Reclamă

Bruce Willis a fost surprins în Santa Monica alături de un grup de prieteni. Cum arată actorul după ce a fost diagnosticat cu afazie

Bruce Willis a fost surprins în Santa Monica alături de un grup de prieteni. Actorul în vârstă de 67 de ani pare că este tot mai slăbit. De când a fost diagnosticat cu Afazie, Willis nu a mai fost văzut la fel de des în public. Acesta a dorit să se retragă din lumina reflectoarelor și să se bucure de timpul liber alături de familie și cei dragi.

Publicat: 18 noiembrie 2022, 13:01

Actorul devenit celebru pentru rolul din De Hard a fost surprins de paparazzi în timp ce se relaxa. Bruce nu are boi să facă activități solicitante, motiv pentru care încearcă să fie cât mai atent cu privire la modul în care alege să-și petreacă timpul. Fanii s-au bucurat să-l vadă pe acesta glumind cu cei dragi și bucurându-se de soarele din Santa Monica.

Bruce Willis a fost surprins în Santa Monica alături de un grup de prieteni

Bruce Willis a renunțat să mai apară la evenimente publice. Fanii îl mai pot vedea doar atunci când este pozat de paparazzi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bruce Willis în Santa Monica alături de prietenii săi
Starea de sănătate a lui Bruce Willis s-ar fi agravat în ultima perioadă / Profimedia Images

De-a lungul timpului a fost surprins de mai multe ori în timp ce-și petrecea timpul cu prietenii. La 67 de ani, Willis pune mult mai mult accent pe familie și starea sa de sănătate. Actorului nu i-a fost o clipă ușor să se retragă din lumina reflectoarelor.

Reclamă

După o viață în care a făcut ceea ce a iubit cel mai mult, Willis a fost nevoit să spună adio platourilor de filmare. Diagnosticul de afazie l-a luat complet prin surprindere pe Bruce și pe familia acestuia. Totuși, actorul s-a bucurat de tot sprijinul pe care l-a primit de la familia sa.

Chiar și fosta sa soție Demi Moore, a postat un mesaj emoționant de susținere. Faniii au fost foarte înțelegători și l-au susținut pe actor în toată această perioadă dificilă.

Deși nu a vorbit public despre starea sa de sănătate, apropiații au făcut uneori mici dezvăluiri despre modul în care s-a schimbat viața lui Willis în ultimele luni. Actorul a învățat să-și acorde timp și să fie mult mai răbdător cu ceea ce face.

Reclamă

Sylvester Stallone a vorbit despre starea de sănătate a lui Bruce Willis

Bruce Willis nu a vrut să atragă foarte mult atenția asupra sa. Actorul a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor și să nu vorbească despre boala cu care a fost diagnosticat.

Recent, Sylvester Stallone, cel care i-a fost partener lui Willis în The Expendables, a vorbit despre starea de sănătate a prietenului său. Veștile pe care Stallone le-a făcut publice sunt îngrijorătoare pentru fanii actorului de 67 de ani.

Se pare că Willis nu se simte atât de bine pe cât a lăsat să se înțeleagă. Stallone și Willis au păstrat legătura și au în continuare o prietenia frumos, motiv pentru care Sylvester s-a arătata  fo cu totul îngrijorat.

”Bruce trece prin momente foarte, foarte dificile. A fost foarte izolat în ultima vreme. Lucrul acesta mă demoralizează complet și mă face să mă simt foarte trist”. Stallone a vrut să păstreze intimitatea și dorința lui Willis de a-și ține sub umbră viața privată.

Răspunsul său a fost unul discret, cât să nu facă foarte multe dezvăluiri despre Bruce. Totuși, fanii au reacționat și au încercat să-și arate susținerea față de Willis și familia acestuia. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul alb care ilustrează o coafură pentru doamnele care au peste 50 de ani
Frumusețe
Coafuri pentru femeile care au peste 50 de ani. Ce look recomandă specialiștii în frumusețe
Părul are nevoie de tot mai multă atenție pe măsură ce înaintezi în vârstă. Pentru ca acesta să nu se simtă neglijat, are nevoie de o reîmprospătare la câteva luni. Pe lângă tratamentele de...
2
O femeie pe tocuri, care merge pe stradă, elegantă și sexy
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mergi. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mai ai impresia că doar felul în care te îmbraci sau felul în care vorbești sunt lucrurile după care te judecă oamenii? Specialiștii spun că a venit timpul să-ți schimbi credința. Conform studiilor bazate...
3
O femeie care încearcă să mănânce un sandviș imens
Timp liber
Ce spune despre tine felul în care mănânci. Tipul de personalitate pe care îl ai
Mâncarea este de obicei asociată cu sentimente precum fericire, confort, obiceiul care te ajută să-ți restabilești emoțiile. Cu toate acestea, sunt puțini cei care știu că la masă se pot dezvălui multe din personalitatea...
4
Imagini cu populația Navi din Avatar 2
Divertisment
Cine sunt actorii din Avatar 2, cel mai așteptat film al anului 2022
La mai bine de un deceniu după ce Avatarul lui James Cameron a devenit filmul cu cele mai mari încasări din toate timpurile în 2009, publicul se pregătește să revină în Pandora. Cine sunt...
5
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță în tigaie, pe un ștergar rustic
Rețete
Ciuperci pleurotus cu usturoi și mămăliguță. Rețetă simplă de post
Dacă nu ai idee ce să mai gătești pentru o masă de post simplă și delicioasă, încearcă rețeta de ciuperci pleurotus cu usturoi. Este un preparat, pe cât de simplu și rapid, pe atât...
PARTENERI
×