Reclamă

Bruce Willis are 5 copii din 2 căsnicii. Cum arată fetele lui

Bruce Willis are 5 copii din 2 căsnicii. Fiicele sale se numesc Rumer, Scout, Tallulah, Mabel și Evelyne. Este un tată de fete convins și mândru. Actorul a avut două căsnicii alături de Demi Moore și Emma Heming. Primul copil al lui Willis este Rumer Glenn, în vârstă de 34 de ani.

Publicat: 8 martie 2023, 6:08

Bruce Willis este un actor premiat de mai multe ori și cunoscut pentru rolurile sale din filmele precum „Die Hard” și „Armageddon”. Starul este căsătorit cu Emma Heming, încă din anul 2009. Chiar dacă este un tată de fete în toată regula, Bruce Willis este foarte încântat de familia sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Bruce Willis are trei copii cu Demi Moore

Bruce Willis are 5 copii din 2 căsnicii, iar trei dintre aceștia sunt născuți de Demi Moore. Actorul era căsătorit de mult timp cu Demi Moore când a devenit pentru prima oară tată. În anul 1988, cuplul a avut-o pe Rumer Glenn Willis. Tânăra în vârstă de 34 de ani este însărcinată și așteaptă un copil cu Derek Richard Thomas.

Rumer Glenn Willis

Aceasta și-a oficializat atât relația cât și sarcina pe contul său de Instagram. Cuplul a ales să o crească pe Rumer în afara Hollywood-ului, fetița petrecându-și o mare parte din copilărie în Hailey, Idaho, unde familia a cumpărat un conac de 2,5 milioane de dolari. Rumer este actriță și debutează încă de la cinci ani pe marile ecrane. Artista este însărcinată și recent a fost văzută în drum spre spital din California, lăsându-și burtica de gravidă la vedere.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Rumer Willis se află la un eveniment monden și poartă o rochie albastră, buze cu ruj roșu și părul brunet, dat pe spate
Fanii au fost de-a dreptul surprinși când au văzut burtica actriței de 34 de ani / Getty Images

Scout LaRue Willis

Cea de-a doua fiică a fostului cuplu, Scout LaRue Willis, s-a născut pe 20 iulie 1991, în Sun Valley. Scout și-a petrecut anii tinereții departe de lumina reflectoarelor. Totuși, a apărut în filmul lui Moore „The Scarlet Letter” din 1995 și în filmul lui Willis „Breakfast of Champions” din 1999.

Reclamă
Scout Willis într-o rochie roșie în timp ce pozează pe covorul roșu
Scout Willis a ieșit la plimbare pe străzile din Los Angeles. Actrița internațională a atras toată atenția asupra sa cu pantofii pe care i-a ales / PRofimedia Images

Thallulah Belle Willis

Ea este cea mai mică dintre fetele lui Willis cu Demi Moore și are 29 de ani. Thallulah s-a luptat din greu cu faima luminilor reflectoare, iar la 13 ani a devenit cel mai mare critic al ei. În anii de studenție depresia i s-a agravat și a început să consume substanțe interzise. Datorită surorilor ei mai mari, Thallulah s-a convins că are nevoie de ajutor de specialitate și a fost internată într-un centru de tratament, scrie People.com.

A doua sotie i-a dăruit lui Bruce Willis încă doi copii

Emma Heming și Bruce Willis sunt căsătoriți încă din anul 2009. Emma este, de asemenea actriță. Bruce și Emma au împreună doi copii. Fetele sunt extrem de simpatice și sociabile.

Mabel Ray Willis

Mabel are 10 ani și este primul copil al cuplului Willis – Hamings. Emma a dezvăluit că mereu și-a dorit să-și crească copiii în liniște, departe de agitația marilor orașe.

„Ne-am dorit ca copiii noștri să poată avea mai mult spațiu și o curte în care să alerge. Am vrut, de asemenea, să-i ținem pe copii cât mai feriți posibil de paparazzi”, a spus Heming pentru Elle Decor.

Emma Heming alături de cele două fete ale sale se plimbă pe o stradă purtând haine de vară, lejere
Emma Heming și Bruce Willis sunt căsătoriți încă din anul 2009 / Profimedia Images

Evelyn Penn Willis

Evelyn are 8 ani și este mezina familiei. La scurt timp după nașterea ei, un reprezentant al cuplului a declarat că atât Heming, cât și Evelyn sunt „sănătoase și se simt minunat”, de asemenea și că Mabel a fost „încântată să aibă o surioară”.

Bruce Willis suferă de demență

Starul de 67 de ani a fost diagnosticat cu demență. Demența frontotemporală face referire la un grup de tulburări cognitive. Această boală duce la deteriorarea lobilor frontali și temporali ai creierului. Familia actorului a făcut public diagnosticul actorului.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×