Reclamă

Bruce Willis a împlinit 68 de ani. Familia actorului a postat un mesaj video emoționat

Bruce Willis a împlinit 68 de ani. Familia îndrăgitului actor a postat un videoclip emoționant pe social media. Soția acestuia a mulțumit fanilor pentru numărul impresionant de urări, dar și pentru sprijinul acordat în această perioadă dificilă.

Publicat: 20 martie 2023, 7:34

Bruce Willis și-a serbat prima aniversare de la primirea diagnosticului de demență frontotemporală. Momentul nu a fost deloc unul ușor pentru acor și familia sa. Emma Hming spune că familia sa trece printr-un moment de durere și tristețe.

Bruce Willis a împlinit 68 de ani

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood a împlinit vârsta de 68 de ani. În ciuda problemelor pe care le-a întâmpina în ultimul an, Willis rămâne optimist. Actorul se bucură de sprijinul fanilor, dar și al familiei sale. Emma Heming, soția actorului, a postat un reel emoționant pentru a celebra cea de-a 68-a aniversare a soțului său.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

”Toată această perioadă este o monedă de argint cu două fațete, dar sunt norocoasă să vă simt căldura și dragostea. Vă mulțumesc pentru gândurile bune îndreptate către soțul meu și familia noastră. Văd mesajele și poveștile voastre și tot ce pot să spun este că vă mulțumesc. Conexiunea voastră mă ajută și sper că vă ajută și pe voi”.

Reclamă

Soția actorului a declarat pe contul său de Instagram că și-a început dimineața plângând. Fanii au putut remarca acest lucru din imagini. Vedeta nu și-a putut ascunde durerea. Deși se bucură pentru aniversarea soțului său, aceasta nu poate trece peste diagnosticul care i-a fost pus lui Willis, relatează PageSix.

”Cred că este important să vedem toate laturile ale acestei povești. Primesc deseori mesaje în care oamenii mă felicită pentru că sunt atât de puternică. Nu am de ales, trebuie să fac acest lucru de dragul copiilor noștri. Am momente de tristețe și durere în fiecare zi”.

Ulterior, Emma a postat un videoclip cu imagini rare din viața lui Bruce Willis. În videoclip apare actorul, dar și familia sa. 

Reclamă

Cum face Emma Heming față acestei perioade

Soția lui Bruce Willis trece prin momente dureroase. Acesta face față cu greu diagnosticului pe care Bruce l-a primit. Mai mult, vedeta se confruntă cu probleme din cauza comentariilor negative din mediul online.

Emma a fost acuzată de fanii actorului că încearcă să-și crească popularitatea pe baza diagnosticului primit de soțul său. Emma a postat mai multe videoclipuri în care le-a cerut oamenilor să fie mai înțelegători.

Totodată, aceasta i-a rugat pe paparazzi să-i ofere lui Bruce spațiu atunci când acesta iese în oraș cu familia sau prietenii. Emma a recunoscut în mediul online că a apelat la ajutorul unui specialist pentru a se putea ocupa de Bruce Willis.

Aceasta încearcă să-i țină la curent pe fanii actorului cu evoluția stării de sănătate a acestuia. Willis a fost văzut tot mai rare în public de când a primit diagnosticul de demență.

Actorul este tot timpul în preajma familiei sale și încearcă să se bucure de fiecare clipă alături de ei dragi. De altfel, Willis urmează să devină pentru prima dată bunic. Fiica sa, Rumer Willis, așteaptă primul copil.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Brânză ricotta, într-un bol ceramic, cu o frunză de mentă deasupra
Sănătate
Ce brânză să alegi dacă vrei să slăbești. Costă foarte puțin și e ușor de găsit
Selectarea alimentelor potrivite pentru dieta ta poate fi dificilă, mai ales când nu știi ce brânză să alegi dacă vrei să slăbești. În acest caz, poți să optezi pentru brânza ricotta. Costă puțin și...
2
Fată frumoasă cu părul lung și mâinile întinse stă într-un câmp
Horoscop
Zodiile care se vor despărți vara aceasta. Specialiștii spun că nu vor suferi
Chiar dacă zodiile care se vor despărți vara aceasta vor începe un nou capitol în viața personală, nu vor suferi. Își vor găsi alte scopuri și vor continua să meargă pe drumul lor, indiferent...
3
JLo, fotografiată în timp ce întră cu cei doi copii ai săi într-un magazin
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers cu copiii la cumpărături în Beverly Hills. Cei doi soți au avut momente tandre în public
Jennifer Lopez și Ben Affleck au mers cu copiii la cumpărături în Beverly Hills. Cei doi soți au fost văzuți în timp ce se sărutau după ce și-au bucurat copiii cu o sesiune de...
4
Priscilla Presley, cu părul roșcat, coafat, la un eveniment, într-o rochie vișinie
Divertisment
Priscilla Presley a împlinit 78 de ani. Detalii mai puțin cunoscute despre fosta soție a lui Elvis Presley
Priscilla Presley este renumită pentru că a fost femeia care s-a căsătorit cu Elvis Presley când avea doar 21 de ani. Cu toate acestea, povestea lui Elvis și Priscilla datează cu cel puțin șapte...
5
O femeie care folosește ulei de cocos pe părul ei creț
Frumusețe
Folosește ulei de cocos dacă ai părul creț. De ce e recomandat să îl integrezi în rutina de îngrijire a podoabei capilare
Oamenii cu părul creț știu cât de multă energia și cât de mult efort depun în ziua în care trebuie să-și spele părul. Procesul de a obține bucle sănătoase, strălucitoare și definite poate fi...
PARTENERI
×