Reclamă

Bruce Willis și-a modificat testamentul. Acesta a decis să o excludă din el pe fosta sa soție, Demi Moore

Bruce Willis și-a modificat testamentul. Actorul a decis să o excludă din el pe fosta sa soție, Demi Moore. Decizia sa vine după ce acesta și-a petrecut sărbătorile de iarnă alături de întreaga familie. Apropiații lui Willis spun că această decizie nu va schimba relația pe care o are cu Moore.

Publicat: 12 ianuarie 2023, 12:05

Motivul pentru care Willis ar fi luat această decizie este acela că fosta sa soție are deja o avere impresionantă, relatează publicația Marca. Vedeta de la Hollywood a decis să-și modifice din nou testamentul. În urmă cu puțin timp Willis a mai adus câteva modificări acestuia.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bruce Willis și-a modificat testamentul

Bruce Willis se gândește tot mai des la viitor. Actorul care suferă de afazie are de luat câteva decizii serioase. Willis a adus primele modificări ale testamentului în luna decembrie 2022. Atunci a decis că fiicele sale din căsătoria cu Demi Moore nu vor avea nevoie de moștenirea sa.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

De data aceasta, Bruce a decis că este potrivit să o exclusă complet și pe Demi Moore din testament. Apropiații spun că această decizie nu va schimba în niciun fel relația pe care actorul o are cu fosta soție. Bruce și-a anunțat retragerea din lumea filmului la scurt timp după ce a fost diagnosticat cu afazie.

Reclamă

Boala îi va afecta în timp capacitatea de a juca în filme, motiv pentru care a luat hotărârea dureroasă de a se retrage.

De atunci, Willis și-a petrecut cea mai mare parte a timpului alături de familie și cei dragi. Crăciunul acesta l-a petrecut în familie. Printre cei invitați s-a aflat și fosta soție, Demi Moore.

Demi păstrează o relație foarte bună cu fostul soț și actuala soție a acestuia, Emma Heming. Alături de actor s-au aflat și copii acestuia din căsătoria cu Emma, dar și cei din fosta căsnicie cu Demi. Nici copiii din căsnicia cu Demi Moore nu sunt incluși în testamentul actorului.

Reclamă

Bruce Willis și-a exclus din testament copiii din căsătoria cu Demi Moore

Bruce Willis este decis să lase moștenirea pe care a strâns-o soției sale actuale și a celor doi copii pe care îi are alături de aceasta. Conform publicației Marca, Bruce consideră că Moore nu are nevoie de moștenirea sa. Rumer, Scout și Tallulah, fiicele actorului, nu vor primi nici ele nicio parte din moștenirea tatălui lor.

Apropiații actorului spun că acesta nu a vrut să atragă foarte mult atenția asupra decizie pe care a luat-o. Există zvonuri potrivit cărora fiicele lui Willis nu ar fi fost foarte încântate de decizia pe care Willis a luat-o.

Totuși, testamentul actual dovedește faptul că Willis își dorește ca averea sa să-i rămână soției actuale și a celor două fiice pe care le are alături de ea.

Demi Moore ar avea deja o avere estimată la 200 de milioane de dolari, scriu publicațiile internaționale. Fiicele pe care alături de Bruce Willis sunt deja de ceva vreme independente financiar și au câștiguri la fel de mari ca mama lor.

Scout Willis are o avere estimată la 3 milioane de dolari. Averea lui Rumer Willis este estimată la 4 milioane de dolari. Nici Tallulah Willis nu se lasă mai prejos și are o avere estimată la 3 milioane de dolari.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×