Reclamă

De ce Prințul Archie și Prințesa Lilibet nu primesc urări din partea Familiei Regale. Ducii de Sussex au stârnit o serie de tensiuni în ultimii ani

Palatul Buckingham nu a fost în relații bune cu Meghan Markle și Prințul Harry în ultimii ani. Cu toate acestea, fiind vorba despre copii, mulți s-au întrebat de ce Prințul Archie și Prințesa Lilibet nu primesc urări din partea Familiei Regale de zilele lor de naștere.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 12 mai 2024, 7:51 / Actualizat: 7 iunie 2024, 17:55

Nu a existat nicio recunoaștere publică a zilei de naștere a fiului Ducilor de Sussex, Prințul Archie, de la Familia Regală nici anul acesta. Micuțul a împlinit 5 ani recent, iar fanii au stârnit o serie de speculații.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

De ce Prințul Archie și Prințesa Lilibet nu primesc urări din partea Familiei Regale

Mulți au presupus că acesta a fost încă un refuz față de Prințul Harry. S-a mai spus că cei mici sunt doar victime colaterale ale acestor tensiuni.

Se pare însă că lipsa mesajele aniversare este mai mult o chestiune de protocol regal. Ca urmare, Prințesa Lilibet nu ar trebui să primească nici ea un mesaj public de ziua de naștere din partea familiei ei din Marea Britanie.

Regele Charles a schimbat regulile pentru rețelele sociale

După moartea Reginei Elisabeta a II-a în septembrie 2022, noul rege Charles al III-lea a schimbat regulile pentru rețelele sociale. Noua regulă prevede că postările pe internet vor onora doar membrii activi ai Familiei Regale. În timp ce acest protocol are sens pentru familia regală, devine puțin mai complicat în ceea ce privește familia lui Harry și a lui Meghan.

Reclamă

În 2020, Ducele și Ducesa de Sussex au renunțat la rolurile lor regale. Drept urmare, Harry, Meghan și cei doi copii ai lor, Archie și Lilibet, nu vor primi niciun mesaj public de „la mulți ani” de la palat.

Deși totul este conform regulilor, cu siguranță agravează diviziunea dintre Ducii de Sussex și restul familiei regale.

Pe 6 mai 2024, Prințul Archie și-a sărbătorit cea de-a 5-a aniversare. A patra aniversare a lui Archie s-a întâmplat să fie în aceeași zi cu încoronarea bunicului său. Prințul Harry a participat la încoronarea tatălui său, dar Meghan Markle și copiii lor nu au participat.

Reclamă

Totuși, regele Charles al III-lea ar fi făcut un toast pentru ziua de naștere a nepotului său în propria sa zi. S-a spus că ar fi sărbătorit cu „cei care nu erau acolo”. El a adăugat un „La mulți ani” special pentru Archie, potrivit Daily Mail. O sursă a spus: „Se pare că a fost un moment foarte emoționant”.

Mulți au spus că Regele Charles ar fi putut cu ușurință lăsa deoparte ziua lui Archie dacă avea ceva cu Meghan și Harry. El nu a uitat de nepotul său chiar dacă aniversarea se întâmpla într-o zi atât de importantă pentru monarhie.

Pe 4 iunie 2024 Prințesa Lilibet va împlini 3 ani. Fanii regali sunt mai mult decât siguri că nici ea nu va primi o postare cu „la mulți ani”.

Regele Charles ar fi plănuit să-i trimită un cadou lui Archie

Deși familia regală nu i-a urat public Prințului Archie la mulți ani, este posibil să fi luat legătura cu el în privat.

Zvonurile spun că Charles i-a trimis lui Archie un cadou pentru a 5-a aniversare. Expertul familiei regale Tom Quinn a explicat pentru Mirror că „s-a vorbit că îi va trimite lui Archie una dintre propriile sale picturi în acuarelă. Se pare că „Meghan iubește cadourile făcute în casă și nu apreciază cadourile extravagante și scumpe”.

Quinn a mai adăugat că Charles este „disperat de îngrijorare”. El nu vrea ca un cadou să „fie interpretat greșit de Harry și Meghan”.

„Regelui Charles nu-i place să folosească noile tehnologii. Dar este disperat să păstreze legătura cu nepoții săi de pe cealaltă parte a Atlanticului. Așa că, cu siguranță l-a sunat pe Harry pentru a-i ura la mulți ani lui Archie”, a mai spus Quinn.

El a adăugat că monarhul „a întrebat despre apeluri video, dar, potrivit asistenților săi, nu este confortabil cu ideea”. În mod clar, această ceartă dintre Rege ;i fiul său cel mic complică cu siguranță relația și cu nepoții săi.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Fată cu zâmbetul pe buze îmbrăcată elegant care ține în mână bani
Horoscop
Zodiile cu noroc la bani în această toamnă. Vezi dacă te numeri printre ele
Pentru acești nativi astrele vin cu surprize în plan financiar. Zodiile cu noroc la bani în această toamnă se vor simți privilegiate. E momentul să strângă recolta pentru ceea ce au muncit până acum....
2
Două zâne într-o pădure, una dintre ele pe un cal
Horoscop
Zodii ale căror vieți se îmbunătățesc semnificativ înainte de sfârșitul lunii septembrie 2024. Succesul bate la ușa lor
Dacă te-ai confruntat cu o doză de noroc în ultima vreme, ar putea fi timpul să arunci o privire la ce se întâmplă în stele. Din cauza mai multor tranzite astrologice stresante pe care...
3
Cremă de vanilie cu unt - Mousseline în bol alb, alături de păstăi de vanilie și o sită cu zahăr
Rețete
Cremă de vanilie cu unt. Cum prepari delicioasa Mousseline
Dacă nu mai știi ce cremă să prepari pentru umplerea prăjiturilor sau torturilor îți recomandăm rețeta de cremă de vanilie cu unt, denumită Mousseline. Crema Mousseline este o variantă a cremei clasice de patiserie...
4
Mariah Carey în timp ce poartă o ținută extravagantă și cântă pe scenă în Las Vegas
Divertisment
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant o costă scump pe artistă
Mariah Carey are datorii în valoare de zeci de mii de dolari. Stilul de viață extravagant al artistei o costă scump. Tensiunile financiare par să pună tot mai multă presiune asupra sa. Apropiații divei...
5
Brad Pitt și George Clooney în timp ce pozează împreună pe covorul roșu la premiera filmului Wolfs din Los Angeles
Divertisment
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cum au pozat cei doi actori pe covorul roșu
Brad Pitt și George Clooney au participat la premiera Wolfs din Los Angeles. Cei doi actori au pozat împreună pe covorul roșu. La evenimentul special și-a făcut prezența și iubita lui Pitt. Ines de...
PARTENERI
×