Reclamă

Emma Heming Willis a vorbit despre fiica Evelyn. Fetița de 9 ani a făcut „cel mai iubitor și plin de compasiune lucru” pentru tatăl ei

Emma Heming Willis a vorbit despre fiica Evelyn. Fetița de 9 ani a făcut „cel mai iubitor și plin de compasiune lucru” pentru tatăl ei. Soția lui Bruce Willis a dezvăluit cum fiica lor se asigură că este informată despre boala tatălui ei.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 27 mai 2023, 7:08

Bruce Willis continuă să primească sprijin de la cei dragi după ce a fost diagnosticat cu demență frontotemporală la începutul acestui an. Diagnosticul actorului în vârstă de 68 de ani a venit în februarie. Diagnosticul inițial de afazie a fost făcut public în martie 2022.

Emma Heming Willis a vorbit despre fiica Evelyn

Soția sa, Emma Heming Willis, a dezvăluit ce a făcut fiica lor, Evelyn, în vârstă de 9 ani, pentru a o ajuta.

„Deci trebuie să vă spun această poveste. Voi încerca să o fac fără să plâng”, a început Heming Willis, 44 de ani, o serie de videoclipuri distribuite luni pe Instagramul ei. „Pentru că atunci când Evelyn mi-a spus această poveste, eram o băltoacă absolută”, scrie People.

Potrivit fondatorului Make Time Wellness, fiica lor a cercetat „fapte amuzante despre demență” în timpul liber la școală. Ea a aflat că persoanele cu demență „se pot deshidrata ușor”.

„Acum, asta nu e amuzant, dar e un pic funny”, a continuat ea. „Și ea este într-adevăr fata tatei, pentru că acești doi iubesc niște fapte întâmplătoare. Așa că i-am spus: „Evelyn, ne vom asigura întotdeauna că tata are o sticlă de apă în mână. Mulțumesc că mi-ai spus. Dar este cel mai iubitor și plin de compasiune lucru pe care îl poți face. Să fii curioasă și să te informezi despre boala tatălui tău.”

Reclamă

Mulți utilizatori și-au dezvăluit sprijinul, inclusiv fiica lui Bruce Willis, Scout, în vârstă de 31 de ani, pe care actorul o are cu fosta sa soție, Demi Moore.

„Omg Evelyn!!!!!!! 🥹😭🫠aceasta poveste m-a făcut o baltă de tandrețe!”, a scris Scout.

La ce specialiști a apelat Emma Heming Willis pentru a-l ajuta pe Bruce Willis

Reclamă

În afară de Evelyn, Emma și Bruce mai sunt părinții unei fiice de 11 ani pe nume Mabel Willis. Actorul le mai are pe Rumer Willis, în vârstă de 34 de ani, și pe Tallulah Willis, în vârstă de 29 de ani, cu Demi Moore.

Emma Heming Willis a făcut ecou cu publicarea cuvintelor pe care le-a împărtășit în cadrul postării. Ea a transmis un mesaj îngrijitorilor și celor dragi ai oamenilor bolnavi, spunând că este esențial să „ne informăm despre boala celor dragi pentru a putea cel mai bine să ne ocupăm de ei și să-i sprijinim în cel mai bun mod posibil”.

În ultimul videoclip, ea a prezentat un live pe Instagram pe care l-a făcut cu Adria Thompson. Aceasta e un logoped care oferă informații despre demență.

Mesajul era următorul: „În numele persoanei pe care o îngrijiți și care are demență, indiferent dacă o poate exprima sau nu, vreau să vă mulțumesc. Vă mulțumesc că o iubiți, vă mulțumesc că ați petrecut timp pentru a vă informa despre demență. Pentru că acesta este cel mai plin de compasiune lucru pe care îl poți face ca să ai o perspectivă mai bună asupra lumii lor și a vieții pe care o experimentează, dar nu o pot exprima întotdeauna”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Kate Middleton într-o fotografie portret în care poartă zos și cercei cu perle
Divertisment
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales a participat la nunta regală din Iordania
Kate Middleton a strălucit într-o rochie roz. Prințesa de Wales s-a aflat printre participanții la nunta regală din Iordania. Aceasta a fost însoțită de soțul său, Prințul William. Viitoarea Regină a Marii Britanii i-a...
2
O femeie frumoasă îmbrăcată în zână alături de partenerul ei de cuplu
Horoscop
Cupluri zodiacale care devin mai puternice peste ani. Dragostea lor durează o viață întreagă
În „baletul cosmic”, anumite perechi zodiacale se angajează într-un dans care se adâncește și devine mai armonios cu timpul. Aceste relații nu se estompează, ci mai degrabă înfloresc și fac asta cu fiecare moment...
3
O hartă astrală cu nativii din zodiac și palnetele care îi pot influența
Timp liber
Motivul pentru care credem în horoscop. La ce concluzii au ajuns specialiștii
Specialiștii au explicat care este motivul pentru care credem în horoscop. Concluziile lor au fost complet surprinzătoare. Probabil și tu ai citit horoscopul la un moment dat în viață și te-ai întrebat care este...
4
O femeie care își îndepărtează părul din bărbie cu ajutorul unei pensete
Frumusețe
Motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie. Procesul care are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă
Te-ai întrebat vreodată care este motivul pentru care îți pot crește fire de păr în bărbie? Procesul acesta are loc pe măsură ce înaintezi în vârstă și este unul complet normal. Pilozitatea nu ar...
5
Luna plină roz pe un fundal închis la culoare cu tente de mov și roz
Horoscop
Fazele lunii în iunie 2023. Luna Plină pe data de 4 iunie, în zodia Săgetător
Pentru a vedea care sunt fazele lunii în iunie 2023, trebuie ținut cont de faptul că acest corp astronomic apare în diferite forme în funcție de mișcarea de evoluție. Ca de obicei, Luna are...
PARTENERI
×