Reclamă

Britney Spears suferă din cauza relației pe care o are cu băieții săi: „Simt că o parte din mine a murit atunci când ei m-au părăsit”

Britney Spears spune că suferă din cauza relației pe care o are cu băieții săi. Artista în vârstă de 40 de ani a declarat că ”o parte din ea a murit” atunci când a fost părăsită de Sean Preston și Jayden James. Cei doi băieți ai divei au fost concepuți alături de fostul său partener, Kevin Federline.

Publicat: 19 septembrie 2022, 6:40

Spears a avut tot timpul o relație complicată cu familia sa. De la acest lucru nu s-a abătut nici relația pe care a avut-o cu proprii copii. Cântăreața în vârstă de 40 de ani s-a confruntat cu multe probleme după ce băieții săi au decis să rămână cu tatăl lor.

Britney Spears suferă din cauza relației pe care o are cu băieții săi

Spears a oferit recent un interviu în care a vorbit sincer despre momentele dificile din viața sa. Lucrurile care a marcat-o cel mai profund a fost pierderea băieților săi. La momentul despărțirii de fostul soț, adolescenții cântăreței au decis să nu rămână cu mama lor, deși custodia era comună.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

”Simt că nu mai am niciun scop în viață. Ei au fost bucuria mea. Ei au fost toată lumea mea. Aștept cu nerăbdare să-i revăd, pentru ei am trăit toată viața. M-a durut mult când au plecat. Obișnuiam să fiu mereu alături de băieții mei, până într-un punct.”

Reclamă

”Oamenii nu știu multe lucruri despre mine, pentru că se concentrează mereu asupra lucrurilor negative. Băieții mei aveau atunci 6 și 9 ani. Petreceam peste 70 % din timpul meu cu ei. Nu înțeleg cum le-a fost atât de ușor să mă scoată din viața lor. Nu pot să înțeleg”.

În luna septembrie a anului 2019, Federline a reușit să obțină custodia băieților petrecând peste 70 % din timp cu aceștia. Spears spune că au trecut mai bine de șase luni de când și-a văzut ultima dată băieții. Spears nu a rămas în relații bune cu fostul partener.

Acesta a declarat că a aflat faptul că fosta sa iubită așteaptă un copil alături de actualul soț prin intermediul rețelelor sociale. Spears și fostul partener obișnuiau să împartă custodia copiilor în mod egal. Cu toate acestea, lucrurile au luat o întorsătură nefavorabilă pentru cântăreață. 

Reclamă

Ce spun copiii lui Spears despre relația pe care o au cu mama lor

Băieții lui Britney Spears au decis să rupă tăcerea și să nu se mai ascundă. Sean și Jayden au discutat în cadrul unui interviu realizat de Daphne Barak.

Jayden nu a fost prezent la nunta mamei sale cu Sam Asghari. Băieții vedetei își doresc să-și revadă mama doar în momentul în care aceasta se va recupera psihic.

”Va fi nevoie de mult timp și efort. Vreau ca ea să se îmbunătățească psihic. Când se va face bine îmi doresc să o văd din nou. O iubesc foarte mult și sper să fie bine pentru ea. Poate într-o zi ne vom putea așeza la o masă și să vorbim din nou.”

În ceea ce privește absența de la nuntă, Jayden spune că nu și-a dorit să meargă deoarece restul familiei sale nu a fost invitată.

Jayden spune că are o relație foarte bună cu fratele său, Sean, care nu ar fi fost invitat la nuntă. Deși nu îi este ușor, Tânărul spune că preferă sp aibă o relație rece cu mama sa în această perioadă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O femeie frumoasă cu părul blond care este tunsă la salon de către o altă femeie, în timp ce evită una din principalele coafuri care te îmbătrânesc
Frumusețe
Coafuri care te îmbătrânesc. Cu ce look recomandă specialiștii în frumusețe să le înlocuiești
Procesul de îmbătrânire este ceva normal și natural prin care orice persoană trece. Deși acesta este inevitabil, există anumite trucuri prin care poți ascunde semnele înaintării în vârstă. Când vine vorba de alegerea coafurii...
2
Un cuplu de iubiți care se îmbrățișează pentru a ilustra una din cele trei zodii care se îndrăgostesc pe data de 3 octombrie 2022
Horoscop
Zodii norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Nativii care își găsesc sufletul pereche
Astrele spun că există trei zodii cu adevărat norocoase în dragoste pe data de 3 octombrie 2022. Acești nativi au șansa să-și găsească sufletul pereche și să înceapă o frumoasă poveste de iubire. Întreaga...
3
Mercur retrograd pe un fundal închis la culoare
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Ce înseamna acest aspect pentru zodii
Mercur iese din retrograd pe 2 octombrie 2022. Pe final de lună septembrie și început de lună octombrie, nativii zodiacului vor avea parte de trăiri intense, spun astrele. Anul acesta au fost anunțate patru...
4
Fată frumoasă îmbrăcată în negru înconjurată de fum roz
Horoscop
Lecții karmice pentru fiecare zodie. Ce semne îți transmit astrele
Experiențele anilor anteriori vin ca lecții karmice pentru fiecare zodie. Acestea trebuie rezolvate, rescrise și regândite pentru ca viitorul să sune cu adevărat bine. Există nativi cu mai multe învățături primite decât alții? Acest...
5
Bella Hadid a purtat o rochie unică la săptămâna modei de la Paris
Divertisment
Bella Hadid a purtat o rochie unică la Săptămâna Modei de la Paris. Ținuta a fost concepută cu doar câteva momente înainte de a defila pe podium
Bella Hadid a purtat o rochie unică la Săptămâna Modei de la Paris. Modelul a asistat la o premieră în istoria modei. Ținuta ei a fost concepută cu doar câteva momente înainte de a...
PARTENERI
×