Reclamă

Paris Jackson a ieșit la plimbare cu câinele său. Fiica lui Michael Jackson a fost surprinsă pe străzile din Los Angeles

Paris Jackson a ieșit la plimbare cu câinele său. Fiica lui Michael Jackson a fost surprinsă pe străzile din Los Angeles. Aceasta a fost păzită în permanență de patrupedul său. Artista, în vârstă de 25 de ani, deține un câine din rasa Doberman Pinscher.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 10 septembrie 2023, 6:05

Paris Jackson a fost surprinsă de paparazzi în compania lui Koa. Vedeta are o relație strânsă cu patrupedul său și nu ratează nicio ocazie pentru a ieși împreună la plimbare. De data aceasta s-au plimbat printr-un cartier din Los Angeles. Koa a fost vigilent la cei care ar fi vrut să se apropie de stăpăna sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paris Jackson a ieșit la plimbare cu câinele său

Paparazzi nu au îndrăznit să se apropie foarte mult de fiica lui Michael Jackson. Tânăra a avut alături de ea cel mai bun bodyguard. Aceasta a ales să iasă la plimbare cu unul dintre câinii săi. Cântăreața a ar avea acasă doi câini din această rasă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Paris Jackson în timp ce își plimbă câinele pe străzile din Los Angeles
Paris are un câine din rasa Doberman Pinscher / Profimedia Images

Vedeta postează deseori imagini pe contul său de Instagram alături de câinii ei. Paris nu se teme să-și petreacă timpul în compania unei rase considerată a fi extrem de periculoasă. Legătura strânsă dintre ea și patruped a fost vizibilă și pentru paparazzi.

Reclamă

Pe străzile din Los Angeles, Paris a ales să poarte o ținută casual. Artista a optat pentru o pereche de bocanci, o pereche de pantaloni în nuanțe de kaki, o bluză albă și o pereche de ochelari de soare. Koa, câinele artistei, a purtat și el un ham asortat cu ținuta stăpânei sale.

Paris a mers mai întâi la o cafenea pentru a-și lua o cafea, iar ulterior și-a continuat plimbarea pe străzile din Los Angeles.

Paparazzi au surprins-o la finalul plimbării în timp ce își urca câinele în mașină. Vedeta are un program aglomerat, însă nu ratează nicio ocazie pentru a petrece timp cu animalele sale, scrie Page Six. Deși Paris a ales o viață în lumina reflectoarelor, aceasta se confruntă uneori cu presiunea venită din exterior.

Reclamă

Tatăl său a fost unul dintre cei mai apreciați artiști din lume, iar Paris susține că nu a trecut peste pierderea acestuia. În urmă cu mai multe săptămâni aceasta a postat și un mesaj emoționant în amintirea tatălui său.

Paris Jackson a vorbit despre Michel Jackson în cadrul unui interviu emoționant

Paris Jackson este o figură publică, însă când vine vorba de viața personală, aceasta preferă să nu posteze foarte des pe conturile de social media. Mai mulți fani ai artistului Michael Jackson au atacat-o pe vedetă în mediul online.

Aceasta a fost criticată dur pentru faptul că nu a comemorat aniversarea tatălui său. Michael Jackson ar fi împlinit anul acesta vârsta de 65 de ani. După ce a ales să nu răspundă mesajelor din online, Paris a decis că este timpul să rupă tăcerea. Aceasta a postat un videoclip pe Instagram pentru a clarifica motivul pentru care nu a vrut să posteze nimic de ziua tatălui său.

„Astăzi ar fi fost ziua tatălui meu. Atunci când era în viață, tata ura aniversările și petrecerile organizate de ziua lui. De fapt, el nu-și dorea să știm când e ziua lui pentru că nu voia o petrecere surpriză sau ceva de genul acesta. Acestea fiind spuse, social media este modul în care oamenii își arată dragostea și afecțiunea față de cei iubiți în zilele noastre”.

„Dacă nu îi urezi cuiva „la mulți ani” pe social media, aparent, înseamnă că nu iubești acea persoană și nu îți pasă de ea. Au fost momente când nu am postat nimic de ziua tatălui meu, iar oamenii și-au ieșit din minți. Mi-au spus să mă sinucid pentru că nu am postat. Aparent, ei măsoară iubirea pentru tatăl meu pe baza a ceea ce postez sau nu postez pe Instagram”, a reacționat Paris în mediul online.

Artista a fost extrem de deranjată de mesajele din mediul online. Răspunsul său la mesajele de ură a fost unul diplomat și plin de compasiune, au scris publicațiile internaționale.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×