Reclamă

Paris Jackson a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios. Ce ținută a purtat fiica lui Michael Jackson la întâlnirea romantică

Paris Jackson a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios. Cei doi au luat cina în oraș, iar mai apoi au plecat împreună cu aceeași mașină. Fotografii au urmărit-o la fiecare pas pe fiica lui Michael Jackson. Aceasta a purtat o ținută care i-a lăsat întreaga colecție de tatuaje la vedere.

Publicat: 11 octombrie 2022, 6:42

Paris nu se sfiește să-și afișeze tatuajele, ori silueta perfectă. La 24 de ani aceasta se bucură de o carieră de succes ca model. Deși nu vorbește deseori despre viața sa personală, Paris își face timp să acorde importanță întâlnirilor romantice. Chiar dacă identitatea bărbatului cu care a iei în oraș nu a fost dezvăluită, imaginile au vorbit de la sine.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Paris Jackson a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios

Paris Jackson este o femeie foarte discretă. Atunci când iese la întâlniri încearcă să nu atragă foarte mult atenția asupra sa. Vedeta a învășațat multe lucruri din modul în care tatăl său și-a expus întreaga viață publicului.

Vezi mai multe imagini cu fiica lui Michael Jackson în Galeria Foto!

Paris Jackson a fost surprinsă în compania unui bărbat misterios
Paris și-a pus în valoare silueta cu ajutorul unei ținute nonconformiste / Profimedia Images

De altfel, după moartea lui Michael Jackson aceasta a încercat să stea departe de lumina reflectoarelor. A avut nevoie de mai mulți ani înainte de a decide ce carieră vrea să urmeze, iar modelingul pare că i-a adus cea mai mare satisfacție. De data aceasta și-a pus în valoare silueta cu ajutorul unei ținute nonconformiste.

Reclamă

Paris a purtat un sutien roșu din dantelă. La acesta a asortat o pereche de pantaloni scurți, o pereche de ghete și un palton oversize. Fotografii nu au putut rata o astfel de ocazie. Diva a lăsat la vedere o colecție impresionantă de tatuaje.

Pe trupul său se află o mulțime de desene permanente colorate. Fiecare tatuaj are o semnificație aparte pentru vedetă, însă aceasta preferă să păstreze lucrurile înconjurate de mister.

Acesta este și cazul bărbatului misterios care a insotit-o la întâlnire. Publicațiile internaționale nu au reușit să afle cine este domnul în compania căruia și-a petrecut seara.

Reclamă

Paris Jackson s-a întâlnit cu mătușa sa, Janet Jackson

După moartea artistului Michael Jackson, Paris s-a aflat în cea mai mare parte a timpului în grija familiei artistului. Tânăra de 24 de ani are o legătură strânsă cu rudele sale, însă au fost momente când Paris a încercat să se ferească de acestea. Fratele său, Prince, a fost cel care a povestit despre relația pe care o are cu Paris.

Din cauza programului aglomerat, dar și a principiilor de viață, Paris nu se mai întâlnește la fel de des cu membrii familiei Jackson. Totuși, recent s-a văzut cu mătușa sa, Janet Jackson la un eveniment public din Franța. Cele două au apărut într-o imagine care a fost postată ulterior pe rețelele sociale chiar de Janet.În fotografie apar fiind foarte apropiate.

Janet a lăsat și un mesaj pe contul său de Instagram unde a menționat că ”s-a simțit foarte bine să-și petreacă timpul cu nepoata sa frumoasă”. Paris a comentat la scurt timp și i-a lăsat mătușii sale un emoji cu o inimă neagră. Imaginea este rară pentru cele două. Ultima dată când au fost văzute împreună în mod public a fost în anul 2009, la funeraliile lui Michael Jackson.

De-a lungul timpului, Parsis a fost criticată de fanii de pe rețelele sociale privind modul în care se raportează la familia sa. Au existat multe neînțelegeri între Paris și membrii familiei Jackson, însă tânăra pare că a dat uitării trecutul și încearcă să meargă mai departe cu viața sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×