Reclamă

mercur retrograd

O imagine cu harta astrală și cu zodiile așezate în cerc pe un fundal roșu penru a simboliza evenimentul lui mercur retrograd din luna septembrie
Horoscop
// 17 octombrie 2021

Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Ce înseamnă și cum sunt afectate zodiile

Toată lumea a simțit că face un pas înapoi în toată această perioadă. Cu toate acestea, cele mai noi vești de la astrologi sună bine. Mercur iese din retrograd pe 18 octombrie 2021. Zonele pe care mercur le-a condus au fost perturbate, dar se va instala o stare de echilibru în curând.
Reclamă
O imagine cu harta astrală și cu zodiile așezate în cerc pe un fundal roșu penru a simboliza evenimentul lui mercur retrograd din luna septembrie
Horoscop
// 24 septembrie 2021

Mercur retrograd, septembrie 2021. Care sunt cele mai afectate zodii ale lunii

Mercur Retrograd își face din nou simțită prezența, de data acesta, în luna septembrie a anului 2021. Au fost trei momente importante care au afectat zodiile, iar acum ne vom afla în ultima etapă. Zodiile trebuie să fie extrem de precaute pentru a face față cu bine tuturor provocărilor care vor apărea.
Planșă a Universului și a nativilor zodiacului care sunt afectați de Mercur Retrograd în iunie 2021
Horoscop
// 4 iunie 2021

Mercur retrograd, iunie 2021. Care sunt cele mai afectate zodii ale lunii

Mercur Retrograd își face din nou simțită prezența, de data aceasta, în luna iunie 2021. Anul acesta este marcat de trei momente importante, iar unele zodii vor fi mai afectate decât celelalte. Fiecare nativ trebuie să fie precaut în perioada următoare pentru a face față cu bine tuturor provocărilor.
Melodii pentru mercur retrograd pe care să le asculți de Ziua Îndrăgostiților
Horoscop
// 11 februarie 2021

Melodii pentru Mercur retrograd: ce piese să asculți în funcție de zodie

Ideea unor melodii pentru Mercur retrograd sunt o idee bună atunci când astrele îl pun pe aceeași dată cu Ziua Îndrăgostiților. Fenomenul astrologic are loc între 30 ianuarie și 21 februarie.
Reclamă
Cele mai încercate zodii în luna februarie, dispuse într-un cerc cu luna în mijloc pe fundal albastru
Horoscop
// 2 februarie 2021

Cele mai încercate zodii în luna februarie. Nativii care vor duce conflicte interioare intense

Luna februarie nu va fi ușoară, dar va fi plină de evenimente și de oportunități de dezvoltare. Patru semne zodiacale vor duce lupte interne intense pentru a evolua pe plan spiritual, relațional sau profesional. Berbecul, Racul, Fecioara și Scorpionul sunt cele mai încercate zodii în luna februarie.
Planșă a zodiilor pentru Mercur Retrograd în timp ce sunt arătate zodiile într-un cerc
Horoscop
// 25 ianuarie 2021

Mercur retrograd 2021. Care sunt cele mai afectate zodii

Mercur retrograd își face simțită prezența în 2021 și o face încă de la început. Iată tot ce trebuie să știi despre acest eveniment astral și ce trebuie să faci pentru a trece cu bine peste această perioadă.
×