Reclamă

Bruce Willis arată bine la 67 de ani, după diagnosticul de afazie. Actorul a luat micul dejun în Los Angeles alături de un prieten

Bruce Willis arată bine la vârsta de 67 de ani. Actorul se menține ocupat și activ în urma diagnosticului său de afazie. Aceasta este o tulburare a creierului ce afectează capacitatea de a comunica eficient.

Publicat: 7 septembrie 2022, 8:33

Recent, acesta s-a retras din lumina reflectoarelor și acum se bucură de timp în compania prietenilor și a familiei. El și un prieten au făcut o oprire pentru a lua masa la un restaurant din cartierul Santa Monica din Los Angele, scrie DailyMail.com.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bruce Willis arată bine la 67 de ani

Arătând la fel de în formă ca și în ultimii ani, starul „Die Hard” a adoptat o ținută casual și a îmbrăcat o pereche de pantaloni gri, o cămașă albă cu mânecă scurtă și pantofi sport albaștri.

Cu soarele la apus și cu multe grade în termometre, Bruce Willis a simțit nevoia să se apropie de țărm. Acolo era mult mai răcoare și pare că a simțit nevoia de o altfel de atmosferă.

Actorul în vârstă de 67 de ani și prietenul său s-au îndreptat apoi către un restaurant pentru a lua masa împreună.

În timp ce stăteau la terasă, starul a părut că se simte foarte bine. Acesta a vorbit și a zâmbit tot timpul, iar compania prietenului său pare că era ceea ce trebuie. Willis a fost văzut și afară în ziua precedentă îmbrăcat lejer într-o cămașă albastru pal și blugi decolorați.

Reclamă

Diagnosticat cu o afecțiune de tulburare cerebrală în martie, care îi afectează vorbirea și scrisul, Willis a fost forțat să se retragă prematur din lumina reflectoarelor. Drept urmare, el și soția lui au petrecut mult mai mult timp împreună prin casă.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Bruce Willis, în cămașă albă, cu șapcă pe cap, în Los Angeles
Bruce Willis arată bine la vârsta de 67 de ani / Profimedia Images
Reclamă

Cum se descurscă Emma Willis cu schimbările din viața lor

La începutul acestei săptămâni, ea a dezvăluit că s-a luptat să facă față problemelor de sănătate ale soțului ei. Aceasta într-o postare pe Instagram de Ziua Națională de Conștientizare, care a stârnit și unele critici.

Ea a recunoscut faptul că a descoperit noi hobby-uri. A făcut lucruri în afara zonei ei de confort și a rămas activă. Toate acestea au ajutat-o să treacă peste starea cu care se confrunta.

Mai târziu, ea a dat replica și celor care au criticat-o în mediul online: „Când nu ai voie să vorbești despre durere, despre îngrijirea de sine sau să fii om în ziua conștientizării durerii”. Comentariul care a deranjat-o cel mai mult a venit din partea unei persoane care a sugerat că „se va descurca foarte bine cu dolarii” lui.

În postarea inițială, ea a împărtășit cuvintele pe care le-a primit de la fiica vitregă, Scout Willis, în vârstă de 31 de ani. Acesta a explicat că durerea „este cea mai profundă și pură formă de iubire”.

„Suferința mea poate fi paralizantă. Cu toate acestea, învăț cum să trăiesc alături de ea”, a adăugat Emma, care este căsătorită cu Bruce din 2009.

Montajul video a arătat-o pe Emma îndeplinind diverse sarcini, inclusiv pictură, grădinărit și folosirea unui ferăstrău electric. De asemenea, ea a jucat și tenis și a urmat și un antrenament de box. La un alt moment, Emma a fost văzută petrecând timp cu una dintre fiicele ei și ale lui Bruce. Cei doi au împreună doi copii, pe Mabel în vârstă de 10 ani și pe Evelyn, de 8 ani.

Pe lângă cele două fiice mai mici și Scout, actorul este și tatăl fiicelor Rumer, în vârstă de 33 de ani, și Tallulah, în vârstă de 28 de ani, pe care le are din relația cu fosta sa soție, Demi Moore, în vârstă de 59 de ani.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×