Reclamă

Emma Heming Willis a publicat o fotografie emoționantă de familie. Bruce Willis e înconjurat de oameni dragi pe parcursul luptei cu demența

Emma Heming Willis a publicat o fotografie emoționantă de familie. Bruce Willis e înconjurat de oameni dragi pe parcursul luptei cu demența. Recent s-a scris despre marele actor că nu mai poate să vorbească coerent, ceea ce îi intristează atât pe fani, cât și pe oamenii din viața sa.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 25 noiembrie 2023, 7:10

Emma Heming Willis a publicat o fotografie pentru urmăritorii ei de pe Instagram. Este o imagine cu familia unită și reîntregită în fața luptei împotriva demenței pe care trebuie să o ducă Bruce Willis.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Emma Heming Willis a publicat o fotografie emoționantă de familie

Fotografia, o dovadă a rezistenței și a iubirii, l-a surprins pe Bruce înconjurat de fiicele sale din cele două căsătorii și de partenerii lor. La reuniunea de familie a participat inclusiv partenerul lui Scout, Jake Miller, dar și partenerul lui Rumer, Derek Richard Thomas.

Imaginea a sugerat și noi începuturi. Cu toate acestea, e important de menționat că imaginea a fost realizată cu ceva timp în urmă. În poză se poate vedea sarcina lui Rumer, care între timp a adus-o pe lume pe fiica sa, Louetta. Descrierea imaginii a fost și ea una emoționantă: „Sunt recunoscătoare că cunosc acest tip de dragoste”.

„Vă doresc tuturor o Ziua Recunoștinței fericită”, a adăugat ea.

Puterea colectivă a familiei este de o importanță maximă pentru starea de sănătate a lui Bruce Willis.

Reclamă

Un mesaj la fel de emoționant a publicat pe Instagram și Rumer. În imagine, vedeta apare în brațele tatălui ei, în copilărie.

„Îmi este foarte dor de tatăl meu astăzi”, a exprimat ea, cuvintele ei rezonând cu greutatea bolii tatălui ei.

Reclamă

Ce a spus Glenn Gordon Caron, un prieten de multă vreme al lui Bruce Willis

Glenn Gordon Caron, un prieten de multă vreme și creatorul emisiunii „Moonlighting” a lui Bruce, a spus recent pentru Page Six realitatea emoționantă a stării actorului.

„În primele 1-3 minute în care știe cine sunt”, a dezvăluit Caron. El a încercat să picteze o imagine a unui bărbat încă prezent, dar care se pierde foarte ușor în realitatea unei zile noi.

„Nu mai poate să comunice în totalitate. Pe cât de mult citea înainte, acum nu o mai face”, a continuat Caron, subliniind impactul profund al bolii.

„Toate acele abilități lingvistice nu mai sunt disponibile pentru el și, totuși, el este încă Bruce. Lucrul care face boala lui atât de uimitoare este că, dacă ai petrecut vreodată timp cu Bruce Willis, nu există nimeni care să fi avut mai multă bucurie de a trăi decât el.”

În ciuda retragerii lui Bruce din ochii publicului, imaginea familiei sale de Ziua Recunoștinței le-a permis fanilor să-și amintească de el așa cum era. Mereu era plin de viață și cu zâmbetul pe buze.

„Am mult mai multe speranțe astăzi decât am avut după ce Bruce a fost diagnosticat pentru prima dată”, a exprimat anterior Emma. Vedeta a recunoscut că puterea pe care a acumulat-o prin această experiență e imensă. „Oricât de mult m-am întristat de această experiență în fiecare zi, știu și că m-a făcut mai puternică. Mai mult decât am crezut vreodată că e posibil.”

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie care împinge cu mâna o gogoașă și alege să consume un măr
Sănătate
Dieta cu mere. Cum poți să slăbești 7 kilograme într-o săptămână
Pierderea în greutate nu este atât de ușoară pe cât pare, mai ales că revenirea la o viață normală poate duce la acumularea rapidă a kilogramelor pierdute cu atât de mult efort. Exercițiile, dietele...
2
Porții de Bougatsa pe un tocător de lemn
Rețete
Bougatsa. Rețetă de plăcintă grecească cu cremă de griș și vanilie
Bougatsa este o plăcintă tradițională grecească, foarte populară, umplută de obicei cu cremă de griș și vanilie. Se servește adesea la micul dejun sau ca gustare, fiind presărată cu zahăr pudră și scorțișoară. Aluatul...
3
Bianca Censori și Kanye West în timp ce stau de vorbă în fața mașinii lor
Divertisment
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă
Bianca Censori nu a lăsat loc imaginației atunci când a apărut într-un sutien minuscul. Soția lui Kanye West sfidează orice regulă atunci când apare în public. De data aceasta a fost surprinsă de paparazzi...
4
Hartă astrală cu toate zodiile pe un fundal negru
Horoscop
Cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie 2024
Nativii se vor vindeca de traumele din trecut și li se va permite să gândească altfel. Află care este cea mai norocoasă zi a săptămânii pentru fiecare zodie până pe data de 28 iulie...
5
Vinete Papoutsakia în farfurie, alături de cuțit și furculiță
Rețete
Vinete Papoutsakia. Rețetă delicioasă din bucătăria grecească
Pentru că este sezonul vinetelor, iar gustul lor este delicios acum, nu ezita să le incluzi în cât mai multe preparate culinare. Pe lângă clasicele rețete de salate sau zacuscă, încearcă și rețeta de...
PARTENERI
×