Reclamă

Rumer Willis a născut. Fiica lui Bruce Willis și a lui Demi Moore și Derek Richard Thomas au devenit părinți pentru micuța Louetta

Rumer Willis a născut. Fiica lui Bruce Willis și a lui Demi Moore și Derek Richard Thomas au devenit părinți pentru micuța Louetta. Vedeta în vârstă de 34 de ani a dezvăluit că și-a întâmpinat primul copil în casa ei din Los Angeles.

Publicat: 26 aprilie 2023, 11:15

Tatăl este partenerul ei, Derek Richard Thomas. "Magie pură", a scris cântăreața și actrița, care a postat pe Instagram o primă fotografie cu micuța în timp ce dormea. Ei au anunțat că fetița lor s-a născut pe 18 aprilie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Rumer Willis a născut

Mama ei, Demi, a scris în caseta de comentarii: „Dragostea pură pentru această păsărică ❤️”. Și mama ei vitregă, Emma Heming Willis, a spus: „Omg, o iubim atât de mult”.

Sora Tallulah a remarcat: „Bună, petala mea mică. Ne-a fost atât de dor de tine atât de mult timp. Te voi iubi în fiecare moment din fiecare zi! Mătușile tale ciudate sunt obsedate de tine”.

Bebelușul a fost văzut dormind cu o mână la cap. Micuța stătea întinsă pe o pernă cu o husă tricotată, bej, în timp ce o pătură de in o acoperea, scrie DailyMail.

„✨ Louetta Isley Thomas Willis ✨ Ești magie pură”, a scris vedeta în descrierea postării.

Reclamă

„Născută acasă, marți, 18 aprilie. Ești mai mult decât am visat vreodată ✨.”

Melanie Griffith a scris: „Este frumoasă!! Felicitări Mami! ♥️ Bine ai venit în această lume Louetta!! ⭐️”

Alyssa Milano a comentat și ea: „Mmmm. Este cel mai drăguț copil pe care l-am văzut vreodată?!”

Reclamă

Prietena familiei Christie Brinkley a spus: „Oh, Rumer, sunt atât de fericită pentru tine și pentru Louetta. Ea s-a născut într-o familie mare și frumoasă!”

https://www.instagram.com/p/CreABL-pCn1/

Rumer Willis se bucură de iubirea familiei și a prietenilor

Rumer a organizat un baby shower în Los Angeles la mijlocul lunii martie. Actrița și-a sărbătorit bebelușul aducând împreună pe cei mai apropiați prieteni și familia pentru o întâlnire specială.

Mama lui Rumer, Demi, a fost printre invitați alături de mama ei vitregă, Emma Heming, și surorile Tallulah, Scout, Evelyn și Mabel.

Rumer a declarat pentru rubrica New York Post PageSix: „Simt atât de multă recunoștință și bucurie că am fost înconjurată de atât de mulți oameni pe care îi iubesc”.

Cu toate acestea, tatăl lui Rumer, Bruce, a lipsit vizibil de la petrecerea care a venit imediat după ce familia a făcut public diagnosticul de demență frontotemporală (FTD).

Afecțiunea lui Bruce, care provoacă probleme cu comportamentul și limbajul, a fost confirmată de cei dragi într-o declarație care spunea:

„Ca familie, am vrut să profităm de această ocazie pentru a vă mulțumi tuturor pentru revărsarea de dragoste și compasiune pentru Bruce în ultimele 10 luni. Generozitatea a fost copleșitoare și suntem extrem de recunoscători pentru asta. Pentru amabilitatea ta și pentru că știm că îl iubești pe Bruce la fel de mult ca noi, am vrut să-ți oferim o actualizare. De când am anunțat diagnosticul lui Bruce de afazie în primăvara anului 2022, starea lui Bruce a progresat și acum avem un diagnostic mai specific: demența frontotemporală (cunoscută sub numele de DFT). Din păcate, provocările legate de comunicare sunt doar un simptom al bolii cu care se confruntă Bruce. Deși acest lucru este dureros, este o ușurare să avem în sfârșit un diagnostic clar”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×