Reclamă

Bruce Willis a fost surprins în Santa Monica alături de un grup de prieteni. Cum arată actorul după ce a fost diagnosticat cu afazie

Bruce Willis a fost surprins în Santa Monica alături de un grup de prieteni. Actorul în vârstă de 67 de ani pare că este tot mai slăbit. De când a fost diagnosticat cu Afazie, Willis nu a mai fost văzut la fel de des în public. Acesta a dorit să se retragă din lumina reflectoarelor și să se bucure de timpul liber alături de familie și cei dragi.

Publicat: 18 noiembrie 2022, 13:01

Actorul devenit celebru pentru rolul din De Hard a fost surprins de paparazzi în timp ce se relaxa. Bruce nu are boi să facă activități solicitante, motiv pentru care încearcă să fie cât mai atent cu privire la modul în care alege să-și petreacă timpul. Fanii s-au bucurat să-l vadă pe acesta glumind cu cei dragi și bucurându-se de soarele din Santa Monica.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bruce Willis a fost surprins în Santa Monica alături de un grup de prieteni

Bruce Willis a renunțat să mai apară la evenimente publice. Fanii îl mai pot vedea doar atunci când este pozat de paparazzi.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bruce Willis în Santa Monica alături de prietenii săi
Starea de sănătate a lui Bruce Willis s-ar fi agravat în ultima perioadă / Profimedia Images

De-a lungul timpului a fost surprins de mai multe ori în timp ce-și petrecea timpul cu prietenii. La 67 de ani, Willis pune mult mai mult accent pe familie și starea sa de sănătate. Actorului nu i-a fost o clipă ușor să se retragă din lumina reflectoarelor.

Reclamă

După o viață în care a făcut ceea ce a iubit cel mai mult, Willis a fost nevoit să spună adio platourilor de filmare. Diagnosticul de afazie l-a luat complet prin surprindere pe Bruce și pe familia acestuia. Totuși, actorul s-a bucurat de tot sprijinul pe care l-a primit de la familia sa.

Chiar și fosta sa soție Demi Moore, a postat un mesaj emoționant de susținere. Faniii au fost foarte înțelegători și l-au susținut pe actor în toată această perioadă dificilă.

Deși nu a vorbit public despre starea sa de sănătate, apropiații au făcut uneori mici dezvăluiri despre modul în care s-a schimbat viața lui Willis în ultimele luni. Actorul a învățat să-și acorde timp și să fie mult mai răbdător cu ceea ce face.

Reclamă

Sylvester Stallone a vorbit despre starea de sănătate a lui Bruce Willis

Bruce Willis nu a vrut să atragă foarte mult atenția asupra sa. Actorul a preferat să se retragă din lumina reflectoarelor și să nu vorbească despre boala cu care a fost diagnosticat.

Recent, Sylvester Stallone, cel care i-a fost partener lui Willis în The Expendables, a vorbit despre starea de sănătate a prietenului său. Veștile pe care Stallone le-a făcut publice sunt îngrijorătoare pentru fanii actorului de 67 de ani.

Se pare că Willis nu se simte atât de bine pe cât a lăsat să se înțeleagă. Stallone și Willis au păstrat legătura și au în continuare o prietenia frumos, motiv pentru care Sylvester s-a arătata  fo cu totul îngrijorat.

”Bruce trece prin momente foarte, foarte dificile. A fost foarte izolat în ultima vreme. Lucrul acesta mă demoralizează complet și mă face să mă simt foarte trist”. Stallone a vrut să păstreze intimitatea și dorința lui Willis de a-și ține sub umbră viața privată.

Răspunsul său a fost unul discret, cât să nu facă foarte multe dezvăluiri despre Bruce. Totuși, fanii au reacționat și au încercat să-și arate susținerea față de Willis și familia acestuia. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O tănără care stă singură pe un pod pentru a ilustra una dintre cele trei zodii care adoră să fie singure
Horoscop
Zodii care adoră să fie singure. Nativii care preferă o viață departe de ceilalți
Astrele dezvăluile mai multe amănunte despre acele zodii care adoră să fie singure. Acești nativi preferă o viață departe de ceilalți, iar de cele mai multe ori sunt secretoși și misterioși. Unele persoane preferă...
2
Harta zodiacului chinezesc pe un fundal maro
Horoscop
Zodiacul chinezesc pe ani. Tabelul care îți arată ce animal ești în horoscopul chinezesc în funcție de anul nașterii
În zodiacul chinezesc pe ani, fiecare animal are propriile sale trăsături. Semnificațiile și predicțiile se instalează în funcție de anul nașterii. Sunt 12 animale în acest zodiac și fiecare dintre acestea sunt asociate unui...
3
Un candy bar cu mai multe prăjituri pentru a ilustra ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie
Horoscop
Ce desert ți se potrivește, în funcție de zodie. Nativii care adoră prăjiturile delicioase
Mesele sunt complete doar atunci când te-ai răsfățat și cu un mic desert. Astrologii spun că preferințele pentru prăjituri diferă de la un nativ la altul. Descoperă și tu ce desert ți se potrivește,...
4
Kate Middleton și Prințesa Kate la o fermă de alge
Divertisment
Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport. Ea și Prințul William au mers la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire
Prințesa de Wales s-a alăturat Prințului William pentru o vizită la stația de bărci de salvare St Davids RNLI din Pembrokeshire. Prințesa Kate a purtat blugi skinny și pantofi sport, dar chiar și așa...
5
Kanye West, acoperit din cap până în picioare, în haine de culoare neagră
Divertisment
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți
Bianca Censori continuă să depășească limitele în Italia. Prietenii sunt „extrem de îngrijorați” de situația celor doi soți. Au fost criticați pentru ieșirile lor în excursie, atât în ceea ce privește ținutele, dar și...
PARTENERI
×