Reclamă

Bruce Willis și-a modificat testamentul făcut în urma diagnosticului de afazie. Ce moștenesc copiii din căsătoria cu Demi Moore

Bruce Willis și-a modificat testamentul făcut în urma diagnosticului de afazie și a surprins pe toată lumea cu această decizie. Actorul de 67 de ani a fost diagnosticat cu afazia, o boală cerebrală extrem de rară. Acesta a luat hotărârea de a împărți toată averea sa, întregii familii, inițial.

Publicat: 15 decembrie 2022, 12:42

Avere lui Bruce este estimată la 250 de milioane de dolari. Bruce Willis și-a dorit ca întreaga sa familie să beneficieze de banii de pe urma sa. Cu toate acestea, actorul și-a schimbat părerea, iar testamentul inițial a fost modificat în cele din urmă.

Bruce Willis și-a modificat testamentul

Bruce Willis și-a modificat testamentul deoarece și-a dat seama că fiicele sale sunt suficient de mari pentru a se întreține singure.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Reclamă
Demi Moore, Bruce Willis și cele 3 fiice, Rumer, Scout și Tallulah, la premiera filmului Bandits. Demi și bruce sunt îmbrăcați în negru
Demi Moore și Bruce Willis au avut 3 fiice împreună – Rumer, Scout și Tallulah / Profimedia Images

Acestea beneficiază inclusiv de veniturile mamei lor, Demi Moore. Așadar, Bruce Willis a hotărât ca fetele sale, Rumer, 34 de ani, Scout, 31 de ani, și Tallulah, 28 de ani, să primească milionul de dolari. Acest lucru se va întâmpla atunci când actorul din „Die Hard” va muri, scrie publicația Marca.com.

În cele din urmă, Bruce Willis s-a răzgândit și a decis ca o bună parte din bani să ajungă la actuala sa soție. Emma Heming este soția actorului și are împreună cu Bruce două fiice, pe Mabel și Evelyn, în vârstă de 10 și 8 ani.

Bruce Willis este convins că fetele sale mai mari, din căsnicia cu Demi Moore, se vor descurca mult mai bine și fără bani. Cele trei fete lucrează, de asemenea, în domeniul artistic.

Rumer este actriță, la fel ca tatăl ei și apare des în rolurile pentru filmele cunoscute. Scout este o compozitoare talentată. Aceasta și-a lansat un album muzical anul acesta.

Reclamă

Cât despre Thallulah, aceasta apare în mai multe reality show-uri.

Ce reacție au avut fiicele actriței Demi Moore

Suma de bani care le mai rămâne fetelor lui Demi Moore reprezintă 1% din averea acestuia. Tinerele au fost deranjate de decizia tatălui lor.

Bruce Willis și-a modificat testamentul făcut în urma condiției sale medicale, iar Rumer, Scout și Thallulah s-au arătat nemulțumite de această decizie.

Fiind diagnosticat cu afazia, o condiție rară care afectează activitatea cerebrală, Bruce Willis va avea, treptat probleme în a se exprima.

Afazia este o tulburare care rezultă din afectarea unor porțiuni ale creierului care sunt responsabile pentru limbajul oamenilor, scrie thestar.com.

Din cauza deciziei lui Bruce Willis de a modifica testamentul, fetele din căsătoria lui cu Demi Moore vor să atace decizia în instanță. Acestea au justificat luarea acestei poziții cu faptul că decizia lui Bruce Willis a fost influnțată de boala de care suferă actorul.

Bruce Willis și-a dorit să facă modificări testamentului doarece, consideră că așa este cel mai bine. Acesta vrea să se asigure că cele mai mici fete ale sale vor avea orice nevoi împlinite.

De asmenea, actorul este convins de faptul că fetele lui mai mari sunt suficient de mature pentru a nu mai beneficia de bani de pe urma lui. De asemenea, actorul și-a dorit să petreacă timp alături de întreaga lui familie. Acesta a anunțat că vor petrece Sărbătorile de iarnă împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Brânză ricotta, într-un bol ceramic, cu o frunză de mentă deasupra
Sănătate
Ce brânză să alegi dacă vrei să slăbești. Costă foarte puțin și e ușor de găsit
Selectarea alimentelor potrivite pentru dieta ta poate fi dificilă, mai ales când nu știi ce brânză să alegi dacă vrei să slăbești. În acest caz, poți să optezi pentru brânza ricotta. Costă puțin și...
2
Fată frumoasă cu părul lung și mâinile întinse stă într-un câmp
Horoscop
Zodiile care se vor despărți vara aceasta. Specialiștii spun că nu vor suferi
Chiar dacă zodiile care se vor despărți vara aceasta vor începe un nou capitol în viața personală, nu vor suferi. Își vor găsi alte scopuri și vor continua să meargă pe drumul lor, indiferent...
3
JLo, fotografiată în timp ce întră cu cei doi copii ai săi într-un magazin
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers cu copiii la cumpărături în Beverly Hills. Cei doi soți au avut momente tandre în public
Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers cu copiii la cumpărături în Beverly Hills. Cei doi soți au fost văzuți în timp ce se sărutau după ce și-au bucurat copiii cu o sesiune de...
4
Priscilla Presley, cu părul roșcat, coafat, la un eveniment, într-o rochie vișinie
Divertisment
Priscilla Presley a împlinit 78 de ani. Detalii mai puțin cunoscute despre fosta soție a lui Elvis Presley
Priscilla Presley este renumită pentru că a fost femeia care s-a căsătorit cu Elvis Presley când avea doar 21 de ani. Cu toate acestea, povestea lui Elvis și Priscilla datează cu cel puțin șapte...
5
O femeie care folosește ulei de cocos pe părul ei creț
Frumusețe
Folosește ulei de cocos dacă ai părul creț. De ce e recomandat să îl integrezi în rutina de îngrijire a podoabei capilare
Oamenii cu părul creț știu cât de multă energia și cât de mult efort depun în ziua în care trebuie să-și spele părul. Procesul de a obține bucle sănătoase, strălucitoare și definite poate fi...
PARTENERI
×