Reclamă

Demi Moore s-a distrat în timpul vacanței sale din Grecia. Actrița a fost surprinsă într-un costum de baie negru

Demi Moore s-a distrat în timpul vacanței sale din Grecia. Actrița internațională a fost surprinsă într-un costum de baie negru. Aceasta s-a relaxat și a încercat să obțină bronzul perfect. Fosta soție a lui Bruce Willis nu a fost singură. Ea a fost însoțită de cățelușul ei.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 20 august 2023, 6:56

Actrița, în vârstă de 60 de ani, continuă să impresioneze cu fizicul ei. Ea și Pilaf, cățelușul de care nu se desparte, au avut parte de o zi relaxantă. Demi a fost surprinsă la bordul unui iaht de lux, acolo unde se află în compania mai multor prieteni apropiați.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Demi Moore s-a distrat în timpul vacanței sale din Grecia

Demi Moore este una dintre vedetele care a ales să stea departe de agitația din Statele Unite ale Americii și să se relaxeze într-o vacanță de vis în Europa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Demi Moore în timp ce ține o carte în mână în vacanța sa din Grecia
Demi Moore impresionază cu fizicul său atunci când pozează în costume de baie / Profimedia Images

Vedeta a ales ca destinație Grecia. În urmă cu câteva zile a fost surprinsă la bordul iahtului de lux al lui Jeff Bezos. Actrița a luat cina alături de acesta și soția sa. Fosta parteneră de viață a lui Bruce Willis se relaxează acum în Grecia alături de câinele ei.

Reclamă

Demi este foarte apropiată de animăluțul din rasa chihuahua. Paparazzi au surprins-o în timp ce se juca cu acesta sau îl lăsa să doarmă alături de ea pe un șezlong. Demi s-a relaxat citind și încercând să obțină bronzul perfect.

Actrița a ales un costum de baie negru, din două piese. Aceasta a purtat peste costumul de baie și o cămașă albă, largă. La gât a ales să accesorizeze și un colier cu un pandantiv.

Vedeta internațională nu lasă trecerea timpului să se vadă asupra sa. La 60 de ani, Demi Moore impresionează în continuare cu fizicul său. Publicațiile internaționale susțin că Demi a pozat și într-un costum de baie verde. Actrița se bucură din plin de vacanța sa.

Reclamă

Cum reușește Demi Moore să aibă silueta perfectă la 60 de ani

Demi Moore urmează să împlinească vârsta de 61 de ani în luna noiembrie a acestui an. Actrița internațională a dezvăluit cum reușește să se mențină tânără la această vârstă. Ea are o dietă alimentară foarte bine pusă la punct.

Publicațiile internaționale scriu că Demi are o dietă bazată pe alimente crude. Aceasta nu consumă alimente procesate, dulciuri sau grăsimi saturate.Nu doar alimentele sunt extrem de important în viața sa. Demi Moore spune că are grijă să se hidrateze foarte bine și să consume cel puțin 3 litri de apă pe zi.

Deși silueta ei s-a schimbat de-a lungul timpului, Demi a demonstrat că a găsit secretul tinereții veșnice. Trupul său de zeiță atrage în continuare atenția tuturor. Pe lângă alimentație, Demi Moore participă și la o mulțime de antrenamente, scrie PageSix.

Aceasta aleargă în fiecare zi cel puțin 10 kilometri. Pe lângă antrenamentele de cardio, ea face tot posibilul să includă și antrenamentele cu greutăți.

O altă vedetă care este la fel de atentă la stilul său de viață este Salma Hayek. Salma a povestit și ea cum reușește să se mențină mereu tânără. Actrița spune că pentru ea meditația este foarte importantă și joacă un rol cheie în dezvoltarea sa spirituală.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Mai multe ouă fierte și vopsite pentru Paște
Timp liber
Cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Trucuri ca să iasă perfecte
Paștele se apropie și gospodinele își doresc să pună pe masă cele mai bune preparate. Descoperă cât timp se fierb ouăle pentru Paște, înainte de a fi vopsite. Mai jos găsești câteva trucuri ca...
2
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
3
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Mișcările astrale vor schimba cursul zodiilor în perioada ce urmează. Săptămâna Patimilor aduce cu sine transformări profunde. Horoscopul săptămânii 29 aprilie – 5 mai 2024 oferă toate informațiile necesare pentru fiecare nativ în parte....
4
Pască cu aluat de pandișpan porționată și decorată cu zahăr
Rețete
Pască cu aluat de pandișpan, mai cremoasă și elegantă
Dacă ești în căutarea unei rețete de pască cremoasă și elegantă, îți recomandăm să încerci rețeta de pască cu aluat de pandișpan. Chiar dacă compoziția pentru pască se prepară cu multe stafide, merită preparată...
5
Femeie amestecând cu o lingură în cremă de cacao cu unt
Rețete
Cremă de cacao cu unt, pentru torturi și prăjituri
Dacă îți este dor de gustul cremelor de prăjituri din copilărie, simple și delicioase, îți oferim o rețetă de cremă de cacao cu unt. Este ușor de făcut și nu ai nevoie de ingrediente...
PARTENERI
×