Reclamă

Bruce Willis și-a modificat testamentul. Acesta a decis să o excludă din el pe fosta sa soție, Demi Moore

Bruce Willis și-a modificat testamentul. Actorul a decis să o excludă din el pe fosta sa soție, Demi Moore. Decizia sa vine după ce acesta și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de întreaga familie. Apropiații lui Willis spun că această decizie nu va schimba relația pe care o are cu Moore.

Publicat: 12 ianuarie 2023, 12:05

Motivul pentru care Willis ar fi luat această decizie este acela că fosta sa soție are deja o avere impresionantă, relatează publicația Marca. Vedeta de la Hollywood a decis să-și modifice din nou testamentul. În urmă cu puțin timp Willis a mai adus câteva modificări acestuia.

Bruce Willis și-a modificat testamentul

Bruce Willis se gândește tot mai des la viitor. Actorul care suferă de afazie are de luat câteva decizii serioase. Willis a adus primele modificări ale testamentului în luna decembrie 2022. Atunci a decis că fiicele sale din căsătoria cu Demi Moore nu vor avea nevoie de moștenirea sa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

De data aceasta, Bruce a decis că este potrivit să o exclusă complet și pe Demi Moore din testament. Apropiații spun că această decizie nu va schimba în niciun fel relația pe care actorul o are cu fosta soție. Bruce și-a anunțat retragerea din lumea filmului la scurt timp după ce a fost diagnosticat cu afazie.

Reclamă

Boala îi va afecta în timp capacitatea de a juca în filme, motiv pentru care a luat hotărârea dureroasă de a se retrage.

De atunci, Willis și-a petrecut cea mai mare parte a timpului alături de familie și cei dragi. Crăciunul acesta l-a petrecut în familie. Printre cei invitați s-a aflat și fosta soție, Demi Moore.

Demi păstrează o relație foarte bună cu fostul soț și actuala soție a acestuia, Emma Heming. Alături de actor s-au aflat și copii acestuia din căsătoria cu Emma, dar și cei din fosta căsnicie cu Demi. Nici copiii din căsnicia cu Demi Moore nu sunt incluși în testamentul actorului.

Reclamă

Bruce Willis și-a exclus din testament copiii din căsătoria cu Demi Moore

Bruce Willis este decis să lase moștenirea pe care a strâns-o soției sale actuale și a celor doi copii pe care îi are alături de aceasta. Conform publicației Marca, Bruce consideră că Moore nu are nevoie de moștenirea sa. Rumer, Scout și Tallulah, fiicele actorului, nu vor primi nici ele nicio parte din moștenirea tatălui lor.

Apropiații actorului spun că acesta nu a vrut să atragă foarte mult atenția asupra decizie pe care a luat-o. Există zvonuri potrivit cărora fiicele lui Willis nu ar fi fost foarte încântate de decizia pe care Willis a luat-o.

Totuși, testamentul actual dovedește faptul că Willis își dorește ca averea sa să-i rămână soției actuale și a celor două fiice pe care le are alături de ea.

Demi Moore ar avea deja o avere estimată la 200 de milioane de dolari, scriu publicațiile internaționale. Fiicele pe care alături de Bruce Willis sunt deja de ceva vreme independente financiar și au câștiguri la fel de mari ca mama lor.

Scout Willis are o avere estimată la 3 milioane de dolari. Averea lui Rumer Willis este estimată la 4 milioane de dolari. Nici Tallulah Willis nu se lasă mai prejos și are o avere estimată la 3 milioane de dolari.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie îmbrăcată în haine sport care îți arată grăsimea de pe abdomen și are un centimetru după gât
Sănătate
6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor
Fii pregătită, blugii preferați sunt pe cale să se potriveasca mult mai bine pe corpul tău. Ai mai jos 6 sfaturi pentru a elimina grăsimea de pe abdomen, potrivit specialiștilor. Fiecare femeie este minunat...
2
O fotografie panoramă cu lacul Scropoasa, aflat la doar două ore de București
Timp liber
Ce să vizitezi în weekend lângă București. Locul care pare desprins din povești
Dacă te întrebi ce să vizitezi în weekend lângă București, atunci avem soluția perfectă pentru tine. La doar două ore de capitală se află un loc desprins parcă din povești. Este vorba despre un...
3
O femeie frumoasă care stă lângă un gard cu trandafiri și poartă tunsoarea bob italian
Frumusețe
Bob italian, tunsoarea îndrăgită de femei. Ce recomandări fac specialiștii în beauty
Tunsoarea bob italian a prins tot mai multă popularitate în ultimele luni. A devenit rapid îndrăgită de milioanele de femei din lumea întreagă. Specialiștii în beauty recomandă această tunsoare femeilor care își doresc o...
4
O linguriță cu unt, deasupra unei căni cu cafea
Sănătate
De ce mulți oameni pun unt în cafea dimineța
Untul și-a făcut loc și în ceștile de cafea datorită presupuselor sale beneficii de ardere a grăsimilor. Chiar dacă mulți consumatori de cafea consideră că acest lucru este netradițional, află de ce mulți oameni...
5
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
PARTENERI
×