Reclamă

Britney Spears a pierdut sarcina. Anunțul a fost făcut de artistă și de logodnicul său, Sam Asghari

Britney Spears a pierdut sarcina. Anunțul dureros a fost făcut chiar de artistă și de logodnicul său, Sam Asghari. Cei doi au postat un mesaj emoționant pe rețelele sociale. Acolo și-au ținut fanii la curent cu ultimele detalii din viața lor personală.

Publicat: 15 mai 2022, 15:51

Cuplul de îndrăgostiți a fost devastat de vestea sfâșietoare privind pierderea sarcinii. Cu toate acestea, Britney și Sam sunt deciși să nu renunțe cu ușurință la visul lor de a-și mări famila. Sam îi este alături logodnicii sale în această perioadă dificilă și încearcă să o ajute să depășească momentul dureros pentru orice femeie.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Britney Spears a pierdut sarcina

Britney Spears și Sam Asghari au decis să fie transparenți cu publicul din mediul online. Cei doi îndrăgostiți nu și-au putut ascunde tristețea atunci când au anunțat faptul că artista a pierdut sarcina. Într-un mesaj emoționant, Britney și logodnicul său și-au exprimat cele mai sincere gânduri.

Vezi mai multe imagini cu Britney Spears în Galeria Foto!

”Cu cea mai mare tristețe pe care o putem resimți trebuie să vă anunțăm că am pierdut un miracol de bebeluș la începutul sarcinii. Acest moment este devastator pentru orice părinte. Poate că ar fi trebuit să așteptăm puțin mai mult până să fi anunțat.”

Reclamă

”Totuși, suntem fericiți să anunțăm că dragoste ape care o avem unul pentru celălalt este cea mai mare putere a noastră. Vom încerca în continuare să ne extindem familia frumoasă. Suntem recunoscători pentru sprijinul pe care ni-l acordați. Vă rugăm în aceste momente să ne acordați timpul și liniștea necesară”.

La începutul săptămânii Britney și Sam au fost fotografiați în timp ce se distrau în vacanța lor din Cancun.

Spears a anunțat că este însărcinată luna trecută, la scurt timp după ce s-a întors din vacanța din Hawaii, scrie publicația People.

Reclamă

Ce a declarat Sam Asghari după aflarea veștii

Vestea că Britney Spears a pierdut sarcina i-a luat complet prin surprindere pe admiratorii vedetei. Aceasta nu a menționat care au fost cauzele care au dus la acest incident nefericit. Cu toate acestea, Britney a încercat să rămână optimistă cu privire la viitor.

Logodnicul său, Sam Asghari, îi este în continuare alături și o sprijină în aceste clipe dificile. Sam a preluat mesajul postat de Britney și l-a distribuit pe contul său. În secțiunea de comentarii, logodnicul artistei și-a exorimat părere cu privire la evenimentele întâmplate recent.

Sam a declarat că el și Britney ”vor avea un miracol curând”. Se pare că logodnicul cântăreței este dispus să încerce în continuare să-și mărească familia pe care o are alături de Britney. Acesta ar fi fost primul său copil alături de logodnica sa.

Spears, care a suferit în trecut de depresie perinatală, are deja doi copii alături de fostul său soț, Kevin Federline. Britney este mama lui Sean Preston (16) și Jayden James (15). În ciuda veștilor dificile, cuplul pare mai apropiat ca niciodată.

Admiratorii vedetei îi respectă decizia privind intimitatea familiei sale în aceste momente dureroase pentru orice viitor părinte. Sam, care și-a arătat încântarea de a deveni tată încă de la început, a declarat de mai multe ori că el și Britney sunt pregătiți să-și întemeieze o familie numeroasă împreună.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
2
O femeie care își aplică ulei pe păr
Frumusețe
Cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului, recomandate de experții în frumusețe
Podoaba capilară este unul din atuurile frumuseții feminine. Deși nu există o rețetă magică, cercetările arată că cele mai bune uleiuri naturale pentru creșterea părului pot accelera procesul. În plus, extractele puternice din plante ajută...
3
Un bărbat care stă pe o canapea, cu telecomanda în mână, care cască
Horoscop
Zodii care pot fi parteneri leneși. Cum să abordezi situația în relația de cuplu
Te-ai săturat să-ți cicăliști constant partenerul să-și facă sarcinile din casă? Te trezești că faci toate sarcinile grele din relație? Dacă da, nu ești singura. Astrologii lămuresc și această situație. Există zodii care pot...
4
O femeie care privește cu zâmbetul pe buze la o vitamină
Sănătate
Deficitul de vitamine care te-ar putea face să pari mai în vârstă. La ce recomandă specialiștii să fii atentă
Te-ai simțit mai fragilă, irascibilă și fără energie în ultima perioadă? Ar fi bine să verifici dacă ai deficit de vitamine. Acesta poate provoca o serie de simptome, cum ar fi oboseală și iritabilitate....
5
O femeie îmbrăcată în rochie albă, cu aripi de înger
Horoscop
Zodii care regretă că s-au deschis prietenilor. Nativii care se pot confrunta cu momente tensionate
Cât de multă încredere poți avea în oamenii pe care îi consideri apropiați de sufletul tău? Ai mai jos lista cu zodii care regretă că s-au deschis prietenilor și care au șanse mari să...
PARTENERI
×