Reclamă

Emma Heming îi roagă pe paparazzi să păstreze distanța de soțul său. Bruce Willis a fost implicat într-un conflict atunci când a ieșit în public

Emma Heming îi roagă pe paparazzi să păstreze distanța de soțul său. Modelul a postat pe rețelele de socializare un videoclip emoționant. Vedeta se ocupă de îngrijirea actorului cu ajutorul unui specialist. Bruce Willis nu a mai fost văzut la fel de des în public după ce a fost diagnosticat cu demență frontotemporală.

Publicat: 6 martie 2023, 10:05

Emma Heming Willis nu a mai putut suporta paparazzi care au fost mult prea intruzivi cu spațiul personal al soțului său. Vedeta i-a rugat pe aceștia să stea departe de actorul în vârstă de 67 de ani. Bruce se deplasează mult mai dificil, iar reacțiile sale pot fi afectate de agitația din jur.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Heming îi roagă pe paparazzi să păstreze distanța de soțul său

Bruce Willis este în grija soției sale, dar și a specialiștilor. Actorul de 67 de ani se confruntă cu demență frontotemporală. Din păcate, acesta își va pierde în timp o parte din funcțiile corpului. Demența poate să-i afecteze chiar și funcțiile locomotorii, în unele cazuri.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Emma Heming a postat recent pe Instagram un videoclip emoționant în care relata un incident care s-a petrecut din cauza unor fotografi. Se pare că paparazzi și-ar fi dorit să-i pună câteva întrebări lui Bruce Willis, în timp ce acesta se afla alături de un grup de prieteni la o cafenea din Santa Monica.

Reclamă

”Dacă și tu ești una dintre persoanele care are grijă de cineva care suferă de demență, atunci știi cât de dificil și stresant poate fi să conduci o persoană afară, fă o ajuți să navigheze în siguranță prin mulțime, chiar și dacă este vorba doar despre o ieșire la cafea.”

”Este clar că mai este nevoie de multă educație în această lume. Acest mesaj este pentru toți cei care încearcă să-l încolțească e soțul meu cu întrebări doar pentru a obține informații în exclusivitate atunci când el iese afară. Știu că acesta este meseria voastră, dar vă rog să păstrați distanța.”

”Păstrați distanța de soțul meu. Vă rog să nu mai strigați la el. Bruce are nevoie de spațiu. Vă rog să permiteți familiei noastre sau oricine se află alături de el în acea zi să-l poată duce în siguranță din punctul A în punctul B. Acesta este mesajul meu.”

Reclamă

Cererea modelului vine la doar câteva săptămâni după ce familia actorului a anunțat că acesta suferă de demență. Bruce a fost inițial diagnosticat cu afazie. Boala actorului a evoluat treptat, iar acum acesta se confruntă cu probleme mult mai grave. Emma și Bruce sunt căsătoriți încă din anul 2009, iar de atunci aceasta i-a fost mereu alături soțului său.

Emma Heming lucrează cu un specialist pentru a avea grijă de soțul său

Emma Heming este decisă să-i rămână alături lui Bruce Willis, indiferent de cât de grea va fi situația dintre cei doi. Modelul internațional a declarat recent că a apelat la ajutorul unui specialist pentru a învăța cum să aibă grijă de soțul său.

Aceasta face tot posibilul pentru a-l ajuta pe Bruce să aibă o viață cât mai ușoară, în ciuda diagnosticului pe care l-a primit.

Boala de care Bruce suferă îi va afecta treptat schimbarea comportamentului. Hemind lucrează cu specialistul Teepa Snow entru a învăța cum să se comporte în preajma lui Bruce.

”Sunt foarte recunoscătoare pentru ajutorul pe care l-am primit. Teepa m-a ajutat să deprind abilități de îngrijire a unei persoane cu demență/ Este un liber extraordinar, iubitor și plin de compasiune. El este foarte priceput în acest spațiu în care navighează doar empatia pură”.

Emma a fost nevoită să apeleze la ajutorul specialiștilor. Vedeta a făcut deja câteva schimbări importante pentru a-i face viața mai ușoară actorului. Aceasta a deci să se stabilească lângă familie în California.

În felul acesta Bruce poate petrece mai mult timp cu persoanele apropiate. Bruce și Emma și-au vândut deja câteva proprietăți pe care le dețineau. Emma trece printr-o perioadă dificilă. Aceasta are grijă de cele două fiice ale sale, dar și de soțul său.

Modelul spune că și-a neglijat propria stare de sănătate în ultima vreme, iar acest lucru a făcut-o tot mai nefericită. Emma este nevoită să găsească un echilibru în viața sa și a familiei sale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Deciziile spontane sunt la ordinea zilei pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024 îți aduce previziuni astrale pentru toate zodiile. Vor exista probleme pe plan financiar și momente de...
2
O femeie îmbrăcată elegant, în cadru feeric
Horoscop
Zodiile care sunt cei mai buni profesori. Nativii care au darul predării
Ești un profesor care caută să descopere secretele din spatele priceperii sale la catedră sau doar vrei să înțelegi care nativi au abilități înnăscute de predare? Ai mai jos o listă făcută de astrologi...
3
Shiloh Jolie-Pitt cu părul prins la un eveniment public
Divertisment
Shiloh Jolie-Pitt s-a filmat dansând. Fiica Angelinei Jolie e de nerecunoscut după ce și-a tuns părul scurt
Shiloh Jolie-Pitt s-a filmat dansând. Fiica Angelinei Jolie e de nerecunoscut de când a decis să treacă printr-o schimbare radicală de look. Adolescenta s-a tuns scurt și se bucură de această perioadă așa cum...
4
Leonardo DiCaprio cu o șapcă pe cap și în timp ce vorbește la un telefon
Divertisment
Cum petrece Leonardo DiCaprio atunci când nu-l vede nimeni. Actorul și Vittoria Ceretti nu au mai ținut cont de nimic
S-a aflat cum petrece Leonardo DiCaprio atunci când nu-l vede nimeni. Actorul a fost surprins în compania iubitei sale. El și Vittoria Ceretti nu s-au mai ascuns de camerele de fotografiat și-au dat frâu...
5
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
PARTENERI
×