Reclamă

Jennifer Lopez a avut o replică tăioasă pentru un reporter. Ce a enervat-o pe artistă și care a fost întrebarea jurnalistului: „Știi mai bine”

Jennifer Lopez a avut o replică tăioasă pentru un reporter. Artista a avut adesea reacții nepotrivite pentru fotografii și reporterii care stau mereu pe urmele ei, dar acum l-a redus la tăcere pe jurnalist. Artista refuză să dea detalii în legătură cu starea relației ei cu Ben Affleck.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 mai 2024, 13:11

Cântăreața a fost oprită de un reporter care i-a cerut să abordeze zvonurile despre divorț în timpul unui panel din Mexico City pentru viitorul ei film „Atlas”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a avut o replică tăioasă pentru un reporter

„Știi mai bine decât mine”, a răspuns ea cu un zâmbet scurt. Reacția ei se poate observa într-un videoclip postat pe Instagram de contul El Gordo y la Flaca.

Lopez a fost într-un turneu de presă pentru viitorul ei film de pe o platformă de streaming. Chiar dacă există discuții că ea și Affleck se îndreaptă spre divorț, își vede de carieră. Și cum era de așteptat, întrebările despre relația ei nu au lipsit nici ele.

Recent, ea a participat la a doua premieră a filmului în Mexic, în timp ce actorul „Argo” a fost fotografiat părăsind restaurantul Giorgio Baldi din Santa Monica, California, mai târziu în aceeași noapte.

La începutul acestei săptămâni, o sursă a declarat pentru Page Six că actorul în vârstă de 51 de ani, „și-a venit în fire”. Se pare că el își dă seama că căsătoria sa cu cântăreața în vârstă de 54 de ani, s-a încheiat.

Reclamă

„Dacă ar exista o modalitate de a divorța pe motiv de nebunie temporară, ar face-o”, a declarat o sursă a PageSix.

„El simte că ultimii doi ani au fost doar un vis și și-a revenit acum în fire. Înțelege că nu există nicio modalitate de a funcționa.”

Reclamă

Cum au apărut zvonurile despre divorțul celor doi

Zvonurile despre despărțire au început să apară săptămâna trecută. Fotografiile obținute de Page Six l-au arătat pe Affleck părăsind o casă din cartierul Brentwood din Los Angeles, unde se pare că a stat separat de J.Lo.

În mijlocul tuturor acestor speculații din presă, cuplul a fost fotografiat împreună pentru prima dată după mai bine de o lună. Ei au asistat la o piesă în care a jucat Seraphina, fiica de 15 ani a actorului.

Dar speculațiile au continuat, când Page Six a aflat că actorul a căutat o nouă casă în Los Angeles și a apărut de mai multe ori în public fără verighetă.

Affleck și Lopez au ignorat toate articolele. Ei au mai participat împreună și la un eveniment de film la Aero Theatre din Santa Monica, California.

Actorul a fost văzut și primind un apel de la „Jennifer Affleck” în timp ce conducea. Apelul a fost bizar pentru că artista stătea lângă el pe scaunul pasagerului.

Cei doi și-au reluat povestea de iubire atunci când JLo avea probleme în relația cu Alex Rodriguez. Se pare că actorul este cel care a căutat-o. După un schimb de mesaje povestea lor de iubire din trecut a fost reînviată. JLo și Ben au mai fost împreună din 2002 până în 2004, dar și-au anulat nunta cu doar câteva zile înainte.

Deși erau unul dintre cele mai iubite cupluri, au pornit pe drumuri separate din cauza atenției excesive a mass-media. Se pare că acum tot lumina reflectoarelor este cea care le face probleme.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×