Reclamă

Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență. Familia actorului a făcut anunțul public

Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență. Vestea tristă a fost făcută publică chiar de familia actorului. Anunțul vine la mai puțin de un an de când actorul a fost pentru prima dată diagnosticat cu afazie, o boală care îi afectează capacitățile cognitive.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 17 februarie 2023, 10:11

Se pare că starea de sănătatea a lui Bruce Willis s-a înrăutățit. Actorul în vârstă de 67 de ani a primit în cele din urmă un diagnostic clar. În ciuda carierei extraordinare, Bruce a fost nevoit încă de anul trecut să se retragă din lumina reflectoarelor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență

În aceste momente dificile, Bruce Willis este înconjurat de familia sa. Actorul internațional se află sub supravegherea celor dragi. Bruce suferă de demență frontotemporală, iar anunțul dureros a fost publicat pe rețelele de socializare.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bruce Willis la cosum pe scenă în timp ce ține un discurs, actorul a anunțat că și-a modificat testamentul
Bruce Willis și-a modificat testamentul. Actorul a decis să o excludă din el pe fosta sa soție, Demi Moore / Getty Images

Familia se simte ”ușurată” să aibă un diagnostic clar pentru Bruce. Diagnosticul de afazie pe care l-a primit anul trecut i-a creat o mulțime de dificultăți.

Reclamă

Afazia i-a provocat actorului de vorbire, iar acest lucru pare că a progresat.

Afazia actorului a evoluat, iar în final acesta a primit diagnosticul dureros de demență. Familia actorului a munțlțumit publicului larg pentru mesajele de încurajare pe care i l-au trimis lui Willis.

Familia talentatului actor speră ca problemele de sănătate ale lui Willis să ajute la conștientizarea unor probleme importante.

Reclamă

Diagnosticul pe care Willis l-a primit este destul de comun printre persoanele care depășesc vârsta de 60 de ani, relatează BBC.

Actorul internațional trebuie să fie mult mai atent la activitățile pe care le desfășoară. Recent fusese zărit în compania prietenilor, însă acum va avea nevoie de mult mai multă supraveghere.

Ce a declarat familia lui Bruce Willis după aflarea veștii

Familia actorului i-a fost acestuia aproape încă de la început. Anul trecut când a fost diagnosticat cu afazie, Bruce a fost susținut inclusiv de fosta sa soție, Demi Moore. Deși și-a modificat recent testamentul și a exclus-o pe aceasta din el, Demi și Bruce au în continuare o relație strânsă. Familia actorului și-a exprimat durerea pe rețelele sociale.

”Astăzi nu există un tratament clar pentru această boală. Aceasta este o realitate pe care sperăm să o schimbăm peste ani. Bruce a crezut mereu în vocea sa pentru a-i ajuta pe ceilalți. Astfel, vrem să atragem atenția cu privire la importanța unor astfel de probleme de sănătate.”

”Știm în inimile noastre că dacă ar fi putut, Bruce și-ar fi dorit să îi facă pe oameni atenți la astfel de situații și să-i ajute pe cei care se află în nevoie. O astfel de boală impactează atât de multe persoane, dar și pe familiile lor”

Declarațiile au fost semnate de familia actorului, printre care și soția sa, Emma Heming. Demi Moore, fosta soție a actorului, a publicat și ea un mesaj emoționant pentru fostul soț. Demi și cele trei fiice pe care le are alături de actor și-au petrecut sărbătorile alături de acesta.

Acum, vedeta încearcă să-i fie alături prin orice mijloace. Întreaga familie îl sprijină pe Willis, iar recunoștința cea mai mare este că acesta a primit un diagnostic clar. Deși este o veste tristă, familia actorului este ușurată să știe cu ce se confruntă Willis.

Diagnosticul de demență se pune destul de greu, iar de multe ori oamenii se confruntă cu această boală fără ca măcar să aibă un diagnostic clar.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×