Reclamă

Bruce Willis și-a modificat testamentul. Acesta a decis să o excludă din el pe fosta sa soție, Demi Moore

Bruce Willis și-a modificat testamentul. Actorul a decis să o excludă din el pe fosta sa soție, Demi Moore. Decizia sa vine după ce acesta și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de întreaga familie. Apropiații lui Willis spun că această decizie nu va schimba relația pe care o are cu Moore.

Publicat: 12 ianuarie 2023, 12:05

Motivul pentru care Willis ar fi luat această decizie este acela că fosta sa soție are deja o avere impresionantă, relatează publicația Marca. Vedeta de la Hollywood a decis să-și modifice din nou testamentul. În urmă cu puțin timp Willis a mai adus câteva modificări acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bruce Willis și-a modificat testamentul

Bruce Willis se gândește tot mai des la viitor. Actorul care suferă de afazie are de luat câteva decizii serioase. Willis a adus primele modificări ale testamentului în luna decembrie 2022. Atunci a decis că fiicele sale din căsătoria cu Demi Moore nu vor avea nevoie de moștenirea sa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

De data aceasta, Bruce a decis că este potrivit să o exclusă complet și pe Demi Moore din testament. Apropiații spun că această decizie nu va schimba în niciun fel relația pe care actorul o are cu fosta soție. Bruce și-a anunțat retragerea din lumea filmului la scurt timp după ce a fost diagnosticat cu afazie.

Reclamă

Boala îi va afecta în timp capacitatea de a juca în filme, motiv pentru care a luat hotărârea dureroasă de a se retrage.

De atunci, Willis și-a petrecut cea mai mare parte a timpului alături de familie și cei dragi. Crăciunul acesta l-a petrecut în familie. Printre cei invitați s-a aflat și fosta soție, Demi Moore.

Demi păstrează o relație foarte bună cu fostul soț și actuala soție a acestuia, Emma Heming. Alături de actor s-au aflat și copii acestuia din căsătoria cu Emma, dar și cei din fosta căsnicie cu Demi. Nici copiii din căsnicia cu Demi Moore nu sunt incluși în testamentul actorului.

Reclamă

Bruce Willis și-a exclus din testament copiii din căsătoria cu Demi Moore

Bruce Willis este decis să lase moștenirea pe care a strâns-o soției sale actuale și a celor doi copii pe care îi are alături de aceasta. Conform publicației Marca, Bruce consideră că Moore nu are nevoie de moștenirea sa. Rumer, Scout și Tallulah, fiicele actorului, nu vor primi nici ele nicio parte din moștenirea tatălui lor.

Apropiații actorului spun că acesta nu a vrut să atragă foarte mult atenția asupra decizie pe care a luat-o. Există zvonuri potrivit cărora fiicele lui Willis nu ar fi fost foarte încântate de decizia pe care Willis a luat-o.

Totuși, testamentul actual dovedește faptul că Willis își dorește ca averea sa să-i rămână soției actuale și a celor două fiice pe care le are alături de ea.

Demi Moore ar avea deja o avere estimată la 200 de milioane de dolari, scriu publicațiile internaționale. Fiicele pe care alături de Bruce Willis sunt deja de ceva vreme independente financiar și au câștiguri la fel de mari ca mama lor.

Scout Willis are o avere estimată la 3 milioane de dolari. Averea lui Rumer Willis este estimată la 4 milioane de dolari. Nici Tallulah Willis nu se lasă mai prejos și are o avere estimată la 3 milioane de dolari.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×