Reclamă

Rumer Willis este însărcinată și așteaptă primul ei copil cu iubitul său, Derek Richard Thomas

Rumer Willis este însărcinată și așteaptă primul ei copil cu iubitul său, muzicianul Derek Richard Thomas. Rumer Willis este cea mai mare dintre fiicele lui Bruce Willis cu Demi Moore. Cei doi foști soți vor deveni bunici pentru prima dată.

Maria Nica-Dantes
Maria Nica-Dantes
Publicat: 21 decembrie 2022, 11:48

Cuplul a împărtășit această bucurie prin intermediul unei postări pe Instagram. Fanii au fost de-a dreptul surprinși când au văzut burtica actriței de 34 de ani. Aceasta a urcat mai multe fotografii în contul său cu momentul emoționant. Derek apare vizibil emoționat în acele imagini.

Rumer Willis este însărcinată și așteaptă primul ei copil cu iubitul său

Rumer Willis va fi mamă, iar acest lucru o bucură enorm. Actrița se află la prima sarcină și a dezvăluit acest lucru și fanilor ei de pe Instagram.

Rumer a postat un carusel de fotografii, iar în prima imagine apare Derek, extrem de fericit. Viitorul tătic și-a înfășurat mâinile în jurul burticii ei și a sărutat-o dulce. Rumer apare cu zâmbetul pe buze și se bucură de momentul emoționant.

O altă fotografie îi surprinde silueta lui Rumer, în depărtare, într-o manieră artistică. Burtica în creștere iese foarte bine în evidență, iar imaginile au fost editate alb-nergu. Postarea a strâns multe aprecieri, dar și mesaje de felicitări.

Reclamă

Inclusiv una dintre surorile Willis a adăugat un comentariu. Este vorba de Scout, care și-a împărtășit emoția: „Plâng”, a scris aceasta. Nici Demi Moore nu s-a lăsat mai prejos și a adăugat un comentariu.

De asmenea, imaginile au fost apreciate inclusiv de Brittany Snow, colega de platou a lui Rumer Willis. Aceasta a lăsat, de asemenea un comentariu cu fericitări. În plus, și prietenii lui Richard au răspuns acestor imagini memorabile.

Cei apropiați au trimis mesaje de susținere și sănătate pentru bebeluș, scrie publicația People.

Reclamă

Copilul va fi primul nepot al lui Bruce Willis și a lui Demi Moore. Fostul cuplu mai are din urma căsniciei încă două fete, pe Thallulah, 28 de ani și pe Scout, în vârstă de 31.

Actorul din „Die Hard” mai are încă două fete din actuala căsătorie cu Emma Heming. Este vorba de Evelyn, de 8 ani și Mabel, în vârstă de 10 ani.

Relația dintre Rumer Willis și Derek Richard

Deși nu este foarte clar de când sunt împreună, Rummer Willis și Derek Richard Thomas formează un cuplu fericit. Aceștia și-au oficializat relația tot prin intermediul unei postări pe Instagram. Actrița postase o serie de fotografii într-un peisaj de iarnă, într-o pădure. Cuplul apare îmbrățișându-se, vizibil îndrăgostiți, scrie Hollywood Life.

Rumer Willis a făcut prima aluzie la relația ei cu rockerul Derek în luna mai. Atunci, aceasta l-a numit unul dintre „cei mai talentați cântăreți și compozitori pe care i-am auzit vreodată”.

Anunțul cu sarcina lui Rumer vine la doar o lună de la oficializarea relației cu Derek Richard Thomas.

Bruce Willis, tatăl lui Rumer a fost diagnosticat cu afazie. Aceasta este o tulburare de limbaj care îi afectează inclusiv capacitățile cognitive.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie cu părul scurt stă în fața unei oglinzi și se dă cu ruj pe buze, sugerând nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani
Frumusețe
Nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani. Care sunt explicațiile make-up artiștilor
Există o serie de nuanțe de ruj pe care să le eviți dacă ai peste 40 de ani, iar specialiștii în frumusețe explică motivele. De cele mai multe ori, femeile aleg să folosească rujul...
2
O femeie tânără, în echipament sportiv se pregîtește de mișscare, unul dintre obiceiurile prin care să reduci grăsimea abdominală
Lifestyle
Obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală. Ce exerciții fizice să faci
Recomandăm câteva obiceiuri prin care să reduci grăsimea abdominală, astfel încât să îți atingi obiectivele. În cazul în care grăsimea din zona abdomenului îți dă bătăi de cap, ai ajuns la locul potrivit. Îți...
3
O femeie mai în vârstă stă în fața unei oglinzi, fiind atentă la ce să nu facă părului său
Frumusețe
Ce să nu faci părului tău. Aceste sfaturi te vor ajuta să arăți cu 10 ani mai tânără
Stiliștii te învață ce să nu faci părului tău atunci când îl îngrijești. Deși poate ai impresia că îi oferi toată atenția de care are nevoie, s-ar putea să faci niște greșeli de care...
4
O femeie frumoasă, îmbrăcată într-o rochie roșie, cu aripi
Horoscop
Top 3 zodii care au faima la picioare. Ele sunt cele care reușesc să obțină tot ceea ce își doresc
Fie că se întâmplă accidental sau chiar își doresc, ele se încadrează în top 3 zodii care au faima la picioare. Reușesc întotdeauna să obțină atât lucruri materiale cât și prietenii. Fac mari eforturi...
5
O hartă cu zodii și monede
Horoscop
Top 3 zodii materialiste. Ele sunt cel mai greu de satisfăcut într-o relație
Se spune despre acestea că s-ar încadra în top 3 zodii materialiste, asta pentru știu să aprecieze bunurile de valoare și vor întotdeauna să fie înconjurate de lux și frumusețe. Au pretenții în viață,...
PARTENERI
×