Reclamă

Prima apariție a lui Britney Spears după anunțul divorțului de Sam Asghari. Artista a fost surprinsă pe străzile din Los Angeles

Prima apariție a lui Britney Spears după anunțul divorțului de Sam Asghari a avut loc pe străzile din Los Angeles. Artista internațională a fost pozată de paparazzi. Aceasta a fost tot timpul îngândurată, iar ținuta neglijentă a lăsat mult semne de întrebare admiratorilor acesteia.

Beatrice Ioana
Beatrice Ioana
Publicat: 21 august 2023, 11:41

Britney Spears pare că trece printr-o perioadă dificilă. Cântăreața a părut extrem de tristă în timpul plimbării sale. Mai mult, admiratorii ei au observat faptul că Britney a luat mai multe kilograme în plus. Imaginile apar la aproape o săptămână după ce soțul său a anunțat faptul că își dorește un divorț.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Prima apariție a lui Britney Spears după anunțul divorțului de Sam Asghari

Britney Spears și Sam Asghari au decis să pună capăt căsniciei lor. După 14 luni de mariaj, cei doi au ales să meargă pe drumuri separate.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Britney Spears pe străzile din Los Angeles surprinsă după anunțul divorțului de Sam Asghari
Britney Spears și Sam Asghari au decis să divorțeze / Profimedia Images

Sursele internaționale susțin că Sam ar fi fost cel care a cerut divorțul de blondină. Mai mult, acesta a făcut și câteva dezvăluiri despre ultimele luni din mariajul său. Britney a fost pozată de paparazzi purtând o bluză pe umeri și o pereche de pantaloni scurți, relatează DailyMail.

Reclamă

Părul a fost dezordonat, iar machiajul complet neglijent. Britney pare că nu a fost deloc atentă la imaginea sa. Fanii s-au îngrijorat atunci când au văzut primele imagini cu Britney Spears după anunțul divorțului de Sam Asghari.Cântăreața a luat și câteva kilograme în plus.

Silueta ei perfectă pare că a fost afectată de perioada divortului, scrie PageSix. Vedeta a declarat recentă că „a fost șocată” de dorința fostului ei soț. Aceasta nu s-a așteptat ca Sam Asghari să-și dorească să pună capăt mariajului lor. Într-o postare pe Instagram, Britney a povestit câte puțin despre perioada prin care trece.

„Nu mai suportam această durere. Sunt departe cu gândurile, dar am primit multe mesaje de la prieteni și de la voi. Vă mulțumesc pentru susținere”.

Reclamă

„Am încercat să fiu mereu puternică în mediul online. Aici totul pare că este perfect, însă adevărul este departe de realitate. Aș vrea să-mi pot arăta emoțiile și lacrimile în mediul online și să nu-mi mai ascund slăbiciunile. Este perioada în care ai cea mai mare nevoie de familie”.

Ce a spus Sam Asghari despre divorțul de Britney Spears

Sam Asghari nu s-a ferit să ascundă problemele din căsnicia sa cu Britney Spears. Actorul, în vârstă de 29 de ani, susține că a fost înșelat de soția sa. Britney, în vârstă de 41 de ani, i-ar fi fost infidelă soțului ei.

Sam a decis să depună actele de divorț fără să indice un motiv care să arate de ce își dorește separarea de Spears. Ulterior, acesta a publicat și un mesaj pe social media.

„După 6 ani de iubire și devotament, soția mea și cu mine am decis să încheiem călătoria noastră. Vom păstra iubirea și respectul pe care le avem unul față de celălalt. Îi doresc tot ce este mai bun. Ideea de a cere intimitate mi se pare absurdă. Vă rog pe toți să fiți amabili și îngăduitori”, a scris Sam Asghari într-o postare făcută la secțiunea de stories.

Sam susține că ar fi fost victima mai multor agresiuni și că ar fi fost lovit de Britney în timp ce acesta dormea. Mai mult, actorul susține că există „imagini compromițătoare” cu fosta sa soție.

Britney și-ar fi rugat un angajat să o filmeze în ipostaze intime. Mai mult, fostul soț al divei susține că aceasta ar fi avut o aventură cu unul dintre angajații ei.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×