Reclamă

Primele imagini cu Nicole Scherzinger și Thom Evans după logodnă. Cei doi se bucură de o vacanță în Mykonos

Primele imagini cu Nicole Scherzinger și Thom Evans după logodnă. Luna de miere poate fi departe. Cu toate acestea, proaspăt logodiții Nicole Scherzinger și Thom Evans arătau mai mult ca proaspăt căsătoriți în timp ce se relaxau în Mykonos.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 4 iulie 2023, 11:05

Cuplul se bucură în prezent de o vacanță de vară pe pitoreasca insulă grecească. Fostul jucător de rugby Thom a surprins-o pe artistă cerându-i mâna în căsătorie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Primele imagini cu Nicole Scherzinger și Thom Evans după logodnă

Purtând un bikini vibrant multicolor, Nicole, în vârstă de 45 de ani, și-a arătat fizicul impresionant în timp ce se relaxa în fața hotelului lor de pe coastă. Cu temperaturile crescând de-a lungul Mediteranei, ea și-a protejat ochii în spatele unei perechi de ochelari de soare puternic nuanțați în timp ce se îndrepta spre șezlong.

Cântăreața și-a dat jos încălțămintea înainte de a se întinde lângă piscina în aer liber, unde logodnicul Thom, în vârstă de 38 de ani, înota.

Reclamă

Recent, Nicole a împărtășit fotografii din momentul în care jucătorul de rugby a pus marea întrebare în timpul unei excursii la Vila Nova de Gaia în Portugalia.

Ea și-a descris în mod potrivit postarea: „Am spus da”, împreună cu un emoji cu inel. Fotografiile au arătat momentul în care Thom a căzut în genunchi cu inelul și momentul în care s-au îmbrățișat după ce ea a spus da.

Luptându-se să-și ascundă uimirea în timp ce Thom o cerea în căsătorie, Nicole a uimit într-o rochie albastră în momentul memorabil.

Cum s-au cunoscut cei doi

Nicole l-a întâlnit pentru prima dată pe fostul jucător de rugby a lui Glasgow Warriors, Thom, când era judecător la o ediție de celebrități a X Factor în 2019. Ulterior, relația lor s-a dezvoltat frumos și se pare că se pregătesc pentru o nouă etapă.

Reclamă

Thom a fost cel care a postat un instantaneu în care îi arată că trăiesc în Lisabona. Anul trecut, un prieten al cuplului i-a spus lui Richard Eden de la Daily Mail că perechea se va căsători cu siguranță. Thom știe că Nicole este aleasa de când s-au cunoscut.

Thom a spus: „În primele două zile cu Nicole, a fost pur și simplu minunat. De atunci a fost minunat”.

Reclamă

Nicole a avut anterior o relație de opt ani cu campionul de Formula 1 Lewis Hamilton. Ea a mai fost implicată într-o relație mai scurtă cu tenismenul Grigor Dimitrov.

Nicole Scherzinger, într-un costum de baie colorat, la piscină
Thom știe că Nicole este aleasa de când s-au cunoscut / Profimedia Images

Cei doi se gândesc serios să-și întemeieze o familie

Vorbind cu The Sun, Thom a spus foarte clar că se simte norocos să fie alături de Nicole. El a explicat: „Nimeni nu o întreabă pe Nicole cum a ajuns cu mine pentru că lovesc masiv. E atât de ușor și distractiv să fie în preajmă. Am luat jackpot-ul”.

Thom a mai spus: „Nici măcar nu a fost în procesul meu de gândire să încerc cu Nicole pentru că ar fi fost neprofesionist. Este atât de drăguță și uimitoare din toate punctele de vedere”.

Fostul jucător de rugby internațional scoțian a continuat spunând că bunica lui l-a încurajat să „își facă curaj” și să vorbească cu Nicole în timp ce își amintea motto-ul: „Dacă nu întrebi, nu primești”.

El a adăugat că este „foarte recunoscător” că relația lor a început „în mod natural” în timpul „primei lor întâlniri intime”. Acesta a insistat că „nu s-a uitat niciodată înapoi”.

Un prieten al celor doi a spus pentru The Sun că Thom ia suplimente pentru a crește fertilitatea. Nicole și Thom au avut conversații serioase despre orice, de la căsătorie la copii”.

Nicole și-a confirmat planurile pentru un copil. Ea a spus că se gândește „cu siguranță” la viitor și „cu siguranță își dorește copii”.

Ea a spus pentru The Mirror: „Este bărbatul meu, omul visurilor mele. Cu siguranță îmi doresc copii, la momentul potrivit. Totul este despre sincronizare”.

Nicole a adăugat despre iubitul ei: „A fost doar o binecuvântare să pot avea, de exemplu, o relație normală, sănătoasă. Să îmi iau timp pentru mine. El este partenerul, cel mai bun prieten al meu”.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×