Reclamă

Jamie Lynn Spears vorbește despre problemele surorii sale. Ce crede artista despre situația în care se află Britney Spears

Cântăreața Britney Spears a rupt recent tăcerea privind situația dificilă în care se află. După ce a vorbit public despre acest lucru, și-a cerut scuze în mod oficial fanilor pentru faptul că i-a mințit timp de doi ani. Jamie Lynn Spears, vorbește și ea despre problemele surorii sale. Declarațiile acesteia au venit după ce a fost acuzată de susținătorii lui Britney. Conform acestora, Jamie a încercat să prfite de situația surorii sale.

Publicat: 29 iunie 2021, 14:29

În videoclipul postat recent pe Instagram, Jamie Spears vorbește cu sinceritate despre problemele surorii sale. Artista nu a mai putut face față acuzațiilor venite din partea fanilor lui Britney și a reacționat printr-un mesaj emoționant. Pe tot parcursul înregistrării, Jamie a încercat să-și abțină lacrimile și să fie puternică de dragul surorii sale.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Jamie Lynn Spears vorbește despre problemele surorii sale

Jamie Lynn Spears, în vârstă de doar 30 de ani a încercat să reacționeze la situația dificilă prin care trece sora sa. După ce a menținut tăcerea pentru mai mult timp, Jamie a decis că este momentul să-și facă auzită părerea.

Vezi mai multe imagini în Galeria Foto!

Britney Spears într-o rochie cu paiete în timp ce o ține în brațe pe sora sa Jamie Lynn Spears îmbrăcată într-un tricou alb în timp ce iau parte la gala anuala de la Kids' Choice Awards din anul 2003
Britney Spears și sora sa, Jamie Lynn Spears au o relație foarte frumoasă de prietenie / Getty Images

De altfel, reacția sa vine ca răspuns la acuzațiile pe care le-a primit în ultima vreme. Fanii au acuzat-o în repetate rânduri de faptul că nu este interesată de sora ei. Aceștia au susținut că ar profita de averea artistei, care se aproximează la 60 de milioane de dolari, conform publicației Daily Mail.

Reclamă

Cu o situație atât de încurcată, Jamie Lynn Spears vorbește în cele din urmă despre problemele surorii sale. Încă de la începutul videoclipului, Jamie și-a arătat dragostea și susținerea pe care o are față de Britney. Aceasta le-a spus fanilor faptul că nu-și dorește nimic altceva decât fericirea lui Britney.

Poate că nu îmi susțin sora așa cum se așteaptă publicul, cu un hashtag pe o platformă de pe internet. Totuși, vă asigur că mi-am susținut sora cu mult înainte ca aceste hashtag-uri să existe. Singurul motiv pentru care nu am vorbit este pentru că am vrut să-i respect intimitatea și să o las pe ea să facă primul pas.

– Jamie Lynn Spears

Nu doar Jennifer Lopez are o soră pe care o iubește enorm, ci și Britney Spears se bucură de afecțiunea și susținerea surorii sale. Jamie Lynn Spears vorbește cu multă căldură în suflet despre Britney și încearcă să-i fie alături în toată această perioadă.

Reclamă

Chiar dacă nu se afișează public, Jamie a susținut că a avut mai multe discuții cu sora sa. De altfel, aceasta a spus că au avut mai multe intrevederi în privat în care au discutat despre problemele cu care Britney se confruntă.

Cine este Jamie Lynn Spears

Jamie Lynn Spears vorbește într-un videoclip postat pe contul personal de Instagram despre problemele surorii sale. Artista a ales să păstreze tăcerea pentru a-i permite lui Britney să-și facă singură publice gândurile. Fanii lui Britney au acuzat-o pe Jamie de faptul că ar profita de pe urma acestui scandal în care sora sa este implicată. Totuși, puțini sunt cei care știu că Jamie are o carieră înfloritoare.

Jamie Lynn Spears este extrem de cunoscută în rândul publicului pentru rolul pe care l-a jucat în The Zoey 101. După succesul avut în industria cinematografică, Jamie și-a concentrat talentul către o nouă zonă artistică. La fel ca sora sa, Jamie Lynn Spears are o carieră bazată pe multă muncă, în industria muzicală.

Sora lui Britney Spears este cunoscută în special pentru stilul country pe care îl interpretează. În ciuda reușitelor sale, fanii cântăreței Britney nu s-au putut abține și au făcut mai multe comentarii urâte la adresa lui Jamie. Acesta este și motivul pentru care a ales să iasă în fața oamenilor.

Jamie Lynn Spears nu vorbește foarte des despre problemele surorii sale, totuși de această dată s-a văzut nevoită să o facă. Jamie a încercat să le explice oamenilor despre eforturile pe care le-a depus de-a lungul timpului pentru a se întreține.

Aceasta a declarat faptul că nu încearcă să profite de sora ei. Din contră, Jamie este profund îngrijorată pentru Britney și își dorește ca aceasta să-și găsească fericirea.

Situația dificilă prin care trece cântăreața Britney Spears

Jamie Lynn Spears vorbește deschis despre problemele surorii sale. Aceasta a ales să iasă în fața publicului, la scurt timp după ce Britney a făcut primele dezvăluiri. Jamie a încercat să-i respecte intimitatea surorii sale și din acest motiv nu a apărut public în trecut.

În vârstă de doar 39 de ani, Britney Spears trece printr-o perioadă destul de dificilă. Aceasta a decis să rupă tăcerea cu privire la viața sa privată. Britney Spears este decisă să-și dea în judecată familia din cauza felului în care a fost tratată de-a lungul timpului.

Tatăl cântăreței este tutorele său legal încă din anul 2008. Acesta a preuat controlul asupra afacerilor ei și implicit ale vieții ei în urma unui ordin judecătoresc. Toate aceste lucruri s-au întâmplat pe fondul faptului că Britney a dat semne că ar avea probleme în ceea ce privește sănătatea mintală. Cântăreața a demarat procedurile pentru a scăpa de sub tutela tatălui său încă din anul 2020.

Cântăreața a adus acuzații grave familiei sale și este decisă să nu renunțe până nu-și repatătă libertatea. Jamie Lynn Spears intervine și vorbește și ea despre problemele surorii sale. Jamie are o relație foarte strânsă cu sora ei și a încercat să-i fie aproape pe parcursul anilor.

De altfel, artista a susținut că a purtat mai multe discuții cu Britney în care i-a sugerat să rupă tăcerea despre ceea ce se petrece în viața sa. Britney Spears a încercat să-și ceară iertare față de fanii săi pe contul personal de Instagram. Cântăreața l-a explicat fanilor că nu a vrut niciodată să-i mintă cu privire la felul în care este cu adevărat viața sa.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×