Reclamă

Bruce Willis și Demi Moore s-au fotografiat în vacanță, alături de fiica lor Tallulah: „Îmi iubesc părinții”

Bruce Willis și Demi Moore s-au fotografiat în vacanță, alături de fiica lor Tallulah. Familia s-a reunit pentru o cină de familie la care a participat inclusiv câinele lui Tallulah Willis, Pilaf.

Publicat: 9 decembrie 2022, 5:18

Tallulah Belle Willis e foarte fericită în preajma părinților ei și le oferă toată dragostea ei în mod egal. În ultimul timp, întreaga familie a fost foarte atentă cu Bruce Willis, după ce a fost diagnosticat cu afazie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bruce Willis și Demi Moore s-au fotografiat în vacanță

Tallulah, în vârstă de 28 de ani, a distribuit pe Instagram o fotografie cu ea, câinele ei Pilaf și Moore, în vârstă de 60 de ani, îmbrățișați. În tot acest timp, Bruce, în vârstă de 60 de ani pare să le admire cu multă dragoste în privire.

„Comunicarea cu fascicul laser dintre Pilaf și Papa este uluitoare 🤭🥰”, a scris Tallulah în descrierea fotografiei, care îi înfățișează pe cei trei membri ai familiei împreună, într-un spațiu decorat deja de Crăciun.

„Îmi iubesc părinții și familia”, a adăugat Tallulah în mesajul ei.

Tallulah nu a fost singurul membru al familiei Willis care a împărtășit câteva poze de la ceea ce părea a fi o cină de familie, scrie People.

Reclamă

Scout Willis a publicat și ea două fotografii pe Instagram Story. În imagini apar Tallulah, Bruce și Emma Heming Willis stând împreună la o masă. Într-o poză distribuită de Scout în social media, Bruce îl ține pe Pilaf în brațe. Într-o altă poză, starul Die Hard și soția sa Emma pot fi văzuți ținându-se de mână.

„Seara cinei în familie”, a scris Scout.

Reclamă

Pentru ce le mulțumește Rumer Willis părinților ei

Bruce le are pe fiicele Rumer, de 34 de ani, Scout și Tallulah, cu fosta soție, Demi Moore, cu care a fost căsătorit între 1987 și 2000. El și Emma, actuala sa soție, s-au căsătorit în 2009. De atunci, au devenit părinți pentru fiicele Mabel Ray, de 10 și 8 ani. Recent, familia s-a mărit cu Evelyn Penn, în vârstă de doar un an.

În octombrie 2021, Rumer a lăudat capacitatea părinților ei de a construi o dinamică coerentă de co-parenting după separare.

„Sunt atât de recunoscătoare că ne-am străduit cu adevărat să avem o comunicare cu adevărat profundă, semnificativă și sinceră”, a spus ea pentru People despre abilitățile de comunicare ale familiei ei.

Rumer a continuat spunând că este „incredibil de recunoscătoare că ambii mei părinți au făcut un efort atât de mare toată viața mea, încât nu am simțit niciodată că trebuie să aleg între ei”.

„Am o mulțime de prieteni care au crescut cu părinți care au divorțat când ei aveau o vârstă fragedă. I-am urmărit pe părinții lor, cum ar fi, cum îi puneau unul împotriva celuilalt sau să aleagă între ei în vacanțe”, a adăugat ea. „Nu a trebuit să facă asta. Sunt atât de recunoscătoare că părinții mei au făcut din asta o prioritate încât să putem fi o familie. Chiar dacă arăta diferit”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×