Reclamă

Bruce Willis a împlinit 68 de ani. Familia actorului a postat un mesaj video emoționat

Bruce Willis a împlinit 68 de ani. Familia îndrăgitului actor a postat un videoclip emoționant pe social media. Soția acestuia a mulțumit fanilor pentru numărul impresionant de urări, dar și pentru sprijinul acordat în această perioadă dificilă.

Publicat: 20 martie 2023, 7:34

Bruce Willis și-a serbat prima aniversare de la primirea diagnosticului de demență frontotemporală. Momentul nu a fost deloc unul ușor pentru acor și familia sa. Emma Hming spune că familia sa trece printr-un moment de durere și tristețe.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bruce Willis a împlinit 68 de ani

Unul dintre cei mai îndrăgiți actori de la Hollywood a împlinit vârsta de 68 de ani. În ciuda problemelor pe care le-a întâmpina în ultimul an, Willis rămâne optimist. Actorul se bucură de sprijinul fanilor, dar și al familiei sale. Emma Heming, soția actorului, a postat un reel emoționant pentru a celebra cea de-a 68-a aniversare a soțului său.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

”Toată această perioadă este o monedă de argint cu două fațete, dar sunt norocoasă să vă simt căldura și dragostea. Vă mulțumesc pentru gândurile bune îndreptate către soțul meu și familia noastră. Văd mesajele și poveștile voastre și tot ce pot să spun este că vă mulțumesc. Conexiunea voastră mă ajută și sper că vă ajută și pe voi”.

Reclamă

Soția actorului a declarat pe contul său de Instagram că și-a început dimineața plângând. Fanii au putut remarca acest lucru din imagini. Vedeta nu și-a putut ascunde durerea. Deși se bucură pentru aniversarea soțului său, aceasta nu poate trece peste diagnosticul care i-a fost pus lui Willis, relatează PageSix.

”Cred că este important să vedem toate laturile ale acestei povești. Primesc deseori mesaje în care oamenii mă felicită pentru că sunt atât de puternică. Nu am de ales, trebuie să fac acest lucru de dragul copiilor noștri. Am momente de tristețe și durere în fiecare zi”.

Ulterior, Emma a postat un videoclip cu imagini rare din viața lui Bruce Willis. În videoclip apare actorul, dar și familia sa. 

Reclamă

Cum face Emma Heming față acestei perioade

Soția lui Bruce Willis trece prin momente dureroase. Acesta face față cu greu diagnosticului pe care Bruce l-a primit. Mai mult, vedeta se confruntă cu probleme din cauza comentariilor negative din mediul online.

Emma a fost acuzată de fanii actorului că încearcă să-și crească popularitatea pe baza diagnosticului primit de soțul său. Emma a postat mai multe videoclipuri în care le-a cerut oamenilor să fie mai înțelegători.

Totodată, aceasta i-a rugat pe paparazzi să-i ofere lui Bruce spațiu atunci când acesta iese în oraș cu familia sau prietenii. Emma a recunoscut în mediul online că a apelat la ajutorul unui specialist pentru a se putea ocupa de Bruce Willis.

Aceasta încearcă să-i țină la curent pe fanii actorului cu evoluția stării de sănătate a acestuia. Willis a fost văzut tot mai rare în public de când a primit diagnosticul de demență.

Actorul este tot timpul în preajma familiei sale și încearcă să se bucure de fiecare clipă alături de ei dragi. De altfel, Willis urmează să devină pentru prima dată bunic. Fiica sa, Rumer Willis, așteaptă primul copil.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×