Reclamă

Scout Willis a ieșit la plimbare pe străzile din Los Angeles. Pantofii actriței au atras atenția tuturor

Scout Willis a ieșit la plimbare pe străzile din Los Angeles. Actrița internațională a atras toată atenția asupra sa cu pantofii pe care i-a ales. Diva a fost pozată de paparazzi în timp ce cobora din mașina personală. Aceasta s-a bucurat singură de timpul liber.

Publicat: 13 februarie 2023, 6:00

Vedeta de 31 de ani și-a luat complet prin surprindere admiratorii. Aceasta a avut o imagine complet diferită față de cum și-a obișnuit fanii. Dacă pe covorul roșu este mereu o prezență elegantă, de data aceasta Scout a preferat să apară într-o ținută casual.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Scout Willis a ieșit la plimbare pe străzile din Los Angeles

Admiratorii vedetei au recunoscut-o cu greu pe străzile din Los Angeles. Scout a ales să iasă la plimbare singură pentru a se relaxa. Diva a optat pentru un pulover roșu și o pereche de pantaloni negrei. La ținută a asortat o pereche de șosete albe pe care le-a lăsat să se vadă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Scout Willis într-un pulover roșu și o pereche de pantaloni negri
Scout Willis și-a petrecut timpul liber singură / Profimedia Images

Însă nu acest lucru i-a făcut pe fani să reacționeze în mediul online, ci pantofii pe care Scout i-a avut în picioare. Fiica actorului Bruce Willis nu ține cont de părerile celor din jur. Aceasta se îmbracă întotdeauna după bunul plac.

Reclamă

Pantofii divei au ajuns la scurt timp virali pe nternet. Mulți au criticat-o pentru alegerea pe care a făcut-o. Scout a părut tot timpul preocupată de ceva. Paparazzi au surprins-o în timp ce încerca să-și aranjeze pantalonii sau în timp ce vorbea la telefon.

Chiar dacă vedeta nu a avut un aspect aranjat, aceasta se bucură în continuare de aprecierea milioanelor de fani din lumea întreagă. Conform publicației Daily Mail, Samantha petrece mult timp în această perioadă în compania familiei sale.

Vedeta încearcă să-i fie aproape tatălui său, Bruce Willis, care a fost diagnosticat anul trecut cu afazie. Scout are o relație foarte strânsă cu tatăl său, iar acest lucru se poate observa și din postările pe care actrița le face pe rețelele sociale.

Reclamă

Ce spune Scout Willis despre tatăl său

Familia actorului Bruce Willis a trecut prin multe momente dificile. De când acesta a anunțat că se retrage din lumea filmului, toți cei apropiați au încercat să-l sprijine și să-i fie alături. Bruce a decis să-și modifice deja testamentul.

Acesta a scos-o pe fosta soție și pe fiicele pe care le are alături de ea din testament. Actorul este de părere că acesta se vor descurca foarte bine și fără ajutorul său. În ciuda decizie pe care a luat-o, familia i-a rămas aproape.

Scout, Rumer și Tallulah, cele trei fiice ale autorului, nu vor primi nicio parte din averea acestuia. Deși nu a vrut să atragă foarte mult atenția asupra decizie pe care a luat-o, presa internațională a preluat rapid subiectul. Scout nu a părut deranjată de decizia tatălui său.

Actrița de 31 de ani are deja o carieră de succes și se bucură de o viață minunată. Pe lângă cariera de actriță, diva are și o carieră ca model. Ca dovadă a faptului că nu a fost afectată de decizia luată de tatăl său Scout a postat mai multe imagini pe rețelele sociale în care apare alături de Bruce. Cei doi petrec destul de mult timp împreună.

Apropiații familiei spun că fiicele lui Willis petrec mult timp alături de acesta. Familia are un nou motiv de bucurie, din moment ce Rumer Willis, fiica actorului, așteaptă primul său copil.  

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×