Reclamă

Rumer Willis este însărcinată și așteaptă primul ei copil cu iubitul său, Derek Richard Thomas

Rumer Willis este însărcinată și așteaptă primul ei copil cu iubitul său, muzicianul Derek Richard Thomas. Rumer Willis este cea mai mare dintre fiicele lui Bruce Willis cu Demi Moore. Cei doi foști soți vor deveni bunici pentru prima dată.

Maria Nica-Dantes
Maria Nica-Dantes
Publicat: 21 decembrie 2022, 11:48

Cuplul a împărtășit această bucurie prin intermediul unei postări pe Instagram. Fanii au fost de-a dreptul surprinși când au văzut burtica actriței de 34 de ani. Aceasta a urcat mai multe fotografii în contul său cu momentul emoționant. Derek apare vizibil emoționat în acele imagini.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rumer Willis este însărcinată și așteaptă primul ei copil cu iubitul său

Rumer Willis va fi mamă, iar acest lucru o bucură enorm. Actrița se află la prima sarcină și a dezvăluit acest lucru și fanilor ei de pe Instagram.

Rumer a postat un carusel de fotografii, iar în prima imagine apare Derek, extrem de fericit. Viitorul tătic și-a înfășurat mâinile în jurul burticii ei și a sărutat-o dulce. Rumer apare cu zâmbetul pe buze și se bucură de momentul emoționant.

O altă fotografie îi surprinde silueta lui Rumer, în depărtare, într-o manieră artistică. Burtica în creștere iese foarte bine în evidență, iar imaginile au fost editate alb-nergu. Postarea a strâns multe aprecieri, dar și mesaje de felicitări.

Reclamă

Inclusiv una dintre surorile Willis a adăugat un comentariu. Este vorba de Scout, care și-a împărtășit emoția: „Plâng”, a scris aceasta. Nici Demi Moore nu s-a lăsat mai prejos și a adăugat un comentariu.

De asmenea, imaginile au fost apreciate inclusiv de Brittany Snow, colega de platou a lui Rumer Willis. Aceasta a lăsat, de asemenea un comentariu cu fericitări. În plus, și prietenii lui Richard au răspuns acestor imagini memorabile.

Cei apropiați au trimis mesaje de susținere și sănătate pentru bebeluș, scrie publicația People.

Reclamă

Copilul va fi primul nepot al lui Bruce Willis și a lui Demi Moore. Fostul cuplu mai are din urma căsniciei încă două fete, pe Thallulah, 28 de ani și pe Scout, în vârstă de 31.

Actorul din „Die Hard” mai are încă două fete din actuala căsătorie cu Emma Heming. Este vorba de Evelyn, de 8 ani și Mabel, în vârstă de 10 ani.

Relația dintre Rumer Willis și Derek Richard

Deși nu este foarte clar de când sunt împreună, Rummer Willis și Derek Richard Thomas formează un cuplu fericit. Aceștia și-au oficializat relația tot prin intermediul unei postări pe Instagram. Actrița postase o serie de fotografii într-un peisaj de iarnă, într-o pădure. Cuplul apare îmbrățișându-se, vizibil îndrăgostiți, scrie Hollywood Life.

Rumer Willis a făcut prima aluzie la relația ei cu rockerul Derek în luna mai. Atunci, aceasta l-a numit unul dintre „cei mai talentați cântăreți și compozitori pe care i-am auzit vreodată”.

Anunțul cu sarcina lui Rumer vine la doar o lună de la oficializarea relației cu Derek Richard Thomas.

Bruce Willis, tatăl lui Rumer a fost diagnosticat cu afazie. Aceasta este o tulburare de limbaj care îi afectează inclusiv capacitățile cognitive.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×