Reclamă

Emma Heming Willis a publicat o fotografie emoționantă de familie. Bruce Willis e înconjurat de oameni dragi pe parcursul luptei cu demența

Emma Heming Willis a publicat o fotografie emoționantă de familie. Bruce Willis e înconjurat de oameni dragi pe parcursul luptei cu demența. Recent s-a scris despre marele actor că nu mai poate să vorbească coerent, ceea ce îi intristează atât pe fani, cât și pe oamenii din viața sa.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 noiembrie 2023, 7:10

Emma Heming Willis a publicat o fotografie pentru urmăritorii ei de pe Instagram. Este o imagine cu familia unită și reîntregită în fața luptei împotriva demenței pe care trebuie să o ducă Bruce Willis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Heming Willis a publicat o fotografie emoționantă de familie

Fotografia, o dovadă a rezistenței și a iubirii, l-a surprins pe Bruce înconjurat de fiicele sale din cele două căsătorii și de partenerii lor. La reuniunea de familie a participat inclusiv partenerul lui Scout, Jake Miller, dar și partenerul lui Rumer, Derek Richard Thomas.

Imaginea a sugerat și noi începuturi. Cu toate acestea, e important de menționat că imaginea a fost realizată cu ceva timp în urmă. În poză se poate vedea sarcina lui Rumer, care între timp a adus-o pe lume pe fiica sa, Louetta. Descrierea imaginii a fost și ea una emoționantă: „Sunt recunoscătoare că cunosc acest tip de dragoste”.

„Vă doresc tuturor o Ziua Recunoștinței fericită”, a adăugat ea.

Puterea colectivă a familiei este de o importanță maximă pentru starea de sănătate a lui Bruce Willis.

Reclamă

Un mesaj la fel de emoționant a publicat pe Instagram și Rumer. În imagine, vedeta apare în brațele tatălui ei, în copilărie.

„Îmi este foarte dor de tatăl meu astăzi”, a exprimat ea, cuvintele ei rezonând cu greutatea bolii tatălui ei.

Reclamă

Ce a spus Glenn Gordon Caron, un prieten de multă vreme al lui Bruce Willis

Glenn Gordon Caron, un prieten de multă vreme și creatorul emisiunii „Moonlighting” a lui Bruce, a spus recent pentru Page Six realitatea emoționantă a stării actorului.

„În primele 1-3 minute în care știe cine sunt”, a dezvăluit Caron. El a încercat să picteze o imagine a unui bărbat încă prezent, dar care se pierde foarte ușor în realitatea unei zile noi.

„Nu mai poate să comunice în totalitate. Pe cât de mult citea înainte, acum nu o mai face”, a continuat Caron, subliniind impactul profund al bolii.

„Toate acele abilități lingvistice nu mai sunt disponibile pentru el și, totuși, el este încă Bruce. Lucrul care face boala lui atât de uimitoare este că, dacă ai petrecut vreodată timp cu Bruce Willis, nu există nimeni care să fi avut mai multă bucurie de a trăi decât el.”

În ciuda retragerii lui Bruce din ochii publicului, imaginea familiei sale de Ziua Recunoștinței le-a permis fanilor să-și amintească de el așa cum era. Mereu era plin de viață și cu zâmbetul pe buze.

„Am mult mai multe speranțe astăzi decât am avut după ce Bruce a fost diagnosticat pentru prima dată”, a exprimat anterior Emma. Vedeta a recunoscut că puterea pe care a acumulat-o prin această experiență e imensă. „Oricât de mult m-am întristat de această experiență în fiecare zi, știu și că m-a făcut mai puternică. Mai mult decât am crezut vreodată că e posibil.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
silueta unei femei care stă în pziție de lotus în fața lunii
Horoscop
4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024. Ce le rezervă astrele
Nu poți ști niciodată ce te așteaptă următoarea zi. Aceste 4 zodii care își schimbă complet viața în martie 2024 vor rămâne la fel de surprinse. Tot ceea ce au construit până acum va...
2
O femeie frumoasă care stă pe o stâncă și ilustrează una dintre zodiile ghinioniste în luna martie 2024
Horoscop
Zodii ghinioniste în luna martie 2024. Trei nativi se confruntă cu probleme
Cele trei zodii ghinioniste în luna martie 2024 sunt reprezentate de Leu, Balanță și Vărsător. Astrele spun că planeta Pluto va avea o influență directă asupra acestor nativi. Este unul dintre motivele pentru care...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie roșie și reprezintă zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024
Horoscop
Zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Află ce spun astrele în dragoste
Astrologii au dezvăluit zodia căreia nu îi rezistă nimeni în luna martie 2024. Acest nativ este puternic, misterios și un adevărat cuceritor. Este vorba despre o femeie care știe cum să se pună în...
4
Mai mulți ghiocei albi care se află sub un șnur de mărțișor
Timp liber
Pe ce parte se poartă mărțișorul. Tradiții mai puțin cunoscute
Prima zi din luna martie are o însemnătate aparte. Este și momentul în care multe persoane primesc în dar un mărțișor. În timp ce în ultimii ani au devenit tot mai populare brățările de...
5
O vază plină cu lalele colorate
Timp liber
Ce poți pune în apa lalelelor ca să reziste mai mult timp. Trucuri pe care orice persoană ar trebui să le știe
Martie este luna culorii, a frumuseții, a femeilor și a florilor. În această perioadă minunată dorim să surprindem persoanele dragi cu buchete superbe de flori. Vedetele lunii sunt lalele. Cunoscute pentru frumusețea lor aparte,...
PARTENERI
×