.

Totuși, boala îl împiedică să se desfășoare la fel de ușor ca în trecut. Bruce a fost diagnosticat prima dată cu afazie. Ulterior, medicii au descoperit că acesta suferă de demență frontotemporală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×