Reclamă

Demi Moore uimește la 60 de ani. Cum s-a schimbat imaginea actriței de-a lungul timpului

Demi Moore uimește la 60 de ani. Actrița internațională își serbează aniversarea în compania celor dragi. Vedeta a trecut prin multe transformări impresionante de-a lungul timpului. Frumusețea sa a rămas constantă și cu fiecare an ce trece pare că descoperă secretul tinereții veșnice.

Publicat: 11 noiembrie 2022, 7:41

Trecerea timpului nu și-a lăsat o clipă amprenta asupra actriței Demi Moore. La 60 de ani continuă să arate impresionant. Diva a dezvăluit de-a lungul timpului secretele pe care le are pentru a se menține în formă. Nu doar chipul său arată extraordinar, ci și silueta. Demi este foarte atentă la modu în care își tratează corpul, iar acest lcuru o ajută să rămână mereu în cea mai bună formă a sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Demi Moore uimește la 60 de ani

Demi Moore a împlinit vârsta de 60 de ani pe 11 noiembrie. Actrița este în continuare un simbol al generației sale. Vedeta a devenit cunoscută în special la jumătatea anilor 1980. De-a lungul timpului a jucat într-o mulțime de filme și a reușit să-și creeze o carieră de succes.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Demi Moore într-un pictorial nud în adolescență
Demi a știut întotdeauna cum să-și ia deciziile și să și le asume până la capăt / Profimedia Images

Diva s-a aflat în fața camerelor de filmat de la o vârstă foarte fragedă, dar acest lucru nu a împiedicat-o niciodată să-și urmeze calea.

Reclamă

Demi a știut ce își dorește de la cariera sa și a avut grijă să nu cadă în mirajul celebrității. Acest lucru a ajutat-o în tot ceea ce și-a propus, iar copiii săi i-au urmat mai tîrziu pașii. Nimeni nu pare să dețină secretul tinereții mai bine ca Demi Moore.

Actrița nu lasă o clipă să se vadă faptul că înaintează în vârstă. Deși nu mai este la fel de tânără, Demi se adaptează cu ușurință trendurilor generațiilor actuale.

De altfel, au existat nenumărate momente în care actrița a fost confundată cu sora mai mare a fiicelor sale. Vedeta are alături de fostul său soț, Bruce Willis, trei fete superbe. Rumer, Tallulah și Scout Willis au moștenit în totalitate genele mamei lor.

Reclamă

O mulțime de femei din lumea întreagă au încercat să afle care este secretul lui Demi pentru imaginea perfectă. Nu este de mirare că Demi Moore uimește și la 60 de ani. Diva apelează la tratamente de înfrumusețare, însă stilul de viață este cel care face întotdeauna diferența.

Cum reușește Demi Moore să rămână mereu tânără

Trecerea timpului nu și-a pus amprenta asupra actriței Demi Moore. Acest lucru s-a datorat în general alegerilor pe care le-a făcut în viață. Pe lângă alimentația sănătoasă și sportul, care nu lipsește din viața sa, actrița apelează deseori la meditație. Vedeta spune că acest lucru o ajută să se mențină mereu fericită și tânără.

”Cred cu tărie că ura, supărarea și furia te pot îmbătrâni mai repede. Acesta este motivul pentru care încerc mereu să rămân fericită. Este important să treci peste lucrurile care te-au rănit și să privești mereu viața într-o notă optimistă.”

”Exercițiile fizice joacă și ele un rol important în acest proces. Fac yoga în fiecare zi. Am reușit să-mi organizez acasă o sală specială unde să pot face sport și să mă mențin în formă. Deși nu-mi place așa mult, sunt conștientă de beneficiile sportului.”

Totodată, actrițe spune că face tot posibilul să evite consumul de băuturi alcoolice. Vedeta a avut un parcurs dificil când vine vorba de consumul de alcool. Aceasta a reușit să renunțe la alcool în jurul vârstei de 30 de ani.

După mai bine de 10 ani în care a renunțat complet, în jurul vârstei de 40 de ani s-a întors la vechiurile obiceiuri. Conștientizarea a ajutat-o în cele din urmă să renunțe definitiv.

Viața sa a fost tot timpul sub lupa presei, iar acest lucru a fost de multe ori dificil. În ciuda presiunii pe care a simțit-o, Demi a știut întotdeauna cum să-și ia deciziile și să și le asume până la capăt. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×