Reclamă

Kelly Rowland a explicat altercația de pe covorul roșu de la Cannes. Ce problemă a avut cu echipa de securitate: „Am rămas pe poziție”

Kelly Rowland a explicat altercația de pe covorul roșu de la Cannes. Vedeta a dezvăluit ce problemă a avut cu echipa de securitate și de la ce a pornit totul.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 24 mai 2024, 12:53

Zilele trecute, Kelly Rowland făcea senzație pe covorul roșu de la Cannes într-o rochie roșie, lungă. Cu toate acestea, imaginile cu ea în timp ce se certa cu o doamnă din echipa de securitate au devenit virale în cel mai scurt timp.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Kelly Rowland a explicat altercația de pe covorul roșu de la Cannes

Deși atunci doar imaginile au fost făcute publice, acum s-a aflat și ce s-a întâmplat de fapt. Ce a înfuriat-o pe vedetă: „Am o limită și respect acele granițe și asta este”, a spus Rowland cu privire la imaginile recente cu ea într-un schimb aprins de replici cu securitatea.

După ce filmările cu fosta vedetă Destiny’s Child vorbind cu agresivitate unui agent de securitate pe covorul roșu al premierei Marcello Mio au făcut furori online, ea a explicat incidentul într-un interviu acordat Associated Press la Gala amfAR de la Cannes din Franța.

„Femeia știe ce s-a întâmplat. Eu știu ce s-a întâmplat”, a declarat Rowland, în vârstă de 43 de ani, pentru presa. „Am o limită și mă susțin la acele granițe și asta este.”

„Au fost și alte femei care au participat la acel covor, care nu prea semănau cu mine și nu au fost certate, împinse sau rugate să coboare”, a adăugat ea. „Am rămas în picioare, iar ea a simțit că trebuie să-și susțină punctul ei de vedere, dar eu am rămas în picioare”.

Reclamă

Incidentul a avut loc pe scara Palais des Festivals. Acolo Rowland și agentul de securitate au intrat într-un schimb de replici. Mai multe persoane care o însoțeau pe cântăreață păreau să se amestece în conflict. Doamna de la securitate a continuat însă să le împingă de-a lungul covorului.

Kelly Rowland s-a concentrat în ultimul timp pe cariera de actriță

Înainte de altercația ei cu agentul de securitate, Kelly a uimit pe covorul roșu într-o rochie roșie fără bretele personalizată. Aceasta a fost creată de brandul Loewe. Ținuta avea o trenă lungă, care i-a pus corpul în evidență în timp ce a pozat pentru fotografii prezenți la eveniment. Arătându-și silueta tonifiată, rochia lui Kelly includea un corset care îi punea în evidență decolteul voluptos, care a atras și el toate privirile.

Reclamă

La începutul acestui an, Rowland a jucat într-un film al ei – Mea Culpa a lui Tyler Perry. La lansarea sa, ea a declarat pentru People că a juca în thrillerul erotic „a fost o experiență grozavă”.

„Îmi amintesc că eram foarte nervoasă când am citit scenariul. Și îmi mai amintesc că m-am gândit la tot ceea ce are un thriller erotic. Asta m-a intimidat foarte mult”, a spus ea atunci. „Și apoi am avut un prieten de-al meu care m-a sunat și mi-a spus: „Știi, Kel, dacă nu te sperie, care este scopul să o faci?””

„Și așa mi-am dat seama de tot. Tyler a fost atât de uimitor și de instrumental în acest proces. Cu colegul meu Trevante Rhodes a fost o plăcere să lucrez. Am fost foarte binecuvântată”, a adăugat Rowland.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×