Reclamă

Demi Moore a impresionat cu apariția ei în costum de baie verde, din două piese. Cum a fost surprinsă actrița la bordul unui iaht de lux

Demi Moore a impresionat cu apariția ei în costum de baie verde, din două piese în cadrul vacanței pe care și-o petrece în Grecia. Paparazzii au fost pe urmele sale și au surprins-o atât în timp ce savura prânzul la bordul unui iaht de lux, dar și când înota.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 15 august 2023, 12:30

Celebra actriță este însoțită de Pilaf în călătoria relaxantă de pe continentul european. Patrupedul din rasa Chihuaha nu este la prima experiență în Europa, el a mai fost și anul trecut.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Demi Moore a impresionat cu apariția ei în costum de baie verde, din două piese

La 60 de ani, Demi Moore este într-o formă impresionantă. Datorită dimensiunilor pe care le are, vedeta poate oricând să defileze pe podium, alături de fotomodele care sunt la început de carieră. Despre actrița americană, jurnaliștii de la Daily Mail au titrat că „a arătat ca o sirenă în timp ce înota în Marea Mediterană”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Demi Moore la bordul unui iaht de lux, surprinsă într-un costum de baie verde
Demi Moore a ales să facă plajă într-un costum de baie verde / Profimedia Images

Așa cum se poate observa în imaginile făcute de paparazzi în weekendul care a trecut, fosta soție a lui Bruce Willis a ales pentru ieșirea cu iahtul un costum de baie verde, în nuanța frunzelor de salvie. Outfit-ul din două piese l-a accesorizat cu două inele de aur și un pandantiv special albastru, aflat pe un lanț de aur. Toți cei care au trecut cu ambarcațiunile pe lângă ea au fost impresionați de felul în care arată.

Reclamă

Vedeta și-a prins părul lung într-un coc lejer și și-a protejat tenul atât cu loțiune cu protecție solară, dar și cu o pereche de ochelari în stilul Aviator. Desigur, ea nu avea niciun strop de machiaj pe chip.

Conform sursei citate, actrița „The Unbearable Weight of Massive Talent” a luat prânzul pe super-iahtul „ecologic” deținut de Jeff Bezos.

Ambarcațiunea valorează jumătate de miliard și, la bordul ei, s-au aflat Lauren Sanchez, logodnica fondatorului Amazon, dar și doi preteni de-ai lui Demi Moore. Este vorba despre Andreas și Athanasia Steggos.

Reclamă

Demi Moore se menține tânără cu ajutorul sportului și a unei diete cu alimente crude

Demi Moore a împlinit 60 de ani pe 11 noiembrie 2022 și se știe de ceva vreme despre ea că se menține tânără cu ajutorul unei diete cu alimente crude. În cadrul unui interviu, a mărturisit că nu consumă alimente procesate, dulciuri și evită grăsimile. Printre produsele de care nu se atinge se numără: untul, smântâna, maioneza.

Din categoria alimentelor folosite de actriță fac parte: legumele, fructele, nucile și semințele, verdețurile, pâine integrală, orez brun, paste. Hidratarea este foarte importantă pentru ea, motiv pentru care bea aproape 3 litri de apă pe zi. Vezi cum s-a schimbat de-a lungul timpului Demi Moore, una dintre celebritățile care par că au găsit secretul tinereții.

„Mănânc doar când îmi este foame și mă opresc când mă simt plină. Dar, mereu, mâncare sănătoasă, fără gustări”, a povestit fostul model în cadrul unui interviu mai vechi.

Trupul de zeiță al lui Demi Moore este întreținut și cu multe ore de mișcare. Face antrenamente de cardio și aleargă zilnic aproape 10 kilometri, au scris cei de la Health Yogi. Ea a mai precizat că, după antrenamente, savurează produse care au proteine slabe pentru a-și ajuta mușchii să se recupereze.

„Înot regulat, fac yoga. Merg la surf și antrenamente cu greutăți pentru a-mi întări picioarele și pentru a-mi crește flexibilitatea”, a mai spus vedeta.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Coaste de miel rumenite la cuptor
Timp liber
Friptură de miel la cuptor foarte fragedă. Ce să adaugi în tavă ca să iasă suculentă
Gătirea lentă este primul sfat pentru carnea de miel. Dacă ai puțină răbdare vei obține mielul fraged care se topește, care se va desprinde singur de pe os. Reteța de friptură de miel la...
3
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
4
Cele 12 semne zodiacele, dispuse în cercuri, cu două inimi în centru
Horoscop lunar
Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024. Taurii au noroc în relațiile de iubire
Specialiștii în astrologie au pregătit surprize de proporții pentru nativii din zodiac. Horoscopul dragostei pentru luna mai 2024 vine cu unele transformări pe plan sentimental. Descoperă ce se potrivește pentru tine în funcție de...
5
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
PARTENERI
×