Reclamă

Britney Spears nu va mai cânta. Decizia artistei are legătură cu tatăl său

Britney Spears nu va mai cânta, iar decizia a fost confirmată chiar de artistă. Aceasta spune că atâta timp cât tatăl ei îi ca controla viața, refuză să mai cânte. Nu vrea să mai facă parte din industria muzicală internațională și să i se impună ce să cânte pe scenă.

Publicat: 20 iulie 2021, 12:03

În ultimul timp, artista a făcut o mulțime de declarații legate de faptul că tatăl său îi controlează viața. Acest lucru se întâmplă ca urmare a unei tutele impuse în anul 2008. Cel mai recent mesaj al artistei este de departe cel mai relevant. Ea și-a anunțat fanii că tutela i-a ucis toate visurile și că a mai rămas doar cu speranța, scrie PageSix.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Britney Spears nu va mai cânta

Încă de anul trecut din luna august, Britney a cerut împreună cu o echipă de avocați încheierea acestui angajament pe care îl declară abuziv. Tutela a fost instituită de autoritățile legale după ce tatăl cântăreței, Jamie Spears, a cerut la o curte de justiție autoritatea absolută asupra ei, spunând la vremea respectivă că este extrem de îngrijorat de starea de sănătate a fiicei sale.

„Nu voi cânta pe nicio scenă curând dacă tata gestionează ce port, spun, fac sau gândesc”, a spus acum artista. Vedeta nu a mai apărut în public pe o scenă din anul 2018. Atunci a anunțat că se retrage pentru o perioadă pentru că tatăl ei are probleme de sănătate.

Vezi mai multe imagini în GALERIA FOTO!

Britney Spears într-un costum de scenă roșu în timp ce își ține mâinile în păr în timpul concertului
Cântăreața Britney Spears este cunoscută pentru spectacolele sale incredibile / Getty Images
Reclamă

Artista a mai declarat că preferă să cânte din propria sufragerie decât să o facă pe o scenă unde trebuie să cânte melodiile ei vechi, pe care tatăl său i le impune. În același mesaj, artista a spus că nici documentarele care au apărut despre ea nu o mulțumesc pentru că aduc în față momente umilitoare din trecutul ei, peste care a trecut de foarte mult timp.

În acest moment există o mișcare care se numește #FreeBritney. Aceasta a adus în atenția tuturor problemele legate de tutela sa. Acest demers a atras sprijinul multor oameni simpli și al unor vedete de talie internațională pentru cântăreață. Și Jamie Lynn Spears susține că este de partea surorii sale.

Poate că nu îmi susțin sora așa cum se așteaptă publicul, cu un hashtag pe o platformă de pe internet. Totuși, vă asigur că mi-am susținut sora cu mult înainte ca aceste hashtag-uri să existe. Singurul motiv pentru care nu am vorbit este pentru că am vrut să-i respect intimitatea și să o las pe ea să facă primul pas.

– Jamie Lynn Spears

Reclamă

Ce spun avocații artistei

Un avocat angajat recent de superstarul pop Britney Spears a promis zilele acestea că va face toate demersurile necesare și se va mișca rapid pentru a pune capăt tutelei restrictive la care a fost supusă de mai bine de un deceniu.

„Firma mea și cu mine ne deplasăm în mod agresiv și rapid pentru a depune o petiție de îndepărtare a lui Jamie Spears. Cu excepția cazului în care acesta cedează primul”, a declarat avocatul lui Spears. Acesta se numește Mathew Rosengart și a vorbit în fața tribunalului Stanley Mosk din Los Angeles. Rosengart a făcut declarația după o nouă audiere în procesul lui Britney a fost amânată. Ședința ar fi trebuit să includă argumente cu privire la o dispută monetară. Conflictul este acum între tutorele personal legal al lui Spears, Jodi Montgomery, și tatăl cântăreței Jamie Spears.

Montgomery trebuia să susțină că are nevoie de peste 50.000 de dolari pe lună pentru securitatea privată. El a început să primească amenințări cu moartea în luna iunie a anului 2021, când Britney și-a lansat acțiunile în instanță pentru a scăpa de această tutelă.

Jamie Spears spune pe de altă parte că o mulțime de persoane legate de caz au primit astfel de amenințări. El crede că ar fi imposibil să le ofere un astfel de nivel de securitate tuturor. Jamie spune că banii necesari pentru a spori securitatea trebuie să iasă din buzunarul lui Montgomery.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 15 aprilie – 21 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
În această perioadă, mulți dintre nativi se vor reîntoarce la credințele din trecut. Există o singură zodie care va descoperi că suferă de oboseală cronică, iar aceasta va trebui să ia o pauză prelungită....
2
O femeie frumoasă care poartă o rochie roz și simbolizează una dintre acele zodii energice
Horoscop
Cele mai energice zodii. Ei sunt nativii cu o forță interioară de invidiat
Te-ai întrebat vreodată care sunt cele mai energice zodii? Acești nativi au o forță interioară de invidiat. Reușesc să facă față tuturor provocărilor și aduc zâmbetul pe buzele oamenilor din viața lor. Ei sunt...
3
fată îmbrăcată în culori deschise pe un fundal bleu
Horoscop
Culoarea zodiei Gemeni. Nuanțele care îți poartă noroc dacă ești în această zodie
Fiecare nativ în parte are trăsături specifice, dar și lucruri care îi plac în mod deosebit și i se potrivesc mănușă. Află care este culoarea zodiei Gemeni și vezi cum poți să o porți...
4
Jennifer Lopez într-un crop top verde în timp ce își ascunde abdomenul cu ajutorul unei poșete
Divertisment
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Cum și-a pus timpul amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez
Abdomenul ei nu mai are niciun secret. Timpul pare că și-a pus amprenta asupra corpului lui Jennifer Lopez. Vedeta latino a făcut spectacol atunci când a apărut pe străzile din New York. Totul s-a...
5
O femeie frumoasă care poartă o rochie neagră și ține într-un cerc armonios mai multe frunze aurii
Horoscop
Zodii care iubesc liniștea. Ei sunt nativii care evită situațiile dramatice
Există unele zodii care iubesc liniștea și evită pe cât se poate situațiile dramatice. Acești nativi se feresc de persoanele care tind să fie vampiri energetici. Ei au nevoie de oameni sinceri în viața...
PARTENERI
×