Reclamă

Logodnicul lui Britney Spears a avut o apariție rară. Cum a ieșit Sam Asghari la cumpărături

Logodnicul lui Britney Spears, Sam Asghari, a avut o apariție rară atunci când a mers la cumpărături. Actorul a purtat pe cap o pungă de carton pentru a se feri de camerele de fotografiat ale celor curioși. Detaliul care a atras atenția fanilor a fost tocmai mesajul pe care l-a scris pe punga de cumpărături.

Publicat: 16 septembrie 2021, 7:17

Sam Asghari știe cum să impresioneze. Recent paparazzi l-au surprins în timp ce ieșea de la cumpărături. În mașina sa se afla și vedeta Britney Spears care s-a ascuns la rândul său de camerele de fotografiat. Cuplul de îndrăgostiți pare mai fericit ca niciodată, iar Sam se mândrește cu reușita din viața sa.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Logodnicul lui Britney Spears a avut o apariție rară

Logodnicul vedetei Britney Spears a avut o apariție rară. Recent fotografii l-au surprins în timp ce acesta ieșea dintr-un magazin. Se pare că acesta ar fi oprit să cumpere băuturi pentru el și iubita sa. Vedeta Britney Spears s-a ferit de camerele de fotografiat și l-a așteptat pe Sam Asghari în mașina acestuia.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Logodnicul lui Britney Spears, Sam Asghari în timp ce deschide portiera la mașină și poartă pe cap o pungă de carton de cumpărături
Logodnicul lui Britney Spears, Sam Asghari, a avut o apariție rară atunci când a mers la cumpărături / Profimedia Images

Paparazzi i-au surprins piciorul artistei în timp ce se întindea pe scaunul din față. Sam Asghari a părut foarte distrat de moment. Acesta a decis să nu-i lase pe fotografi să-i surprindă chipul și a recurs la o metodă neobișnuită pentru a se ascunde. Logodnicul lui Britney Spears a fost surprins cu o pungă de carton pe cap.

Reclamă

Mândru de invenția sa, Sam Asghari a mers la magazin într-un tricou negru și o pereche de pantaloni gri. Actorul a cumpărat o băutură răcoritoare și s-a întors la mașină la iubita sa.

Detaliul de pe punga de carton a fost cel care i-a amuzat pe fani. Sam Asghari pare extrem de mândru cu noua sa reușită. Pe punga de cumpărături actorul a scris mesajul ” She Said Yes” , făcând aluzie la faptul că Britney Spears i-a acceptat cererea în căsătorie.

Cuplul de îndrăgostiți pare mai fericit ca niciodată și își doresc să-și ducă relația la următorul nivel. 

Reclamă

Britney Spears a anunțat pe rețelele sociale că s-a logodit

Logodnicul lui Britney Spears a avut o apariție surprinzătoare atunci când a mers la cumpărături. Se pare că Sam Asghari este mândru că a reușit să se logodească cu aleasa inimii sale. Vedeta internațională Britney Spears și-a anunțat logodna pe contul personal de Instagram.

Cu toate acestea, Britney și-a dezactivat recent contul, iar imaginile au dispărut de pe internet. Managerul artistei a fost cel care a confirmat fericit zvonurile logodnei. Acesta i-a felicitat pe cei doi îndrăgostiți. Britney și Sam au o relație frumoasă încă din anul 2016.

Cei doi s-au cunoscut pe platourile de filmare ale videoclipului artistei. Actorul i-a fost alături vedetei în cele mai grele momente și a susținut-o la fiecare pas.

Sam Asghari a povestit în trecut care sunt sentimentele sale pentru iubita lui. Acesta și-a dorit foarte mult să se concentreze pe cariera sa și să continue să fie un iubit perfect pentru artistă.

În trecut, Sam a mărturisit că este pregătit să-și ducă relația la următorul nivel și să întemeieze o familie alături de vedeta internațională. Britney a fost și ea foarte fericită și a împărtășit vestea cea mare cu urmăritorii săi de pe internet.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×