Reclamă

Rumer Willis a spus că îi „e dor” de tatăl ei, Bruce Willis. Tânăra a publicat o fotografie cu el în timp ce o ținea în brațe când era copil

Rumer Willis a spus că îi „e dor” de tatăl ei, Bruce Willis. Tânăra a publicat o fotografie cu el în timp ce o ținea în brațe când era copil. Rumer a părut de parcă tânjește după vremurile bune alături de tatăl ei Bruce Willis.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 22 noiembrie 2023, 6:59

Actrița în vârstă de 35 de ani a postat o fotografie cu ea de când era doar un bebeluș. Tatăl ei o ținea cu iubire în brațe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În descrierea pozei ei, ea a scris: „Mi-e foarte dor de tatăl meu astăzi”.

Rumer Willis a spus că îi „e dor” de tatăl ei

Postarea a venit la doar câteva zile după ce Bruce a fost văzut în Los Angeles. Acesta a fost o apariție rară a actorului în mijlocul luptei sale cu demența și afazia.

Se spune că starul Die Hard, în vârstă de 68 de ani, a avut un declin în ultimii ani. Glenn Gordon Caron, creatorul serialului său clasic Moonlighting, a declarat luna trecută că „joie de vivre” a actorului a dispărut mult în ultimii ani.

Reclamă

În fotografie, Bruce este văzut fără cămașă la sfârșitul anilor 1980. Cu un zâmbet contagios, el se întoarce către Rumer, care stă pe brațul lui. Rumer purta atunci o rochie albă adorabilă și o bentiță asortată cu decor floral.

Fotografia amintește de o serie de imagini emoționante pe care Rumer le-a publicat de Ziua Tatălui ca un omagiu adus starului Moonrise Kingdom.

Într-una dintre acele fotografii, Rumer a arătat un zâmbet molipsitor și s-a uitat în cameră. În tot acest timp, Bruce și-a sprijinit capul pe al ei și, de asemenea, a zâmbit.

Reclamă

În brațe, actrița își ținea propriul copil, Louetta în vârstă de șase luni, pe care o are din relația cu partenerul ei, muzicianul Derek Richard Thomas.

O altă fotografie a fost o actualizare a imaginii anilor 1980. Bruce apare privind în depărtare lângă o piscină în timp ce o leagăna pe micuța Louetta în brațe.

„Să-l văd pe tatăl meu ținându-mi fiica în brațe azi a fost ceva pe care îl voi prețui pentru tot restul vieții”, a scris ea. „Dulceața și dragostea lui pentru ea sunt atât de pure și frumoase. Tată, sunt atât de norocoasă să te am și la fel și Lou. Îți mulțumesc că ești cel mai iubitor și mai tare Daddio pe care l-ar putea cere o fată.

Care sunt cele mai recente informații despre starea lui Bruce Willis

Rumer, frații ei, mama ei Demi Moore și soția lui Bruce, Emma Heming Willis, au oferit periodic informații despre starea lui Bruce. Cu toate acestea, detaliile despre starea sa mentală și fizică au fost destul de rare.

După recenta întâlnire a lui Caron cu actorul, el a explicat că Bruce este încă capabil să facă o conexiune personală. Din păcate, o mare parte din farmecul său a scăzut din cauza demenței.

Caron, care este cunoscut și pentru crearea seriei Medium, a adăugat: „Toate acele abilități lingvistice nu mai sunt disponibile pentru el. Totuși el este încă Bruce. Când ești cu el știi că el este Bruce. Ești recunoscător că este acolo, dar bucuria de a trăi a dispărut”.

Pe lângă Rumer, Bruce mai este tată și pentru Scout, în vârstă de 32 de ani și pentru Tallulah, în vârstă de 29 de ani, cu fosta sa sa parteneră, Demi. Cei doi actori au fost căsătoriți din 1987 până în 2000.

Bruce s-a căsătorit cu Emma în 2009. Cei doi au împreună două fiice: Mabel, în vârstă de 11 ani, și Evelyn, în vârstă de nouă ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×