Reclamă

Mercur iese din retrograd pe 1 ianuarie 2024. Toate zodiile trebuie să fie atente la ce urmează

Anul Nou bate la ușă ceea ce înseamnă un alt an în care planetele ne pot influența viața pe toate planurile. În 2024, desigur, ne vom întâlni din nou cu Mercur retrograd. Mercur iese din retrograd pe 1 ianuarie 2024 și toate zodiile trebuie să fie pregătite.

Andrada Marinică
Andrada Marinică
Publicat: 31 decembrie 2023, 7:28

Pentru a ne asigura că suntem pe deplin pregătiți pentru un astfel de moment și că să nu ne ia nimic prin surprindere, ai mai jos toate detaliile despre acest eveniment astrologic.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mercur iese din retrograd pe 1 ianuarie 2024

Ai mai jos datele pe care musai trebuie să le notezi în calendar. Pe 13 decembrie 2023 Mercur și-a început retrogradul, care durează până în ziua de Anul Nou. Efectele ulterioare ale lui Mercur retrograd pot fi încă resimțite timp de aproximativ două săptămâni în 2024, înainte de a putea începe în sfârșit noul an cu forțe proaspete. Ca și în 2023, vom întâlni apoi trei faze ale lui Mercur retrograd în 2024.

  • 1 aprilie – 25 aprilie 2024
  • 5 august – 28 august 2024
  • 25 noiembrie – 15 decembrie 2024

Pentru cei care nu au înțeles încă ce este Mercur Retrograd, e important să facem câteva clarificări. Planeta Mercur nu se mișcă de fapt înapoi pe orbita sa. De pe Pământ, poți vedea o iluzie optică care face să pară ca și cum mica planetă se mișcă de fapt înapoi.

Deoarece este cea mai rapidă planetă din sistemul nostru solar și este, de asemenea, deosebit de aproape de Pământ, acest fenomen are loc de aproximativ trei până la patru ori pe an. Este ceea ce noi numim Mercur retrograd.

Reclamă

Așa cum sigur știi dacă ești fană astrologie, Mercur este planeta care reprezintă comunicarea și tehnologia în astrologie. Deci, atunci când Mercur devine retrograd, aceste zone sunt cel mai adesea afectate de probleme sau neînțelegeri. Din când în când, se întâmplă lucruri asupra cărora fie nu ai niciun control la prima vedere, fie nu le-ai evaluat corect.

Totul depinde însă de semnul zodiacal în care se află planeta atunci.

Mercur retrograd de la 1 aprilie până la 25 aprilie 2024, în Berbec

Reclamă

Când Mercur retrograd trece prin semnul de foc impulsiv Berbec, trebuie să fii pregătită să-ți vezi nivelul de frustrare. Berbecul dorește întotdeauna să înainteze, dar se simte zădărnicit de energia retrogradă a planetei Mercur. În acest timp, cu siguranță ar trebui să fii atentă la ce spui și cu atât mai mult cum o spui.

Cea mai mică diferență de ton poate duce la o mare neînțelegere sau chiar la o ceartă. Încearcă să ții puțin în frâu puterea impulsivă a Berbecului.

Mercur retrograd din 5 august până pe 28 august 2024, în Fecioară și Leu

Când Mercur retrograd trece prin constelația Fecioarei, de obicei ceva nu merge bine la locul de muncă. Metodele și rutinele care au funcționat întotdeauna, acum nu mai au succes. În acest timp, asigură-te că verifici de mai multe ori sarcinile pe care le ai în lucru.

Mercur retrograd de la 25 noiembrie până la 15 decembrie 2024, în Săgetător

Semnul zodiacal aventuros Săgetător este încetinit destul de mult de un Mercur retrograd. Cel mai bine este să nu călătorești în această perioadă, deoarece lucrurile pot merge foarte prost pe parcurs. Bagajele pierdute sau avariile la mijloacele de transport nu sunt neobișnuite în această perioadă.

În acest timp ar trebui să tratezi totul cu o doză de umor și calm, pentru că oricum nu poți schimba multe lucruri. Concentrează-te asupra împrejurimilor și casei tale și vei trece bine de Mercur retrograd.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×