Reclamă

Britney Spears vrea să scape de tatăl său. Ce spune avocatul artistei

Avocatul lui Britney Spears îi cere tatălui artistei să demisioneze din funcția de conservator: „Domnul Spears ar trebui să demisioneze acum, astăzi. Înainte ca acesta să fie suspendat. Ar fi un lucru corect și decent de făcut”, a declarat avocatul Britney Spears, Mathew Rosengart, pentru People. Britney Spears vrea să scape de tatăl său cât mai repede. Are o întreagă echipă de avocați care se ocupă de acest lucru.

Publicat: 2 septembrie 2021, 7:13

Echipa juridică a lui Britney Spears îl îndeamnă din nou pe tatăl ei Jamie Spears să renunțe la funcția de conservator. Avocatul vedetei pop, Mathew Rosengart, a depus noi documente în instanță prin care solicită suspendarea imediată a lui Jamie, urmărind, de asemenea, răspunsul său din 12 august la moțiunea lor de a-l înlătura din funcția de conservator imobiliar. Acest rol l-a deținut în ultimii 13 ani.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Britney Spears vrea să scape de tatăl său

În răspunsul său, Jamie a spus că va fi „dispus să demisioneze când va veni momentul”. Acesta cere o tranziție „ordonată” a puterii și „o soluționare a problemelor aflate pe rolul Curții”.

„Domnul Spears a fost obligat să admită primul răspuns la petiția lui Britney Spears în 12 august 2021. El trebuie să plece. Plecarea sa este acum inexorabilă”, spune Rosengart pentru publicația mai sus menționată într-o declarație. „Așa cum am scris în noul nostru dosar la Curte, cu toate acestea, condițiile preliminare quid pro quo pe care dl Spears le-a solicitat în 12 august 2021, depunerea în instanță sunt inadecvate și inacceptabile”.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Britney Spears într-un costum de scenă roșu în timp ce își ține mâinile în păr în timpul concertului
Cântăreața Britney Spears este cunoscută pentru spectacolele sale incredibile / Getty Images
Reclamă

Ce spune avocatul artistei

În răspunsul său, Jamie a spus că demisia sa voluntară va fi condiționată de aprobarea ultimei sale contabilități. El cere inclusiv 1,4 milioane de dolari în onorariile avocaților pe care le-a suportat pe parcursul unui an. De asemenea el cere și o plată substanțială de la Britney’s Estate către anumite părți terțe, inclusiv Tri -Star Sports & Entertainment Group.

Nici domnul Spears nu are dreptul să încerce să o țină ostatică pe fiica sa stabilind condițiile. Nu este vorba despre el. Este vorba de interesul superior al fiicei sale, care, din punct de vedere al legii, mandatează îndepărtarea acestuia.

– Mathew Rosengart

Reclamă

Avocatul lui Jamie nu a răspuns la cererea publicației People pentru a clarifica situația.

În documentele depuse la instanță, Rosengart a criticat, de asemenea, ceea ce a declarat avocatul lui Jamie, Vivian Lee Thoreen, într-un dosar recent despre modul în care „motivația sa unică pentru continuarea rolului este dragostea lui necondiționată față de fiica sa și dorința acerbă de a o proteja de cei care încearcă să profite de ea”.

Deși Jamie a spus în răspunsul său că nu există „circumstanțe urgente” cu privire la suspendarea sa imediată, Rosengart a susținut că „este fals”. „Lumea a auzit mărturia curajoasă și convingătoare a doamnei Spears”, a spus el. Avocatul artistei a făcut referire la emoționanta mărturie a cântăreței din 23 iunie. „Viața lui Britney Spears contează. Bunăstarea ei contează. Fiecare zi contează. Nu există nici o bază de așteptare”.

În ultimul timp, artista a făcut o mulțime de declarații legate de faptul că tatăl său îi controlează viața. Acest lucru se întâmplă ca urmare a unei tutele impuse în anul 2008. Cel mai recent mesaj al artistei este de departe cel mai relevant. Ea și-a anunțat fanii că tutela i-a ucis toate visurile și că a mai rămas doar cu speranța.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×