Reclamă

Britney Spears suferă din cauza relației pe care o are cu băieții săi: „Simt că o parte din mine a murit atunci când ei m-au părăsit”

Britney Spears spune că suferă din cauza relației pe care o are cu băieții săi. Artista în vârstă de 40 de ani a declarat că ”o parte din ea a murit” atunci când a fost părăsită de Sean Preston și Jayden James. Cei doi băieți ai divei au fost concepuți alături de fostul său partener, Kevin Federline.

Publicat: 19 septembrie 2022, 6:40

Spears a avut tot timpul o relație complicată cu familia sa. De la acest lucru nu s-a abătut nici relația pe care a avut-o cu proprii copii. Cântăreața în vârstă de 40 de ani s-a confruntat cu multe probleme după ce băieții săi au decis să rămână cu tatăl lor.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Britney Spears suferă din cauza relației pe care o are cu băieții săi

Spears a oferit recent un interviu în care a vorbit sincer despre momentele dificile din viața sa. Lucrurile care a marcat-o cel mai profund a fost pierderea băieților săi. La momentul despărțirii de fostul soț, adolescenții cântăreței au decis să nu rămână cu mama lor, deși custodia era comună.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

”Simt că nu mai am niciun scop în viață. Ei au fost bucuria mea. Ei au fost toată lumea mea. Aștept cu nerăbdare să-i revăd, pentru ei am trăit toată viața. M-a durut mult când au plecat. Obișnuiam să fiu mereu alături de băieții mei, până într-un punct.”

Reclamă

”Oamenii nu știu multe lucruri despre mine, pentru că se concentrează mereu asupra lucrurilor negative. Băieții mei aveau atunci 6 și 9 ani. Petreceam peste 70 % din timpul meu cu ei. Nu înțeleg cum le-a fost atât de ușor să mă scoată din viața lor. Nu pot să înțeleg”.

În luna septembrie a anului 2019, Federline a reușit să obțină custodia băieților petrecând peste 70 % din timp cu aceștia. Spears spune că au trecut mai bine de șase luni de când și-a văzut ultima dată băieții. Spears nu a rămas în relații bune cu fostul partener.

Acesta a declarat că a aflat faptul că fosta sa iubită așteaptă un copil alături de actualul soț prin intermediul rețelelor sociale. Spears și fostul partener obișnuiau să împartă custodia copiilor în mod egal. Cu toate acestea, lucrurile au luat o întorsătură nefavorabilă pentru cântăreață. 

Reclamă

Ce spun copiii lui Spears despre relația pe care o au cu mama lor

Băieții lui Britney Spears au decis să rupă tăcerea și să nu se mai ascundă. Sean și Jayden au discutat în cadrul unui interviu realizat de Daphne Barak.

Jayden nu a fost prezent la nunta mamei sale cu Sam Asghari. Băieții vedetei își doresc să-și revadă mama doar în momentul în care aceasta se va recupera psihic.

”Va fi nevoie de mult timp și efort. Vreau ca ea să se îmbunătățească psihic. Când se va face bine îmi doresc să o văd din nou. O iubesc foarte mult și sper să fie bine pentru ea. Poate într-o zi ne vom putea așeza la o masă și să vorbim din nou.”

În ceea ce privește absența de la nuntă, Jayden spune că nu și-a dorit să meargă deoarece restul familiei sale nu a fost invitată.

Jayden spune că are o relație foarte bună cu fratele său, Sean, care nu ar fi fost invitat la nuntă. Deși nu îi este ușor, Tânărul spune că preferă sp aibă o relație rece cu mama sa în această perioadă.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
O zână cu aripi, care stă speriată la pământ
Horoscop
Zodii care preferă să trăiască singure. Nativii care se simt mai bine atunci când au intimitate
Există atât de multe lucruri care merită spuse despre viața personală atunci când locuiești singură. Pacea și liniștea, filmele preferate, ora de culcare târzie și faptul că nu trebuie să dai nimănui nicio explicație....
2
Bianca Censori și Kanye West într-o mașină privată
Divertisment
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață
Bianca Censori a purtat o ținută transparentă și a fost la un pas de un accident vestimentar. Partenera lui Kanye West a avut o apariție îndrăzneață pe străzile din Los Angeles. Imaginile cu diva...
3
O femeie îmbrăcată într-o rochie roșie, impunătoare
Horoscop
Cele mai norocoase zodii în funcție de luna în care s-au născut. Ei sunt fericiții zodiacului
Astrologii ne spun că data nașterii are un rol aparte în doza de noroc cu care ne neștem. Însă te-ai întrebat vreodată care dintre lunile anului poartă mai mult noroc? În acest articol, vei...
4
O femeie tânără cu ochelari de soare la ochi și un ruj portocaliu pe buze
Frumusețe
Nuanțele de ruj care te îmbătrânesc. De ce culori să te ferești, potrivit specialiștilor
Uneori este suficient să accentuezi buzele cu ruj pentru a te simți mai încrezătoare în sine. Această metodă va atrage o mulțime de priviri asupra ta, lucru care te va face să te simți...
5
Charles Spencer surprins într-o fotografie portret la Althorp House
Divertisment
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana spune că este îngrijorat
Charles Spencer a vorbit despre starea de sănătate a lui Kate Middleton. Fratele Prințesei Diana este îngrijorat pentru soția Prințului William. Charles a oferit mai multe informații într-un interviu recent. Charles Spencer a vorbit...
PARTENERI
×