Reclamă

Britney Spears și Sam Asghari au finalizat divorțul. Ce decizii s-au luat la mai puțin de un an de când s-au separat

Britney Spears și Sam Asghari au finalizat divorțul. Momentul mult așteptat a avut loc la mai puțin de un an de când s-au separat. Britney și fostul ei soț și-au încheiat căsnicia rapid. De altfel, despărțirea lor a fost una intens comentată în mediul online.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 2 mai 2024, 12:02

Documentele divorțului au fost obținute de publicația PageSix. Jurnaliștii au făcut publice câteva detalii despre deciziile care s-au luat. Totodată, actele obținute au arătat că foștii soți au menținut termenii contractului lor prenupțial.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Britney Spears și Sam Asghari au finalizat divorțul

Britney Spear și Sam Asghari au încheiat ultimul capitol din viața lor de cuplu. Divorțul lor a fost finalizat la aproape nouă luni de când au depus actele și au anunțat că se separă.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Sam Asghari și Britney Spears în timp ce pozează împreună
Sam Asghari și Britney Spears au divorțat / Profimedia Images

Conform actelor obținute de PageSix, Spears va păstra mai multe bijuterii și obiecte personale, precum și câștigurile pe care l-a obținut înainte, în timpul și după căsătorie.

Reclamă

În plus, documentele instanței arată că au existat bunuri imobiliare suplimentare care vor fi împărțite în funcție de contractul prenupțial.

Documentele au fost deja depuse la un tribunal din Los Angeles și vor deveni oficiale după ce vor fi semnate de un judecător. O sursă apropiată artistei a oferit mai multe informații pentru presa de peste hotare.

„Britney continuă să meargă mai departe cu viața ei. Poveștile despre ea au fost ridicole și false. Ea încearcă să se detașeze de toate acele declarații care au fost făcute după divorț. Se bucură de călătoriile de lux ca urmare a libertății pe care și-a câștigat-o cu greu. Cerul este limita în ceea ce privește puterea ei de câștig”, a spus un apropiat al divei.

Reclamă

Divorțul celor doi a fost soluționat „pe cale amiabilă” datorită contractului prenupțial ferm. Reprezentanții celor doi nu au oferit nicio informație despre deciziile luate.

De ce a ales Sam Asghari să divorțeze de Britney Spears

Britney Spears, în vârstă de 42 de ani, și Sam Asghari, în vârstă de 39 de ani, s-au separat după 14 luni de căsătorie. Sam ar fi fost cel care a depus actele de divorț.

Acesta a declarat atunci că Britney l-ar și înșelat. O sursă din interior a declarat, de asemenea, la acea vreme, că Asghari încerca să renegocieze termenii contractului prenupțial. Asghari a cerut oficial divorțul de Britney Spears pe data de 16 august.

Acesta a invocat la acel moment diferențele ireconciliabile. Antrenorul de fitness a declarat în trecut faptul că își dorește o familie alături de Britney Spears.

Cei doi au încercat să aibă împreună un copil, însă artista a pierdut sarcina. Perioada dificilă ce a urmat a dus la o înstrăinare a celor doi parteneri.

Chiar dacă Sam a încercat să-i fie alături, Britney nu ar fi trecut peste acel moment. Britney și Sam au fost căsătoriți doar 14 luni, însă relația lor a fost una mult mai lungă. Cel doi au început să se întâlnească încă din 2016, iar în vara anului 2022 au decis să se căsătorească. 

În ciuda iubirii pe care și-au purtat-o unul celuilalt, diferențele au apărut tot mai des. Apropiații artistei au declarat că diva a fost „devastată” atunci când a aflat că soțul ei a depus actele de divorț.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de tensiuni pe plan amoros în această perioadă. Horoscopul săptămânii 13 mai – 19 mai 2024 vine să aducă vești pentru toate cele 12 zodii în parte. Vor avea loc transformări...
2
cartonașe cu simboluri chinezești ținute în mână de o femeie
Horoscop
5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Un nou capitol se deschide în fața lor
Specialiștii în astrologie vin cu informații prețioase în această perioadă. Află care sunt cele 5 zodii chinezești care au noroc săptămâna aceasta. Celelalte sunt pregătite să-și asculte propriile sentimente și să nu se îndepărteze...
3
O femeie care se uită în frigider, noaptea
Sănătate
Pași pentru a scăpa de grăsimea de pe burtă. Obiceiurile pe care specialiștii le interzic
Renunță la aceste obiceiuri dacă vrei să scapi de grăsimea viscerală. Dacă reușești să o elimini poți reduce și riscul de afecțiuni cronice, cum ar fi bolile de inimă și diabetul. Ai mai jos...
4
fată frumoasă pe un lac ține o lună în mână într-un apus
Horoscop
Cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea Lunii. Ce arată astrele
Nu de puține ori, mișcările astrale i-au influențat pe nativi. Află cum se manifestă fiecare zodie săptămâna aceasta folosind puterea lunii. Atrag după sine noi începuturi, asta dacă există dorințe de schimbare. Optimismul și...
5
Șarlotă de căpșuni și pișcoturi pe un platou de sticlă
Rețete
Șarlotă de căpșuni. Rețetă de tort cu pișcoturi și cremă de frișcă
Este sezonul căpșunilor și dorești inspirație pentru deserturi savuroase în care să le incluzi? Poți începe cu o rețetă simplă și rapidă de șarlotă de căpșuni. Este rețeta unui tort fără coacere, având ca...
PARTENERI
×