Reclamă

Cum au sărbătorit Meghan Markle și Prințul Harry aniversarea Prințului Archie. Fiul Ducilor de Sussex a împlinit 5 ani

Ducele și ducesa de Sussex au planuri mari de călătorie săptămâna aceasta, dar mai întâi au o sărbătoare mare în familie. Cum au sărbătorit Meghan Markle și Prințul Harry aniversarea Prințului Archie. Fiul Ducilor de Sussex a împlinit 5 ani.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 8 mai 2024, 7:47

Prințul Archie a împlinit 5 ani pe 6 mai, iar People scrie că familia a sărbătorit ziua de naștere în privat înaintea planurilor de călătorie viitoare ale ducelui și ducesei de Sussex.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Cum au sărbătorit Meghan Markle și Prințul Harry aniversarea Prințului Archie

Prințul Harry, în vârstă de 39 de ani, se îndreaptă spre Marea Britanie săptămâna aceasta pentru sărbătorile din jurul celei de-a 10-a aniversări a Jocurilor Invictus. Meghan, în vârstă de 42 de ani, urmează să se reîntâlnească cu soțul ei mai târziu în cursul săptămânii pentru o vizită în Nigeria.

A cincea aniversare a lui Archie coincide cu prima aniversare a încoronării bunicului său, Regele Charles. Prințul Harry a participat la ceremonia de încoronare a tatălui său anul trecut, îndreptându-se la aeroport la scurt timp după eveniment pentru a zbura înapoi în California pentru ziua fiului său.

Meghan a ratat încoronarea, rămânând în SUA, unde s-au mutat în 2020. Ei s-au retras ca membri lucrători ai familiei regale, alături de Prințul Archie și Prințesa Lilibet.

O sursă a declarat pentru People înainte de a patra aniversare a lui Archie că a fost planificată o petrecere „low-key” la casa familiei.

Reclamă

„Vor avea prieteni în preajma lor și pe mama lui Meghan, Doria Ragland. Meghan va avea cu siguranță sprijin în acel weekend”, a spus sursa.

După ce s-a născut în Marea Britanie, Archie și-a sărbătorit prima zi de naștere în SUA în 2020. Aceasta a avut loc în timpul pandemiei de COVID-19.

„Ei sărbătoresc ca o familie”, a declarat o sursă pentru People la acea vreme. „Vor avea o prăjitură și Zoom-uri cu familia și prietenii. A fost vreme frumoasă.”

Reclamă

Fanii au văzut, de asemenea, imagini de la aniversarea micului prinț și în documentarul Netflix din 2022 Harry & Meghan. Pozele o arătau pe mama lui Meghan Doria Ragland în prezență familiei și pe Archie purtând o pălărie galbenă.

Cum se descurcă Prințul Harry în rolul de tată

Pentru cea de-a doua zi de naștere a lui Archie, în 2021, Meghan și Harry au distribuit o nouă fotografie cu el ținând baloane. Pozele au fost puse pe site-ul Fundației Archewell. Cuplul a cerut donații pentru vaccinul COVID-19 pentru familiile vulnerabile din întreaga lume.

Deși Prințul Harry și Meghan nu au făcut nicio actualizare nouă pentru cea de-a treia zi de naștere a lui Archie, el a primit urări de bine pe rețelele sociale din partea Familiei Regale.

Prințul Harry a oferit o scurtă actualizare despre copiii săi în timpul unei vizite în Canada la începutul acestui an. El și Meghan au vizitat Tabăra de antrenament de iarnă a Jocurilor Invictus înaintea evenimentului din 2025 de la Whistler și Vancouver.

Când a fost întrebat cum este ca tată într-un interviu pentru Good Morning America, Ducele de Sussex a răspuns: „Nu pot să-ți spun. Asta este clasificat. Este extrem de secret!”.

„Copiii se descurcă grozav”, a adăugat Harry. „Copiii cresc la fel ca toți copiii, foarte, foarte repede. Amândoi au un incredibil simț al umorului. Ne fac să râdem și ne țin pe pământ în fiecare zi. Așa cum fac majoritatea copiilor. Sunt doar recunoscător că sunt tată”.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
Gavin Rossdale și Xhoana X se sărută
Divertisment
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă cu fosta sa soție, Gwen Stefani
Gavin Rossdale se întâlnește cu o femeie cu 23 de ani mai tânără. Noua iubită a cântărețului seamănă perfect cu fosta sa soție, Gwen Stefani. Paparazzi i-au surprins pe cei doi îndrăgostiți într-o vacanță...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Naomi Campbell într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației
Naomi Campbell a întors toate privirile asupra sa la Festivalul de Film de la Cannes 2024. Modelul a purtat o rochie care nu a lăsat loc imaginației. Vedeta, în vârstă de 53 de ani,...
PARTENERI
×