Reclamă

Transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe stradă la 88 de ani

Aceasta este transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood. Paparazzi au surprins-o pe vedeta în vârstă de 88 de ani. Actrița a ieșit la plimbare și s-a bucurat de timpul liber în compania fiicei sale.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 6 mai 2024, 7:00

Julie Andrews, căci despre ea este vorba, a fost văzută pentru prima dată în șapte luni. Actrița a mers la cumpărături în Hamptons. Imaginile sunt rare, mai ales că vedeta a ales să stea departe de ochii curioșilor în ultima jumătate de an.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Transformarea incredibilă prin care a trecut o actriță venerabilă de la Hollywood

Actrița, în vârstă de 88 de ani a putut fi văzută urcându-se într-o mașină de lux. Aceasta s-a folosit de ajutorul unui baston.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Julie Andrews în timp ce se sprijină de un baston pentru a merge
Actrița, în vârstă de 88 de ani a putut fi văzută urcându-se într-o mașină de lux / Profimedia Images

Fiica ei, Emma Walton Hamilton, a urmat-o de aproape pentru a o susține. În cadrul acestei ieșit, Julie Andrews a purtat o ținută elegantă.

Reclamă

Aceasta a ales un blazer alb cu detalii florale, o bluză crem și o pereche de pantaloni negri. Vedeta și-a completat look-ul cu o pereche de pantofi sport albaștri, cercei albaștri și un inel auriu.

Vedeta, în vârstă de 88 de ani, a avut nevoie de un baston pentru a se putea deplasa la magazinele pe care le-a vizitat. Andrews, care a părut bine dispusă în timpul plimbării, locuiește de mai multă vreme în Long Island. O altă actriță care este greu de recunoscut este Tinei Malone. Timpul și-a pus amprenta asupra aspectului ei.

Ea s-a mutat în această zonă pentru a fi lângă fiica ei, Hamilton, în vârstă de 66 de ani. Ultima apariție publică a vedetei din Sound of Music a avut loc în luna martie 2023.

Reclamă

Ea a mai fost văzută în septembrie 2023 atunci când se plimba prin cartierul în care locuiește. În ciuda lipsei sale în public, vedeta a rămas activă pe scena de la Hollywood.

Actrița emblematică și-a împrumutat vocea seriei Bridgeton ca naratoare a serialului, Lady Whistledown, scrie PageSix.

Ce spune Julie Andrews despre posibilitatea de a se întoarce pe marile ecrane

Julie Andrews a cunoscut celebritatea după ce a jucat în Sound of Music, însă actrița are un repertoriu de roluri impresionant. Luna trecută ea a oferit un interviu și a povestit despre probabilitatea de a se întoarce pe marile ecrane. Julie a fost întrebată dacă va apărea în Princess Diaries 3.

Julie a interpretat-o pe Regina Clarisse Renaldi în cele două filme. Ea a jucat alături de Anne Hathaway și s-a bucurat de o reală apreciere.

Cea de-a treia parte a seriei de filme the Princess Diaries a fost confirmată în luna noiembrie a anului 2022. În prezent se știe faptul că Andrita Mukerji a fost angajată pentru a scrie scenariul, iar producătorul original al Princess Diaries, Debra Martin, a fost anunțată și ea.

Distribuția a rămas sub semnul întrebării. Au trecut aproape doi ani de când s-a anunțat posibilitatea unei continuări, dar vedetele care au jucat anterior nu au vorbit despre posibilitatea revenirii. Acesta a fost și cazul Juliei, care a vorbit cu sinceritate despre revenirea ei în rolul de Regină.

Julie a declarat că ideea de a se întoarce pe platourile de filmare „a fost abandonată”. Julie poate fi admirată până atunci în partea 1 a sezonului trei din Bridgeton. Prima parte a celui de-al treilea sezon va avea premiera internațională pe data de 16 mai, scrie presa de peste hotare.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Un copil care ține un fluture în palme
Horoscop
Cea mai norocoasă zi din această vară pentru fiecare semn zodiacal. Află când te vei bucura de succes
Vara este aproape, iar lucrurile par mai frumoase pe măsură ce ne îndreptăm atenția către următoarele luni distracție. Dacă ai căutat momentul perfect pentru a face pauză în ceea ce privește responsabilitățile și pentru...
2
Victoria Silvstedt surprinsă într-o fotografie portret la Festivalul de Film de la Cannes 2024
Divertisment
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a lăsat multe zone la vedere
Victoria Silvstedt a fost la un pas de un accident vestimentar. Rochia îndrăzneață a artistei a lăsat multe zone la vedere. Aceasta a avut nevoie de ajutor pentru a depăși momentul jenant de pe...
3
O femeie frumoasă cu urechi de elf și coroană pe cap
Horoscop
Când ești cea mai norocoasă persoană din lume. Află anul, luna și ziua în care astrele sunt de partea ta
Numărul tău destin te poate ajuta să descoperi cele mai bune momente pentru a-ți manifesta visele. Deși nu poți prezice viitorul, se pare că îl poți calcula. Când ești cea mai norocoasă persoană din...
4
Cuplu care face sport
Sănătate
Câte zile pe săptămână e recomandat să te antrenezi. Ce spun specialiștii despre exercițiile fizice
Pentru că sezonul de plajă se apropie cu pași rapizi, mulți oameni probabil se întreabă dacă pot recupera timpul pierdut făcând exerciții fizice în fiecare zi până la vacanța de vară. Răspunsul este mai...
5
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru mic dejunuri savuroase într-o tavă metalică așezată pe un grătar
Rețete
Chifle pufoase cu brânză și mărar, pentru un mic dejun savuros
Dacă nu mai știi cu ce să-ți surprinzi familia la micul dejun, încearcă o rețetă simplă pentru chifle pufoase cu brânză și mărar. Se prepară ușor, iar ingredientele sunt simple și mereu la îndemână....
PARTENERI
×