Reclamă

Jennifer Lopez a avut o replică tăioasă pentru un reporter. Ce a enervat-o pe artistă și care a fost întrebarea jurnalistului: „Știi mai bine”

Jennifer Lopez a avut o replică tăioasă pentru un reporter. Artista a avut adesea reacții nepotrivite pentru fotografii și reporterii care stau mereu pe urmele ei, dar acum l-a redus la tăcere pe jurnalist. Artista refuză să dea detalii în legătură cu starea relației ei cu Ben Affleck.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 mai 2024, 13:11

Cântăreața a fost oprită de un reporter care i-a cerut să abordeze zvonurile despre divorț în timpul unui panel din Mexico City pentru viitorul ei film „Atlas”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jennifer Lopez a avut o replică tăioasă pentru un reporter

„Știi mai bine decât mine”, a răspuns ea cu un zâmbet scurt. Reacția ei se poate observa într-un videoclip postat pe Instagram de contul El Gordo y la Flaca.

Lopez a fost într-un turneu de presă pentru viitorul ei film de pe o platformă de streaming. Chiar dacă există discuții că ea și Affleck se îndreaptă spre divorț, își vede de carieră. Și cum era de așteptat, întrebările despre relația ei nu au lipsit nici ele.

Recent, ea a participat la a doua premieră a filmului în Mexic, în timp ce actorul „Argo” a fost fotografiat părăsind restaurantul Giorgio Baldi din Santa Monica, California, mai târziu în aceeași noapte.

La începutul acestei săptămâni, o sursă a declarat pentru Page Six că actorul în vârstă de 51 de ani, „și-a venit în fire”. Se pare că el își dă seama că căsătoria sa cu cântăreața în vârstă de 54 de ani, s-a încheiat.

Reclamă

„Dacă ar exista o modalitate de a divorța pe motiv de nebunie temporară, ar face-o”, a declarat o sursă a PageSix.

„El simte că ultimii doi ani au fost doar un vis și și-a revenit acum în fire. Înțelege că nu există nicio modalitate de a funcționa.”

Reclamă

Cum au apărut zvonurile despre divorțul celor doi

Zvonurile despre despărțire au început să apară săptămâna trecută. Fotografiile obținute de Page Six l-au arătat pe Affleck părăsind o casă din cartierul Brentwood din Los Angeles, unde se pare că a stat separat de J.Lo.

În mijlocul tuturor acestor speculații din presă, cuplul a fost fotografiat împreună pentru prima dată după mai bine de o lună. Ei au asistat la o piesă în care a jucat Seraphina, fiica de 15 ani a actorului.

Dar speculațiile au continuat, când Page Six a aflat că actorul a căutat o nouă casă în Los Angeles și a apărut de mai multe ori în public fără verighetă.

Affleck și Lopez au ignorat toate articolele. Ei au mai participat împreună și la un eveniment de film la Aero Theatre din Santa Monica, California.

Actorul a fost văzut și primind un apel de la „Jennifer Affleck” în timp ce conducea. Apelul a fost bizar pentru că artista stătea lângă el pe scaunul pasagerului.

Cei doi și-au reluat povestea de iubire atunci când JLo avea probleme în relația cu Alex Rodriguez. Se pare că actorul este cel care a căutat-o. După un schimb de mesaje povestea lor de iubire din trecut a fost reînviată. JLo și Ben au mai fost împreună din 2002 până în 2004, dar și-au anulat nunta cu doar câteva zile înainte.

Deși erau unul dintre cele mai iubite cupluri, au pornit pe drumuri separate din cauza atenției excesive a mass-media. Se pare că acum tot lumina reflectoarelor este cea care le face probleme.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă care meditează în fața Lunii Pline din Capricorn
Horoscop
Zodii norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn. Nativii care se afirmă în fața celorlalți
Există unele zodii care sunt cu adevărat norocoase în timpul Lunii Pline din Capricorn 2024. Acești nativi se afirmă pe toate planurile și reușesc să aibă parte de multe reușite. Luna Plină în Capricorn...
2
cerc pentru horoscop cu toate zodiile pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Berbecii și Balanțele resimt efecte puternice
Nativii cu marcaj cardinal vor fi cei mai afectați de Luna Plină în Capricorn pe 22 iunie 2024. Este vorba despre nativii Berbec, Rac, Balanță și Capricorn. Vor exista atașamente puternice pentru fiecare zodie...
3
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și privește apusul
Horoscop
Zodii destinate succesului. Nativii care reușesc să se afirme în orice circumstanțe
Astrologii spun că există anumite zodii care sunt destinate succesului. Acești nativi reușesc să se descurce în orice circumstanțe și se afirmă ori de câte ori au de întâmpinat o nouă provocare. Unele semne...
4
Suri Cruise face poze cu prietenii la balul de absolvire
Divertisment
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile
Suri Cruise a avut balul de absolvire. Tânăra este de o frumusețe răpitoare. Tom Cruise nu a mai căutat-o de ani de zile, dar ea este o tânără echilibrată. Fiica lui Katie Holmes a...
5
Porție de ciorbă de dovlecei cu borș în bol
Rețete
Ciorbă de dovlecei cu borș, delicioasă și răcoroasă
Această ciorbă de dovlecei cu borș este delicioasă și răcoritoare, perfectă pentru zilele de vară, având un gust acrișor plăcut datorită borșului. Rețeta este ușoară și rapidă, iar ingredientele sunt dintre cele comune preparatelor...
PARTENERI
×