Reclamă

Noul portret al lui Kate Middleton a stârnit furia fanilor: „Este o glumă?”. Cum a fost desenată Prințesa de Wales pe coperta revistei Tatler

Noul portret al lui Kate Middleton a stârnit furia fanilor: „Este o glumă?”. Cum a fost desenată Prințesa de Wales pe coperta de iulie a revistei Tatler a atras reacții mixte din partea admiratorilor regali după dezvăluirea sa.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 23 mai 2024, 12:25 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:36

Desenul controversat pictat de artista britanică-zambiană Hannah Uzor, a fost prezentat pe coperta revistei Tatler din iulie 2024, ca parte a unei serii de portrete ale Familiei Regale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Noul portret al lui Kate Middleton a stârnit furia fanilor

Uzor a părut să se inspire din ținuta Prințesei de Wales pe care a purtat-o la un banchet de stat din noiembrie 2022. Evenimentul a fost primul sub domnia Regelui Charles.

Middleton, în vârstă de 42 de ani, a purtat la eveniment o rochie albă până la podea. Umerii erau acoperiți cu cristale și mâneci de tip capă.

Ea a adăugat și mai multă strălucire cu tiara Lover’s Knot, cerceii cu perle și diamante din Marea de Sud a Prințesei Diana și brățara de perle a Reginei Elisabeta.

Kate a completat look-ul cu ordine regale, care au fost toate reproduse în portretul lui Uzor.

Reclamă

În timp ce Middleton, care se luptă în prezent cu cancerul, nu a întâlnit-o pe Uzor față în față pentru a realiza coperta, artista a cercetat mii de fotografii pentru a o reproduce cât mai exact.

„Am petrecut mult timp uitându-mă la ea. Uitându-mă la pozele ei, urmărind videoclipuri cu ea, văzând-o cu familia ei, văzând-o în vizite diplomatice. Văzând-o când vâslește sau vizitează copiii în hospice”, a spus Uzor într-un videoclip postat pe Instagram-ul lui Tatler.

Reclamă

„A fost foarte interesant pentru mine să îmi fac o idee despre cine este ea”, a adăugat artista.

În timp ce publicația a descris coperta finită ca un portret al „forței, demnității și curajului”, mulți dintre cei care au văzut portretul au scris mesaje controversate pe pagina de Instagram a publicației. Internauții au folosit alte cuvinte pentru a descrie coperta cu Kate.

Care a fost reacția fanilor la portretul lui Kate Middleton

„Portret dezamăgitor”, a scris un utilizator. Altul a fost de acord, „Un portret foarte slab, care nu reușește să reprezinte frumusețea și eleganța Prințesei de Wales.”

Kate Middleton într-o rochie albă în timp ce vine la banchetul regal organizat de Regele Charles
Kate Middleton a purtat o tiara rară în cadrul unui banchet regal organizat de Regele Charles / Profimedia Images

„Ce portret oribil pentru o femeie frumoasă”, a adăugat o altă persoană.

Între timp, alții au numit imaginea „de râs”, întrebând dacă a fost făcut „în glumă”.

„Acesta nu seamănă deloc cu Prințesa de Wales. Am crezut că este o glumă la început”, a scris altcineva.

Cu toate acestea, au fost alții care au susținut mai mult portretul. „Acesta este uimitor. Aceste comentarii sunt doar pentru a face rău. Energia captată este extraordinară”, a remarcat cineva.

„Atât de frumos”, a comentat un alt utilizator.

Revolta a venit la doar o săptămână după ce un alt artist, Jonathan Yeo, s-a confruntat cu critici pentru portretizarea Regelui Charles al III-lea.

Piesa, care a fost primul portret oficial al lui Charles ca monarh, a fost atent analizată pentru fundalul său roșu intens și tonul general. Unii au spus că arăta ca și cum suveranul s-ar afla în „iad”.

Cu toate acestea, Yeo și-a apărat mai târziu munca. El a spus că a folosit culoarea strălucitoare pentru a „distrage atenția” de la uniforma roșie, deja vibrantă a Regelui.

Pe site-ul său, artistul a mai explicat că a dorit să pună „un accent mai mare pe surprinderea caracterului și esenței” lui Charles într-un mod mai modern.

„Culoarea vie din fundal reflectă tunica roșie aprinsă a uniformei, nu doar rezonând cu moștenirea regală găsită în multe portrete istorice, ci și injectând o zguduire dinamică și contemporană cu nuanța sa uniform puternică / oferind un contrast modern la reprezentări mai tradiționale”, a scris el.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Două porții de salată de dovlecei copți
Rețete
Salată de dovlecei copți. Rețetă asemănătoare cu salata de vinete
Această rețetă de salată de dovlecei copți este similară cu salata de vinete, având o textură cremoasă și un gust savuros. Este o alternativă excelentă pentru cei care caută o variantă diferită, dar la...
2
dragon cu bănuți în gură pe un fond deschis la culoare
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Vezi dacă te numeri printre ele
Astrologii anunță că mulți dintre nativi vor reuși să-și găsească ferestrele de oportunitate în următoarea perioadă. Aceste 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta sunt totuși mult mai active. Adevăruri vor ieși la...
3
Familia Regală la Trooping the Colour 2024
Familia Regală
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024
Kate Middleton i s-a alăturat Regelui Charles pe balconul Palatului Buckingham. Familia regală s-a reunit pentru a urmărit demonstrația aeriană de la Trooping the Color 2024. A fost prima reuniune a Prințesei și a...
4
O femeie care își notează în jurnal
Horoscop
Afirmații care pot atrage norocul în viața ta, potrivit unui astrolog
Afirmațiile sunt un truc care ne poate schimba pentru totdeauna soarta. Ne petrecem tot timpul cu noi înșine, ascultându-ne gândurile. Mentalitatea pe care o ai modelează și colorează fiecare experiență din viață. Ai mai...
5
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt în bol alb, alături de mărar verde
Rețete
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt. Rețetă tradițională din Banat
Țuspais sau ciuspais de dovlecel cu iaurt este un fel de mâncare tradițională din bucătăria românească, simplu de preparat și foarte gustos. Este o rețetă bănățeană simplă și extrem de gustoasă, preparată din dovlecei...
PARTENERI
×