Reclamă

Cronologia relației lui Demi Moore cu Bruce Willis. Cum s-au cunoscut, când s-au căsătorit și de ce au divorțat

Demi Moore este alături de Bruce Willis după diagnosticul de demență. Actorul trece printr-o perioadă grea, dar este un norocos că are o familie atât de mare și de unită. Deși au divorțat de mult timp, sunt puțini cei care știu cronologia relației lui Demi Moore cu Bruce Willis.

Publicat: 24 februarie 2023, 7:33

Bruce Willis și Demi Moore s-au întâlnit în iulie 1987 la o premieră a filmului la care a participat Moore împreună cu fostul ei logodnic, Emilio Estevez.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Estevez și Moore s-au cunoscut pe platourile de filmare ale filmului „St. Elmo’s Fire” și s-au logodit șase luni mai târziu. Cu toate acestea, nunta lor a fost anulată cu puțin timp înainte de evenimentul care era planificat în decembrie 1986.

Cronologia relației lui Demi Moore cu Bruce Willis

Moore și Estevez au rămas în relații bune și chiar au participat împreună la premiera filmului „Stakeout” în 1987. La eveniment, ea i-a fost prezentată lui Bruce Willis, care a apărut în primul său rol principal în filmul „Blind Date”.

Willis, pe atunci în vârstă de 32 de ani, și Moore, pe atunci în vârstă de 24 de ani, au început să se întâlnească la scurt timp după acea întâlnire.

Willis și Moore s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii din Las Vegas în noiembrie 1987.

Reclamă

„Ne mutam la mesele de jocuri de noroc când Bruce a spus: Cred că ar trebui să ne căsătorim. Glumisem despre asta în timpul zborului. Dintr-o dată nu mai părea că glumește”, a scris Moore în memoria ei din 2019, „Inside Out”.

Willis și Moore s-au căsătorit în apartamentul lor de la Golden Nugget Hotel, cu doar câțiva oaspeți alături. O lună mai târziu, au avut o ceremonie, oficiată de Little Richard, cu toată familia și prietenii lor. A fost prima căsătorie a lui Willi. Moore a mai fost însă căsătorită anterior cu cântărețul Freddie Moore timp de cinci ani, înainte de a se despărți în 1985.

Demi Moore într-un pictorial nud în adolescență
Demi a știut întotdeauna cum să-și ia deciziile și să și le asume până la capăt / Profimedia Images
Reclamă

16 august 1988: Cuplul și-a întâmpinat primul copil, Rumer Willis

Moore a spus că a conceput-o pe Rumer în noaptea nunții cuplului, a scris ET Online.

Rumer Willis, numită după scriitorul britanic Rumer Godden, s-a născut pe 16 august 1988, în Paducah, Kentucky. Willis filma un film numit „In Country” în zona Jackson Purchase din apropiere.

1991-1994: Au devenit din nou părinți

Mai târziu au mai devenit părinții a două fiice, Scout și Tallulah. Willis, în vârstă de 67 de ani, este acum tatăl a cinci fete. Rumer Glenn Willis, în vârstă de 34 de ani, Scout LaRue Willis, în vârstă de 31 de ani, și Tallulah Belle Willis, în vârstă de 29 de ani, din relația cu Demi Moore. El are alte două fiice, pe Mabel Ray Willis, în vârstă de 10 ani și Evelyn Penn Willis, în vârstă de 8 ani — cu a doua sa soție, Emma Heming.

Iunie 1998: Bruce Willis și Demi Moore și-au anunțat despărțirea

„Bruce Willis și Demi Moore au anunțat că pun capăt căsătoriei după 11 ani”, a spus un purtător de cuvânt al cuplului într-o declarație la acea vreme. Căsătoria lor a fost anulată ulterior din cauza „diferențelor ireconciliabile”.

2000: Finalizarea divorțului

La doi ani după despărțirea lor, divorțul dintre Willis și Moore a fost finalizat. Cu toate acestea, cei doi au rămas prieteni apropiați.

După ce despărțirea lor a fost finalizată, Moore și Willis au continuat să fie părinți pentru cei trei copii pe care îi au împreună.

„Încă o iubesc pe Demi. Suntem foarte apropiați”, a declarat actorul „Die Hard” pentru Rolling Stone în 2000. „Avem trei copii pe care vom continua să-i creștem împreună. Probabil că suntem la fel de apropiați acum așa cum am fost mereu”.

„Ne dăm seama că avem un angajament pe tot parcursul vieții față de copiii noștri”, a continuat Willis. „Prietenia noastră continuă. Instituția a fost pusă deoparte. Este greu să-ți trăiești viața și căsnicia sub lupă, ceea ce se întâmplă des cu cuplurile de vedete.”

Vorbind pentru Harper’s Bazaar în 2008, Moore a spus: „Sunt produsul părinților divorțați. Fratele meu și cu mine eram pionii în jocul părinților mei. Nu mi-am dorit niciodată asta pentru copiii mei. Fără această experiență nu aș fi știut că există o altă alegere de făcut în propriul meu divorț”.

Demi Moore, Bruce Willis și cele 3 fiice, Rumer, Scout și Tallulah, la premiera filmului Bandits. Demi și bruce sunt îmbrăcați în negru
Demi Moore și Bruce Willis au avut 3 fiice împreună – Rumer, Scout și Tallulah / Profimedia

24 septembrie 2005: Demi Moore s-a căsătorit cu Ashton Kutcher

Din cronologia relației lui Demi Moore cu Bruce Willis nu puteau lipsi relațiile pe care le-au avut cei doi după divorț. Moore, pe atunci în vârstă de 42 de ani, și Kutcher, pe atunci în vârstă de 27 de ani, s-au căsătorit în cadrul unei ceremonii Cabala la casa lor din Beverly Hills, în fața a peste 100 de invitați, potrivit People.

Kutcher și Moore s-au întâlnit pentru prima dată la o cină în New York City în 2003, iar Kutcher a fost curând integrat în viața celor trei copii ai lui Moore și Willis.

„Când Ashton a intrat în viața noastră, el a fost doar o extensie a familiei noastre. Este ca un prieten, dar și ca un tată vitreg”, a spus Rumer pentru Daily Mail în 2009. „Vorbim despre orice, audiții, iubiți, familie. El înțelege mai mult decât părinții mei uneori pentru că el este mai aproape de vârsta mea”.

Demi Moore alături de Ashton Kutcher, cel de-al treilea soț, la un eveniment monden
După numai 2 ani de relație, Demi și Ashton s-au despărțit, actrița cerând divorțul din cauza infidelităților actorului / Getty Images

21 martie 2009: Willis s-a căsătorit cu modelul Emma Heming

Demi Moore și Ashton Kutcher au participat la nuntă.

„Sunt atât de recunoscătoare că părinții mei au făcut un asemenea efort în acel moment”, i-a spus Rumer lui Larry King în martie 2015, la câțiva ani după ce ambii ei părinți s-au recăsătorit.

„Întotdeauna au făcut un efort pentru a avea toate evenimentele de familie împreună și au făcut un asemenea efort pentru ca familia noastră să fie în continuare ca o singură unitate, spre deosebire de două lucruri separate, care cred că au avut un impact cu adevărat”, a continuat ea.

2011: Kutcher și Moore s-au despărțit

Ei au divorțat oficial doi ani mai târziu.

„Cu mare tristețe și cu inima grea am decis să pun capăt căsătoriei mele de șase ani cu Ashton”, a spus Moore într-un comunicat.

„Ca femeie, mamă și soție, există anumite valori și jurăminte pe care le țin sacre și în acest spirit am ales să merg mai departe cu viața mea”, a continuat ea. „Aceasta este o perioadă dificilă pentru mine și familia mea, așa că aș cere aceeași compasiune și intimitate pe care le-ai oferi oricui trece printr-o situație similară”.

Kutcher a continuat să se întâlnească cu fostul său co-star din „That ’70s Show”, Mila Kunis. S-au căsătorit în 2015 și acum au doi copii.

14 iulie 2018: Moore a fost invitat de onoare la „Comedy Central Roast” al lui Willis

Soția lui Willis, Emma Heming, cele trei fiice ale lui și ale lui Moore, Rumer, Tallulah și Scout, și mama lui Willis, Marlene Willis, au fost toate în public când Moore a urcat pe scenă pentru a fi alături de actor.

Bruce Willis îmbrăcat la sacou, poartă un papion negru și stă pe un scaun de culoare roșie, din piele
Bruce Willis este un actor premiat de mai multe ori și cunoscut pentru rolurile sale din filmele precum „Die Hard” și „Armageddon” / Getty Images

Martie 2020: Willis și Moore s-au izolat împreună cu copiii lor în Idaho

Willis, Moore, copiii lor și partenerii copiilor lor au postat împreună fotografii cu activități distractive în familie, de la purtarea pijamalei asortate până la albume de familie și sesiuni de muzicale.

Heming și fiicele sale s-au izolat separat. Cea mai mică fată s-a înțepat accidental cu un ac hipodermic într-un parc din Los Angeles. Ea a avut nevoie de analize medicale, așa că inițial nu au putut să călătorească în Idaho pentru a se alătura restului familiei.

„A fost foarte distractiv să-i am pe ambii părinți la casa în care ne-au crescut”, a spus Scout Willis pentru Us Weekly în aprilie 2020. „Este un fel de timp divin să stau cu ei. Sunt foarte recunoscătoare pentru familia mea”.

Întreaga familie s-a reunit în mai 2020 pentru a sărbători împlinirea a șase ani a fiicei celei mai mici a lui Heming și Willis, Evelyn.

30 martie 2022: Membrii familiei lui Willis au anunțat că actorul se va retrage din lumea cinematografică

Inițial, Bruce Willis a fost diagnosticat cu afazie. Afazia este o afecțiune care provoacă pierderea vorbirii și poate îngreuna și scrierea și înțelegerea limbajului, potrivit Clinicii Mayo. Apare de obicei după un accident vascular cerebral sau alte leziuni cerebrale. Afectează peste 2 milioane de americani de toate vârstele.

Postarea a fost semnată de întreaga familie. De Heming și cele două fiice ale lor și Moore și cele trei fiice ale lor.

Februarie 2023: Familia spun că Bruce a fost diagnosticat cu demență frontotemporală

Familia a făcut o actualizare despre starea lui Willis pe site-ul web al Asociației pentru Degenerare Frontotemporală. Willis însuși nu a făcut nicio declarație publică cu privire la sănătatea sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×