Reclamă

Rumer Willis ar urma să se căsătorească. Actrița își dorește ca Bruce Willis să participe la nunta sa

Rumer Willis ar urma să se căsătorească. Actrița internațională își dorește ca tatăl său să poată participa la ceremonie. Aceasta rea să grăbească demersurile necesare pentru ca Bruce Willis să poată participa activ.

Publicat: 24 februarie 2023, 10:53

Rumer Willis nu vrea ca tatăl său să-și amintească de nunta sa, ci să participe în totalitate la aceasta. Sursele apropiate ale acesteia au dezvăluit mai multe detalii despre dorința divei. Rumer este în prezent însărcinată. Ea și iubitul său Derek Richard Thomas, au anunțat că așteaptă primul copil în luna septembrie 2022.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rumer Willis ar urma să se căsătorească

Rumer Willis și Derek Richard Thomas trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Cei doi urmează să devină părinți pentru prima dat, iar acest lucru l-ar face i pe Willis să fie bunic.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Conform apropiaților familiei Willis, cea mai mare dorință a actriței este ca tatăl său să poată participa cât mai mult la nunta sa. Bruce Willis a fost recent diagnosticat cu demență frontotemporală. Diagnosticul dureros i-a luat prin surprindere pe fanii actorului.

Reclamă

Starea lui de sănătate urmează să se degradeze treptat, motiv pentru care Rumer vrea să grăbească demersurile în ceea ce privește o posibilă căsătorie.

”Rumer își dorește cu disperare ca tatăl său să-și amintească de nunta ei și să ia parte la aceasta. Doctorii au spus deja că actorul nu va mai avea foarte mulți ani în care se va putea bucura de a fel de multă libertate.”

”Boala sa va avansa treptat. Este unul dintre motivele pentru care Rumer vrea să se căsătorească mai repede. Acesta ar fi un cadou minunat pe care l-ar putea face pentru el. Însă ea va avea multe lucruri de pus la punct în timp ce este însărcinată. ”

Reclamă

”Toți cei din familie știu că timpul este cheia. Dorința lui Rumer îl face pe Bruce să privească altfel viitorul. Acesta va ține un discurs la nunta fiicei sale. Este ceva ce-l face pe Bruce să lupte și să meargă mai departe. Mai ales faptul că acesta urmează să devină și bunic.”

Cum îl ajută familia pe Bruce Willis în această perioadă

Întreaga familie a actorului îi este alături în această perioadă. Demi Moore, fosta sa soție, este tot mai apropiată de actor și de actuala soție a acestuia.

Demi știe că starea de sănătate a actorului se va agrava, motiv pentru care vrea să prețuiască fiecare moment alături de acesta și familia sa.

„Demi a fost mereu apropiată de familia lui Bruce. Ea și fostul ei soț au împreună trei fete minunate. Demi încearcă să prețuiască fiecare moment. Știe foarte bine că Bruce nu va fi la fel de bine pentru totdeauna. Demi a ținut legătura constant cu Bruce și cu soția sa, Emma.”

”Profită de fiecare oportunitate pentru a petrece timp cu el și familia sa. Uneori îl mai sună, atunci când nu poate să vină în vizită. Bruce nu mai poate comunica la fel de bine. Emma este cea care intermediază acum convorbirile” a specificat un apropiat al familiei pentru TheNews.com.

Întreaga familie a actorului încearcă să-i fie alături în tot acest timp și să-i facă viața mult mai ușoară. Starea de sănătate a lui Bruce urmează să se degradeze, iar familia știe foarte bine acest lucru.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă într-o rochie roșie care ilustrează una dintre acele zodii care au așteptări mari de la viața lor
Horoscop
Zodii care au așteptări mari de la viața lor. Nativii care nu se mulțumesc cu puțin
Astrologii vorbesc despre acele zodii care au așteptări mari de la viața lor. Acești nativi nu se mulțumesc cu puțin și muncesc din greu pentru ceea ce își doresc. Unii nativi s-au născut pentru...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Deciziile spontane sunt la ordinea zilei pentru nativii din zodiac. Horoscopul săptămânii 20 mai – 26 mai 2024 îți aduce previziuni astrale pentru toate zodiile. Vor exista probleme pe plan financiar și momente de...
3
fotografie a unei fete zâmbitoare pe un fundal verde
Horoscop
Care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie. Ce arată astrele
Aventura este tot mai aproape pentru nativii din zodiac. Află care sunt cele mai norocoase zile în această vară pentru fiecare zodie și vezi cum să te pregătești pentru propria poveste. Astrele arată că...
4
O femeie îmbrăcată elegant, în cadru feeric
Horoscop
Zodiile care sunt cei mai buni profesori. Nativii care au darul predării
Ești un profesor care caută să descopere secretele din spatele priceperii sale la catedră sau doar vrei să înțelegi care nativi au abilități înnăscute de predare? Ai mai jos o listă făcută de astrologi...
5
Înghețată de căpșuni cu lapte condensat într-o caserolă și într-o lingură de înghețată, alături de cornete și căpșuni proaspete
Rețete
Înghețată de căpșuni cu lapte condensat. Deliciul garantat al verii
Dacă îți este poftă de înghețată și cauți o rețetă mai rapidă, încearc-o pe cea de înghețată de căpșuni cu lapte condensat. Rețeta este simplă, nu necesită fierbere, ci doar amestecarea ingredientelor, respectând etapele...
PARTENERI
×