Reclamă

Regele Charles a vorbit despre efectele secundare ale chimioterapiei asupra sa. Ce dezvăluiri a făcut monarhul Marii Britanii

Regele Charles a vorbit despre efectele secundare ale chimioterapiei asupra sa. Monarhul Marii Britanii a vorbit cu sinceritate despre momentele grele prin care a trecut în urma tratamentului pentru cancer. Suveranul nu a dezvăluit până la acest moment cu ce tip de cancer a fost diagnosticat.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 14 mai 2024, 11:54 / Actualizat: 7 iunie 2024, 16:56

Regele Charles i s-a alăturat Prințului William la ceremonia pe care a găzduit-o în Hampshire. Regele s-a deschis în fața publicului și a vorbit cu sinceritate despre problemele sale de sănătate. Suveranul, în vârstă de 75 de ani, a discutat despre impactul tratamentului de cancer asupra sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Regele Charles a vorbit despre efectele secundare ale chimioterapiei asupra sa

Monarhul Marii Britanii a discutat cu un veteran despre propria sa experiență cu chimioterapia în timpul vizitei oficiale. Regele a mers în vizită la Muzeul Aviației al Armatei din Hampshire.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Regele Charles, în mașină, în timp ce le face cu mâna admiratorilor regali
Sănătatea Regelui Charles III-lea îi îngrijorează pe oamenii dragi și pe cei de la Palatul Buckingham / Profimedia Images

În timpul unei conversații cu Aaron Mapplebeck, veteran al armatei britanice, Regele Charles a menționat că a experimentat „pierderea gustului și a apetitului” în timpul tratamentului său.

Reclamă

Mapplebeck a împărtășit că s-a confruntat și el cu această problemă atunci când a suferit nouă seturi de chimioterapie pentru cancerul testicular în februarie anul trecut.

Discuția sinceră a Regelui despre tratamentul său pentru cancer vine pe fondul revenirii sale recente la îndatoririle regale.

Medicii care îl supraveghează pe monarh spun că acesta a făcut progrese notabile în tratamentul său. Suveranul a anunțat că suferă de cancer pe data de 5 februarie 2024.

Reclamă

Monarhul a început tratamentul la scurt timp. Alături de el s-a aflat întotdeauna Regina Camilla. Vizita Regelui la muzeul armatei a avut loc ca urmare a titlului pe care i l-a oferit Prințului William. Regele Charles a făcut un gest care a adâncit și mai mult prăpastia dintre el și fiul său cel mic, Prințul Harry, a scris publicația People.

Regele Charles i-a oferit Prințului William un titlul onorific nou

Regele Charles a predat titlul de colonel șef al Corpului aerian al armatei. Titlul onorific i-a fost oferit Prințului William, după ce acesta i-a aparținut în trecut Prințului Harry, relatează The Sun.

Totul s-a întâmplat în cadrul ceremoniei militare de la centrul de aviație al armatei din Hampshire. Numirea a venit la doar câteva zile după ce Prințul William și Regele Charles au ratat participarea la cea de-a 10-a aniversare a Fundației pentru Jocurile Invictus a Prințului Harry.

Evenimentul a fost ținut la Catedrala Sf. Paul din Londra, iar monahul și fiul său cel mare s-au aflat pe lista de invitați, însă cei doi nu și-au făcut prezența.

Un purtător de cuvânt al Ducelui de Sussex a declarat că acesta a încercat să se vadă cu Regele Charles, Prințul William, dar și cu cumntata sa, Kate Middleton.

Totuși, programul aglomerat nu le-a permis să se întâlnească, iar Prințul Harry s-a văzut nevoit să părăsească Londra la scurt timp după ceremonia aniversară. Acesta a plecat la scurt timp în Nigeria. Ducele de Sussex a mers într-un turneu în Nigeria alături de soția sa, Meghan Markle.

Ducele și Ducesa de Sussex au impresionat cu aparițiile pe care le-au avut de-a lungul turneului oficial. Cei doi par să meargă mai departe cu viața lor și să nu țină cont de înstrăinarea tot mai vizibilă de Familia Regală Britanică. 

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Zodiile intră într-o perioadă intensă din toate punctele de vedere. Citește horoscopul săptămânii 24 iunie – 30 iunie 2024 și vezi ce rezervă astrele pentru fiecare nativ în parte. Este momentul ca nativii să...
2
O femeie care se privește în oglindă și se îmbrățișează în timp ce își spune o afirmație puternică
Horoscop
Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă. Care este cel mai nou trend în manifestare
Încearcă să spui această afirmație timp de 21 de zile și vezi ce se întâmplă, așa sună cel mai recent îndemn al experților în manifestare. Trendul a devenit viral în mediul online și nu...
3
Eiza Gonzalez ia masa alături de noul ei iubit
Divertisment
Eiza Gonzalez are un nou iubit. Cine este bărbatul care a ajuns la inima superbei actrițe
Eiza Gonzalez are un nou iubit. Actrița a fost fotografiată în Notting Hill alături de bărbatul care se pare că i-a câștigat inima frumoasei actrițe. Partenerul ei actual este modelul Guy Binns. Vedeta de...
4
Pietrele zodicale aranjate pe un calendar al zodiilor pentru a ilustra puterea acestora
Horoscop
Cum poți să folosești puterea pietrelor zodiacale în favoarea ta. Sfaturi simple și utile
Semnele zodiacale pot avea un impact major asupra noastră. Descoperă cum poți să folosești puterea pietrelor zodiacale în favoarea ta. Aceste sfaturi te vor ajuta să manifești în Univers tot ceea ce îți dorești....
5
Porție de ciorbă de dovlecei cu borș în bol
Rețete
Ciorbă de dovlecei cu borș, delicioasă și răcoroasă
Această ciorbă de dovlecei cu borș este delicioasă și răcoritoare, perfectă pentru zilele de vară, având un gust acrișor plăcut datorită borșului. Rețeta este ușoară și rapidă, iar ingredientele sunt dintre cele comune preparatelor...
PARTENERI
×