Reclamă

Cher a vorbit deschis despre operația de schimbare de sex a lui Chaz Bono: „A fost dificil pentru mine”

Cher, în vârstă de 77 de ani, a fost mereu deshisă cu privire la alegerile pe care le-a făcut în viață. Cântăreața are în prezent o relație cu Alexander ‘A.E.’ Edwards în vârstă de 37 de ani. Nu este deloc deranjată de ceea ce se spune despr diferența de vârstă dintre ei. Recent, Cher a vorbit deschis despre operația de schimbare de sex a lui Chaz Bono.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 octombrie 2023, 7:19

Cântăreața a povestit despre provocările ei din viața de părinte. Cher a recunoscut că a fost dificil să-și crească fiul, mai ales în perioada în care a făcut tranziția de la fată la băiat.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cher a vorbit deschis despre operația de schimbare de sex a lui Chaz

„Când Chaz a trecut prin tranziție, după operația de schimbare de sex, a fost dificil pentru mine”, a spus ea pentru Los Angeles Times. „Nu ar fi trebuit să fie greu pentru că, știi, am avut prieteni de acest fel. Tocmai am întâlnit niște oameni trans frumoși și avem o afinitate. Acum e perfect.”

Cântăreața în vârstă de 77 de ani a continuat să explice partea dificilă a tranziției fiului ei Chaz.

„Este greu să pierd un copil pentru a primi unul nou, mai ales atât de târziu. Cred că acesta a fost cel mai greu pentru mine”, a adăugat ea.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Reclamă
Cher, alături de fiica ei Chastity, în copilărie
Cântăreața în vârstă de 77 de ani a continuat să explice partea dificilă a tranziției fiului ei Chaz / Profimedia Images

„Partea grea nu cred că a fost tranziția. Am așteptat să văd cine va fi persoana respectivă. Cât de diferită ar fi de persoana care a fost înainte.”

Artista și-a amintit de momentele „dificile, provocatoare, incitante, interesante” ca părinte. Ea a mărturisit că nu a fost ușor să-și crească copiii cu niciunul dintre soți.

Reclamă

„Sonny a fost un soț mult mai bun. Nu, nu un soț mai bun, un tată mai bun. Dar lucram tot timpul și sunt sigur că copiii mei au suferit din cauza asta.”

Cher a fost căsătorită cu partenerul ei Sonny, cealaltă jumătate a duo-ului Sonny & Cher, din 1964 până în 1975. Ei au devenit părinți pentru Chastity în 1969.

Mai târziu, ea s-a căsătorit cu muzicianul Gregg Allman, cu care a fost căsătorită între 1975 și 1979.

Cher s-a întâlnit pentru scurt timp cu Warren Beatty, cu liderul KISS Gene Simmons și cu actorii Tom Cruise și Val Kilmer, după divorțul ei. Ea a mai dat naștere unui fiu, Elijah Blue Allman, în timpul celei de-a doua căsătorii.

Cum a suportat Cher decizia fiului ei Chaz

În 2009, „Goddess of Pop” a vorbit pentru prima dată despre decizia fiicei sale Chastity de a suferi o operație de schimbare de sex pentru a deveni Chaz Bono.

Într-o declarație de la acea vreme, Cher a spus că nu înțelege pe deplin decizia lui Chaz, dar că își iubește copilul și o va sprijini.

„Chaz pornește într-o călătorie dificilă, dar pe care o voi sprijini. Respect curajul necesar pentru a trece prin această tranziție și, deși s-ar putea să nu înțeleg, mă voi strădui să fiu înțelegătoare. Lucrul care nu se va schimba niciodată este dragostea mea permanentă pentru copilul meu.”

Recent, Cher a dezvăluit că a început să se întâlnească cu iubitul ei, Alexander „A.E.” Edwards, de 37 de ani, după ce i-a trimis un mesaj după prima lor întâlnire care a avut loc la Săptămâna Modei de la Paris în 2022.

Chaz Bono s-a născut fată. Cu toate acestea, el a spus că abia după operație de schimbare de sex s-a simțit un om cu adevărat împlinit. Chaz Bono, acum în vârstă de 54 de ani, se numea Chastity Bono și era o femeie cu părul blond. Între anii 2008 și 2010, aceasta a urmat procedurile de schimbare de sex și a devenit bărbat. Acum e cunoscut sub numele de Chaz.

Chaz Bono, într-un sacou cu carouri, la un eveniment
Chaz Bono s-a născut fată, dar el a spus că abia după operație de schimbare de sex s-a simțit un om cu adevărat împlinit / Profimedia Images

Pe lângă tratamentele hormonale pe care le-a urmat, Chaz a a făcut și o operație de extirpare a sânilor. El a declarat la vremea respectivă: „A fost o decizie foarte dificilă. Dar a fost cea mai bună decizie pe care am luat-o vreodată”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două mâini de femeie care curăță un ou fiert de o coajă
Timp liber
Ce să faci cu ouăle fierte ca să se curețe foarte ușor. Trucuri utile pentru orice gospodină
Se apropie Paștele, iar de pe masă nu trebuie să lipsească ouăle frumos încondeiate. Ciocnirea ouălor de Paște este o tradiție care se păstrează în continuare. Descoperă și tu ce să faci cu ouăle...
2
Două tăvi cu cozonaci proaspăt scoși din cuptor
Timp liber
Când se scot cozonacii din tavă. Trucuri de la gospodine pentru un cozonac reușit
Cozonacii sunt nelipsiți de pe masa de sărbătoarea r românilor. Gospodinele se pregătesc din timp pentru a avea pe masă cele mai bune preparate. Dacă îți dorești să ai parte de cozonaci apetisanți și...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albă și stă într-un lac pentru a ilustra una dintre acele zodii nefericite a lunii mai 2024
Horoscop
Zodia nefericită a lunii mai 2024. Ea are cele mai multe probleme din cauza stresului
Astrologii au dezvăluit care este zodia nefericită a lunii mai 2024. Acest nativ se va confrunta cu cele mai multe probleme din cauza stresului de la locul de muncă. Astrele arată o perioadă destul...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și o pereche de mănuși în timp ce ține un deget la gură pentru a ascunde un secret
Horoscop
Zodii care nu pot păstra un secret. Nativii în care nu e recomandat să-ți pui încrederea
Există unele zodii care nu pot păstra un secret. Acești nativi nu pot fi de încredere și este recomandat să eviți discuțiile importante în preajma lor. Dacă ai anumite probleme care îți dorești să...
PARTENERI
×