Reclamă

Demi Moore s-a mutat mai aproape de Bruce Willis. Actrița își dorește să-i fie alături fostului soț

Demi Moore s-a mutat mai aproape de Bruce Willis. Actrița își dorește să-i fie alături fostului său soț. Starea de sănătate a acestuia s-a agravat tot mai mult în ultimele luni, scrie presa de peste hotare. Demi are o relație foarte bună cu familia fostului soț.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 1 ianuarie 2024, 6:26

Demi Moore și Bruce Willis au păstrat legătura chiar și după divorț. Actrița a fost prezentă la mult emomente importante din viața lui Willis. DE când acesta a fost diagnosticat cu demență frontotemporală, Demi a încercat să petreacă tot mai mult timp cu Willis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Demi Moore s-a mutat mai aproape de Bruce Willis

Demi Moore nu-și dorește să-l lase pe Bruce Willis să fie singur în momentele grele. Acesta a fost envoit să renunța la cariera de actor și să se retragă. Starea de sănătate a lui Bruce Willis s-a degradat tot mai mult în ultimele luni.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Bruce Willis alături de soția sa, Emma, dar și de fiica sa Scout și Demi Moore
Demi Moore și Emma Heming Willis s-au fotografiat alături de Bruce Willis. Actorul în vârstă de 67 de ani petrece timp alături de familie / Getty Images

Actorul nu mai este văzut la fel de des în public. Atunci când iese în oraș, Bruce este însoțit de o persoană care are grijă de el.

Reclamă

O sursă apropiată a actriței Demi Moore a declarat faptul că aceasta s-ar fi mutat într-o proprietate care se află în apropiere de casa familiei actorului. Aceasta vrea să o ajute pe Emma Heming, actuala soție a actorului, în momentele grele.

Presa de peste hotare mai scrie că Demi Moore este dispusă să-i stea alături soțului ei „până la final”. Aceasta nu se teme de momentele dificile care vor urma pe măsură ce starea de sănătate a actorului se va agrava. Problemele de sănătate ale lui Bruce Willis nu au în acest moment un leac, însă actorul se află sub tratament pentru a-i ușura viața. Willis și Demi Moore au o relație strânsă de prietenie.

Cei doi au fost căsătoriți din anul 1987 până în anul 1998 și au împreună trei fete superbe. Rumer Willis, Tallulah Belle Willis și Scout LaRue Willis sunt și ele alături de tatăl lor în această perioadă dificilă.

Reclamă

Familia încearcă să-l ajute pe Bruce Willis să trăiască o viață „cât mai normală”

Întreaga familie s-a unit pentru a-l ajuta pe Bruce Willis să trăiască o viață cât mai aproape de „una normală”. După diagnosticul dur primit din partea medicilor, Bruce a avut nevoie de toată susținerea celor dragi. Familia starului din Die Hard încearcă să-i ofere actorului zile cât mai liniștite și fac eforturi considerabile pentru bunăstarea acestuia. 

„Întreaga familie încearcă să-l mențină pe Bruce cât mai activ. Are un program destul de încărcat cu activități în fiecare zi. Ei se asigură că atât corpul, cât și creierul lui sunt antrenate. Familia îi este aproape la fiecare pas.

Emma vrea ca fiicele sale să și-l amintească pe Bruce ca pe un tată uimitor și distractiv. Vrea să aibă cele mai frumoase amintiri”, a declarat o sursă apropiată a soției lui Bruce Willis.

Diagnosticul este unul greu pentru Bruce. Actorul suferă de demență frontotemporală, un termen folosit pentru a denumi un grup de tulburări ale creierului care amenință lobii frontali și temporali ai creierului.

Familia actorului a încercat să-i țină pe admiratorii săi la curent cu imagini și videoclipuri. Cu toate acestea, Bruce a fost văzut tot mai rar în postările făcute de Emma în mediul online. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×