Reclamă

Prima apariție a lui Bruce Willis după diagnosticul de demență. Cum a fost surprins actorul în Santa Monica, California

DailyMail a obținut prima apariție a lui Bruce Willis după diagnosticul de demență. Actorul în vârstă de 67 de ani a fost văzut public pentru prima dată după ce familia sa a dezvăluit că a fost diagnosticat cu demență frontotemporală.

Publicat: 3 martie 2023, 11:40

În fotografiile și videoclipurile obținute de Daily Mail, actorul a petrecut o zi cu doi prieteni în Santa Monica, California.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

În timpul ieșirii, actorul a îmbrăcat ținute sport. El a purtat o căciulă gri, hanorac albastru și pantaloni negri, pe care le-a asortat cu un ceas negru.

Prima apariție a lui Bruce Willis după diagnosticul de demență

Această ieșire vine la două săptămâni după ce familia sa a anunțat că a fost diagnosticat cu „boala crudă”. Aceasta poate provoca dificultăți în mișcare, rigiditate, probleme de echilibru și schimbări în comportament sau limbaj, scrie PageSix.

„Deși acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar”, au declarat soția sa, Emma Heming, fosta soție Demi Moore, și cele cinci fiice pe site-ul web al Asociației pentru Degenerarea Frontotemporală, pe 16 februarie.

Reclamă

„FTD este o boală crudă de care mulți dintre noi nu am auzit niciodată și poate lovi pe oricine.Pentru persoanele sub 60 de ani, DFT este cea mai comună formă de demență. Și, deoarece obținerea diagnosticului poate dura ani, DFT este probabil mult mai răspândită decât știm”, a continuat familia.

În timp ce familia lui Willis a spus că „nu există tratamente” pentru boală, ei speră că „orice atenție mass-media” poate face lumină asupra bolii „care necesită mai multă conștientizare și cercetare”.

„Bruce a găsit întotdeauna bucurie în viață. I-a ajutat pe toți cei pe care îi cunoaște să facă la fel. A avut grijă ca lumea să vadă că acel sentiment de preocupare răsună în el și pentru noi toți”, s-a încheiat declarația familiei.

Reclamă

Ce face Emma Heming pentru a-l ajuta pe soțul ei

„Am fost atât de emoționați de dragostea pe care ați împărtășit-o cu toții pentru dragul nostru soț, tată și prieten în această perioadă dificilă. Compasiunea, înțelegerea și respectul dumneavoastră ne vor permite să-l ajutăm pe Bruce să trăiască o viață cât mai plină posibil”.

În martie anul trecut, familia vedetei a anunțat inițial că are afazie. O afecțiune care poate afecta capacitatea unei persoane de a vorbi, de a scrie și de a înțelege limbajul verbal și scris și că va renunța la actorie.

De atunci, rudele lui Willis le-au oferit fanilor actualizări despre sănătatea lui. Cel mai recent, Heming, în vârstă de 44 de ani, a spus că s-a întâlnit cu specialistul în demență Teepa Snow pentru a afla mai multe despre cum să aibă grijă de soțul ei.

„Sunt recunoscătoare că am avut ocazia să lucrez cu @teepasnows_pac. M-a ajutat să adaug abilități pentru îngrijirea demenței”, a scris ea pe Instagram pe 27 februarie. Emma Heming a publicat și o fotografie alături cu Snow.

„Este un lider iubitor, plin de compasiune și priceput în acest spațiu, care se navighează cu empatie pură. Ea este un cadou”, a scris modelul. Ea a adăugat că Snow are „o mulțime de informații despre îngrijirea persoanelor cu demență” pe site-ul ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×