Reclamă

Britney Spears a petrecut o noapte într-un hotel din Los Angeles. Vedeta a fost surprinsă din nou în compania unui bărbat misterios

Britney Spears a petrecut o noapte într-un hotel din Los Angeles, iar la plecare, artista a dezvăluit unul dintre secretele sale. În plus, paparazzii au surprins-o din nou în compania unui bărbat misterios. Unele publicații internaționale i-au aflat numele, dar și care este legătura dintre el și cântăreața americană.

Alina Drăgușin
Alina Drăgușin
Publicat: 1 septembrie 2023, 6:45

În prezent, Britney Spears se află în plin divorț de Sam Asghari, cel care i-a devenit soț în vara anului trecut. Modelul de 29 de ani este acuzat de fosta parteneră că a complotat cu tatăl său împotriva ei. O sursă din anturajul lor a dezvăluit că actorul „lucra în secret și i-ar fi furnizat informații lui Jamie”.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Britney Spears a petrecut o noapte într-un hotel din Los Angeles

La 41 de ani, celebra cântăreață traversează o perioadă extrem de delicată din viața sa, după ce mariajul cu Sam Asghari s-a încheiat. Actorul a fost cel care a depus actele de divorț, invocând ca motive ale separării „diferenţe ireconciliabile”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Deși afară părea destul de cald, Britney Spears purta cizme lungi și palton care îi ajungea până sub genunchi
Britney Spears l-a angajat în 2022 pe Paul Richard Soliz / Profimedia Images

Și, deși, deține o vilă de aproape 12 milioane de dolari în Los Angeles, Britney Spears a petrecut o noapte într-un hotel din „Orașul Îngerilor”. La plecare, ea a fost surprinsă de paparazzi.

Reclamă

Spre uimirea multora, aparent, are o pernă specială pe care doarme. Deși era cald afară, artista avea un palton lung și cizme până la genunchi.

În parcarea hotelului, Britney Spears a fost așteptată de șoferul personal, însă, și un bărbat misterios. Indentitate acestuia a fost aflată de jurnaliștii americani. El se numește Paul Richard Soliz și este unul dintre angajații vedetei. Unele publicații internaționale au titrat că artista i-ar fi dat locul de muncă, fără să-i studieze cazierul judiciar. În trecut, individul a avut mai multe probleme cu legea, au scris cei de la Six Page.

Unul dintre apropiații cântăreței a dezvăluit pentru Page Six că Paul Richard Soliz are 37 de ani și că se ocupă de anumite aspecte legate de curățenia din vila divei. Mai mult, bărbatul are pregătire medicală, iar șefa lui pare că „s-a apropiat” de el.

Reclamă

“Curăță toaletele, spală pe jos și se ocupă de gunoi”, a declarat sursa jurnaliștilor de la Page Six despre Paul Richard Soliz. Britney Spears i-a oferit acestuia locul de muncă în urmă cu un an.

Britney Spears l-a acuzat pe Sam Asghari că a complotat cu tatăl său împotriva ei

După ce surse din anturajul foștilor parteneri au dezvăluit că Britney Spears ar fi fost infidelă, acum, alți apropiați susțin că actorul ar fi complotat cu tatăl artistei împotriva ei. Diva este convinsă că cei doi complotau „în secret” ca să rămână sub tutela lui Jamie Spears, părintele ei.

„Britney are motive să creadă că Sam lucra în secret cu tatăl ei, Jamie, încă de la începutul relației lor. Sam i-ar fi furnizat informații lui Jamie, care l-ar fi ajutat să o țină sub tutelă. În schimb, Sam avea acces la ea și la banii ei. Britney simte, acum, că Sam a fost cu două fețe tot timpul”, a declarat o sursă pentru Daily Mail.

Aceeași persoană a mai povestit că artista a mărturisit că că totul a început la scurt timp după ce a devenit iubita lui Sam Asghari. Cei doi bărbați s-au alitat „în secret” împotriva ei și, astfel, actorul i-a oferit lui Jamie Spears informații ce ar fi lăsat-o sub tutela lui.

În plus, aceeași sursă a mai dezvăluit că Britney Spears își dorea de ceva vreme să divorțeze de Sam Asghari. Ar fi vorbit să se despartă amiabil și artista ar fi vrut să îi cumpere actorului o casă, dar și să îi dea bani ca să se întrețină.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×