Reclamă

Emma Heming este acuzată că se folosește de diagnosticul lui Bruce Willis pentru a obține faimă. Ce declarații a făcut soția actorului

Emma Heming este acuzată de faptul că se folosește de diagnosticul lui Bruce Willis pentru a obține mai multă faimă. Soția actorului a rupt tăcerea și s-a apărat printr-un videoclip postat în mediul online. Vedeta nu a mai putut ascunde durere provocată de aceste comentarii.

Publicat: 10 martie 2023, 12:49

Bruce Willis a fost diagnosticat cu demență frontotemporală. Actorul a intrat de atunci în grija soției sale și a unei echipe de specialiști. Emma încearcă să facă tot posibilul să-i fie alături lui Bruce. Vedeta își dedică tot timpul pentru a-l îngriji pe soțul său.

Emma Heming este acuzată că se folosește de diagnosticul lui Bruce Willis

Emma Heming nu dorește să mai fie acuzată pe nedrept. Vedeta internațională a posta un mesaj pentru toți cei care i-au adresat cuvinte dureroase. În mediul online au apărut tot mai multe comentarii de la admiratorii lui Willis.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Aceștia spun că Emma se folosește de imaginea soțului pentru a-și crește celebritatea. Emma și Bruce s-au căsătorit în anul 2009 și de atunci trăiesc o frumoasă poveste de iubire. Emma și Bruce au împreună o familie frumoasă.

Reclamă

După ce Bruce a fost diagnosticat cu demență, Emma și-a dorit să atragă mai mult atenția asupra acestei boli și a nevoilor speciale pe care oamenii diagnosticați le au.

”Am văzut multe postări prin care oamenii mă acuzau că vreau să devin celebră pe seama bolii soțului meu. În primul rând e un lucru bun că mă fac auzită, dar pierdeți din vedere mesajul. Așa că am să profit de aceste minute de celebritate și am să încerc să-mi susțin și apăr soțul.”

”Vreau să atrag atenția asupra oamenilor care își dedică timpul îngrijirii persoanelor care suferă de o astfel de boală. Ei sunt niște supereroi. Am să transform toată această durere și tristețe în ceva bun. ”

Reclamă

Soția actorului a fost susținută în secțiunea de comentarii de fiicele lui Willis din căsătoria cu Demi Moore. Scout Willis și-a arătat direct sprijinul față de mama sa vitregă, scrie PageSix.

Emma Heming se ocupă de îngrijirea lui Bruce Willis

Emma Heming i-a rugat recent pe paparazzi să păstreze distanța de ruce Willis. Aceștia au început să fie tot mai agresivi pentru a obține declarații de la actor. Modelul trece printr-o perioadă mai dificilă. Emma lucrează cu un specialist pentru a avea grijă de Bruce Willis.

Aceasta a decis să-i rămână alături soțului său într-unele din cele mai dificile momente. Emma face tot posibilul ca Bruce să aibă o viață cât mai ușoară, în ciuda diagnosticului sau dur. Boala îi va afectat treptat comportamentul actorului. Emma spune că lucrează cu Teepa Snow.

Aceasta o ajută să învețe cum să se comporte în preajma actorului. Emma și Bruce au decis să se stabilească în cAlifornia pentru ca familia actorului să fie mai aproape de acesta. Bruce și-a modificat deja testamentul de două ori.

Actorul a decis să-și lase toată averea soției sale și celor două fiice pe care le are alături de aceasta. Bruce nu dorește să-și lase averea fostei soții, Demi Moore. Nici cele trei fiice pe care le are din fosta căsnicie nu se vor bucura de averea tatălui lor, scriu publicațiile internaționale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Jennifer Lopez într-o mașină în timp ce vine la un eveniment public din Los Angeles
Divertisment
Jennifer Lopez a avut parte de o schimbare de look. Coafura artistei a atras privirile tuturor
Jennifer Lopez a avut parte de o schimbare de look. Artista internațională și-a luat prin surprindere fanii din lumea întreagă. Diva latino și-a schimbat coafura și a atras privirile tuturor. Paparazzi au surprind-o în...
2
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie lungă stă întinsă în pat
Horoscop
Zodii a căror inimă e greu de cucerit. Ce spun specialiștii despre acești nativi
Există zodii a căror inimă e greu de cucerit, dar alături de care vei trăi momente unice și povești frumoase. Doar persoanele care știu cât de ușor pot fi rănite se vor lăsa citite...
3
Kate Middleton în fața unui pupitru în timp ce ține un discurs la Londra
Divertisment
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul Prințesei de Wales s-a schimbat în ultimii ani
Kate Middleton a purtat o pereche de pantofi cu toc. Stilul vestimentar al prințesei de Wales s-a schimbat complet în ultimii ani. Prințesa de Wales a dat dovadă de eleganță și rafinament în cadrul...
4
Fată frumoasă îmbrăcată într-o rochie subțire, doarme
Horoscop
Cele mai zen zodii din horoscop. Își păstrează calmul în orice situație, indiferent de ce se întâmplă în jur
Cu toții încercăm să găsim un echilibru în viață, însă acestea sunt cele mai zen zodii din horoscop. Cele care nu se lasă doborâte de furtunile care ajung pe neașteptate și care găsesc liniștea...
5
Icre de fasole cu ceapă caramelizată în bol alb
Rețete
Icre de fasole cu ceapă caramelizată. Rețetă delicioasă de post
Dacă adori preparatele pe bază de fasole boabe, nu ezita să încerci și rețeta de icre de fasole cu ceapă caramelizată. Este delicioasă servită cu felii de pâine prăjită. Denumirea rețetei este atribuită faptului...
PARTENERI
×