Melodii pentru Mercur retrograd: ce piese să asculți în funcție de zodie

Ideea unor melodii pentru Mercur retrograd sunt o idee bună atunci când astrele îl pun pe aceeași dată cu Ziua Îndrăgostiților. Fenomenul astrologic are loc între 30 ianuarie și 21 februarie.

Publicat: 11 februarie 2021, 18:08 / Actualizat: 19 februarie 2021, 18:34

Ai astfel timp să-ți pregătești un playlist complet de melodii romantice pe care să-l împarți cu partenerul tău. În acest mod nu veți putea să vă certați din cauza intrării în Mercur retrograd.

Melodii pentru Mercur retrograd

Dacă nu ești încă într-un cuplu, încearcă să treci totuși prin melodiile pentru Mercur retrograd. Trebuie să nu te mai gândești atât de mult la trecut sau la cel pentru care ai făcut o pasiune. O baladă veche de dragoste sau o piesă actuală și antrenantă te va ajuta să privești lucrurile din altă perspectivă. Îți prezentăm câteva cântece pe care ai putea să le asculți cu ocazia apropierii Zilei Îndrăgostiților.

Berbec

„Everything I Do” – Bryan Adams

Când se îndrăgostește un nativ Berbec o face cu multă putere și pasiune. Dacă ai experimentat și tu aceste sentimente intense știi bine că nimeni nu te va putea opri. Îi dăruiești totul partenerului tau într-un mod real și sincer. Dedicarea ta față de el te va face să-l urmezi oriunde.

Reclamă
Reclamă

Deoarece ești nascută sub această zodie ești cunoscută drept o persoană plină de dorință, care caută senzațiile puternice. Aceste melodii pentru Mercur retrograd îl includ pe Bryan Adams care îți descrie perfect personalitatea și gândurile pe care le ai vizavi de partenerul tău.

Taur

„I’ll Make Love To You” – Boyz II Men

Deoarece se află sub un semn de pământ Taurii își exprimă cel mai des iubirea într-un mod fizic. Ai astfel o fire senzuală, dar și o latură moale, căreia îi place să se cuibărească la pieptul partenerului. Ai putea să asculți aceste melodii pentru Mercur retrograd care te îndeamnă să-i arăți versurile în cea mai frumoasă manieră pe care o știi.

Faptul că uneori ai nevoie doar de o îmbrățișare caldă te face cea mai potrivită persoană pentru balada celor de la Boyz II Men. Mercur retrograd nu va avea cu siguranță cum să-ți strice această Zi a Îndrăgostiților.

Gemeni

„The Sweet Escape” – Gwen Stefani

Dacă ești un nativ Geamăn cu siguranță îți place să te exprimi. Însă uneori gândurile dau năvală și nu reușești întotdeauna să dai glas inimii tale. Când nu mai știi ce să-i spui partenerului tău, dar ai vrea să-l faci să înțeleagă, apelează la melodii pentru Mercur retrograd.

Cu ajutorul lui Gwen Stefani vei putea să-l aduci din nou aproape într-o manieră comic-romantică. Acest cântec este perfect dacă vrei să-ți declari dragostea după o perioadă mai tumultoasă. Este momentul să începi să construiești o relație așa cum ți-ai dorit.

Rac

„You Drive Me Crazy” – Britney Spears

Când vine vorba de sentimente femeile Rac nu sunt cele mai pricepute în a le exprima. Motivul pentru care alegi să păstrezi totul în tine se leagă de teama de a fi rănită. Inima ta nu este pregătită să mai încaseze încă o lovitură, așa că te mulțumești să visezi cu ochii deschiși la cum ar putea fi.

Dacă și tu te găsești în această situație caută câteva melodii pentru Mercur retrograd. Pe prima ți-o oferim noi și Britney Spears. Iar când te vei hotărî să faci pasul în direcția iubirii, îi poți arăta alesului versurile.

Leu

„I Wanna Dance With Somebody” – Whitney Houston

Femeile născute cu zodia în Leu sunt cele care caută mereu drama în orice împrejurare. De asemenea sunt și cele care care își exprimă întotdeauna vocal sentimetele pe care le au pentru partenerii lor.

Dacă și tu intri în această categorie, melodii pentru Mercur retrograd te vor ajuta să-i împărtășești pertenerului ceea ce simți. Nevoia de atenție și spiritul de aventură se vor îmbina într-un dans electrizant pe melodia lui Whitney Houston.

Fecioară

„Just The Way You Are” – Bruno Mars

Perfecțiunea este calitatea și defectul tău suprem. Din această cauză cântecele obișnuite sau cele despre cât de minunată este dragostea nu vor avea niciun efect asupra ta. Anul acesta te invităm să încerci aceste melodii pentru Mercur retrograd.

Ziua ta specială se va transforma rapid dintr-o poveste clișeică într-una reală. Bruno Mars te va ajuta să vezi cât de plăcute sund defectele partenerului tău și de ce te fac ele să-l iubești mai mult.

Balanță

„We Belong Together” – Dove Cameron

Femeile Balanță găsesc confort într-o relație potrivită, iar cea mai bună variantă a lor se poate observa când sunt la brațul partenerului. Știm astfel că ai merge până în pânzele albe pentru iubirea ta.

Ai lupta pentru ea chiar și atunci când aceasta este aproape risipită. Exprimă-ți sentimentele anul acesta prin melodii pentru Mercur retrograd. Dove Cameron va da glas emoțiilor tale în ceea ce-l privește pe iubitul tău.

Scorpion

„I’ll Be There For You” – Bon Jovi

Dacă vorbim despre femeile cu semnul în Scorpion este sigur să spunem că pasiunea și înflăcărarea le caracterizează cel mai bine. În ceea ce te privește nu ai limite când vine vorba de iubire și persoana iubită. Vei face tot ce este nevoie să-i arăți partenerului cât de mult îl prețuiești.

Dacă nu ai idei pentru Ziua Întrăgostiților de anul acesta, dă play acestor melodii pentru Mercur retrograd. Bon Jovi îți va oferi starea necesară pentru o seară cu adevărat romantică.

Săgetător

„Wherever You Will Go” – The Calling

Pentru că ești o femeie săgetător tinzi să-ți duci la extrem sentimentele și să iubești mult mai intens. Îți place să fii surprinsă și să ai parte de momentele tale spontane, lucru ce îl ține pe partenerul tău în priză tot timpul. Nevoia ta de aventură care apare în cele mai ciudate ore te face să-l ridici de pe canapea și să vă faceți bagajul.

Dacă pornești într-o excursie cu mașina vei avea nevoie de aceste melodii pentru Mercur retrograd. The Calling sunt făcuți pentru a fi ascultați la volum maxim.

Capricorn

„Halo” – Beyoncé

Toată lumea știe cât de greu este să ajungă cineva să te cunoască. Nu te deschizi în fața nimănui cu ușurință, dar când o faci în cele din urmă oferi totul pe tavă. Ești dispusă întotdeauna să-i arăți partenerului cât de puternică este iubirea ta pentru el și cât de mult apreciezi legătura pe care o aveți.

Beyoncé face parte din lista de melodii pentru Mercur retrograd pe care trebuie s-o asculți zilele astea. Semnul tău de pământ se va activa odată ce au Halo.

Vărsător

„You’re My Best Friend” – Queen

Îți place să-ți păstrezi relația cât de simplă se poate, astfel că te atașezi de persoane care își sunt cu adevărat dragi. Semnul tău de aer te trage uneori înapoi când lucrurile se mișcă prea repede. Ai nevoie de o bază solidă în relație înainte să treci la nivelul următor și trebuie să știi ce fel de responsabilitate îți iei.

Queen este acolo când ai nevoie să-ți exprimi sentimentele. Face parte din acele de melodii pentru Mercur retrograd care îți vor face ziua mai bună.

Pești

„I Will Always Love You” – Whitney Houston

Se poate conta întotdeauna pe tine când vine vorba de relații. Problemele își găsesc o soluție în mintea ta întotdeauna, fapt care îl surprinde pe partenerul tău. Dedicarea ta este totală, lucru pe care îl poți exprima cu ușurință prin versurile lui Whitney Houston.

Versurile ți se potrivesc ceea ce face transmiterea lor către partenerul tău mult mai la îndemână. Dacă nu este încă pe lista cu melodii pentru Mercur retrograd este timpul s-o adaugi. Ziua Îndrăgostiților se apropie cu pași repezi.

RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Jennifer Lopez și Ben Affleck pe covorul roșu la premiera filmului The Last Duel de la festivalul de film de la Veneția 2021
Divertisment
Jennifer Lopez și Ben Affleck au organizat o acțiune umanitară. Cum au fost surprinși alături de copiii lor
Jennifer Lopez și Ben Affleck au organizat o acțiune umanitară. Cei doi au fost surprinși alături de copiii lor în timp ce descărcau un camion cu alimente. Aceștia s-au implicat activ pentru a sprijini organizația...
2
Jennifer Lopez, în noul ei film, imagini de pe platoul de filmare
Divertisment
Ben Affleck și Jennifer Lopez se țin de mână în timp ce merg la un studio de înregistrări. Cum au fost fotografiați cei doi
Ben Affleck și Jennifer Lopez se țin de mână în timp ce merg la un studio muzical. Aceasta este cea mai mare dovadă a faptului că actorul îi este mereu alături iubitei sale. Chiar...
3
Casey și Ben Affleck, îmbrățișați, pe covorul roșu, în 2016
Divertisment
Casey Affleck se sărută cu actrița Caylee Cowan. Diferența de vârstă dintre ei e de 23 de ani
Se pare că fratele lui Ben Affleck și-a găsit o nouă iubită după ce s-a despărțit de actrița Floriana Lima, cu care forma un cuplu de ceva timp. Casey Affleck se sărută cu actrița...
4
Portret cu actrița Julia Roberts pe covorul roșu
Divertisment
Julia Roberts a postat o imagine emoționantă. Cum a celebrat actrița aniversarea gemenilor săi, Hazel și Phinnaeus Moder
Julia Roberts a postat o imagine emoționantă. Actrița în vârstă de 54 de ani a celebrat aniversarea gemenilor săi Hazel și Phinnaeus Moder. Cei doi copii ai vedetei au împlinit frumoasa vârstă de 17...
5
Shiloh Jolie-Pitt într-un hanorac negru cu părul prins la premiera Paper and Glue din Los Angeles 2021
Divertisment
Shiloh Jolie-Pitt a fost surprinsă părăsind o sală de dans din Los Angeles. Ce ținută a ales să poarte fiica actriței Angelina Jolie
Shiloh Jolie-Pitt a fost surprinsă părăsind o sală de dans din Los Angeles. Fiica Angelinei Jolie a fost urmărită de fotografi la fiecare pas. Tânăra în vârstă de 15 ani are o adevărată pasiune...
PARTENERI
×