Reclamă

Mercur retrograd din 13 decembrie 2023. 2 zodii sunt profund afectate

Această mișcare astrală va schimba viețile tuturor în perioada următoare. Cu toate acestea, doar 2 zodii sunt profund afectate de Mercur retrograd din 13 decembrie 2023. Comunicarea cu apropiații se va schimba și nimic nu va mai fi la fel pe plan personal. Viața profesională ia și ia o altfel de turnură.

Cristiana Coman
Cristiana Coman
Publicat: 13 decembrie 2023, 9:40

Persoanele născute în zodia Balanță și Vărsător trebuie să fie foarte atente în acest caz, dat fiind faptul că vor fi nevoite să facă divese alegeri foarte dificile. Nu le va fi deloc ușor, însă cu răbdare și perseverență vor putea trece peste fiecare greutate.

ARTICOLUL CONTINUĂ DUPĂ RECLAMĂ

Mercur retrograd din 13 decembrie 2023

Anul acesta, Mercur retrograd a avut loc de 4 ori față de anii precedenți. Din această cauză, zodiile au avut mai mult de suferit și schimbările s-au văzut mult mai ușor în viața lor. În articolul de mai jos aflăm cum stau fiecare dintre nativi, având în vedere ceea ce va urma din punct de vedere astral până la începutul anului 2024.

Descoperă ce îți rezervă astrele în funcție de zodia în care te-ai născut.

Berbec: 21 martie – 19 aprilie

Nativii Berbec sunt sfătuiți de astre să aibă grijă la activitățile pe care le vor întreprinde în perioada următoare. Acestea pot avea diferite consecințe și nu vor putea fi finalizate. În ceea ce privește călătoriile pe distanțe lungi, acestea trebuie evitate. La locul de muncă nu este cazul de schimbări radicale. Lucrurile vor evolua mult mai bine din 20 ianuarie 2024, atunci când Mercur iese din retrograd.

Reclamă

Taur: 20 aprilie – 20 mai

Pentru nativii Taur vor exista multe întârzieri în ceea ce privește călătoriile, comunicarea cu copiii și blocaje. Astrele spun că este important să asculte vocea interioară. Valorile și convingerile de care dădeau dovadă până acum vor fi mai dificil de experimentat.

Mercur retrograd va scoate la iveală tot ce este ascuns și lucrurile se vor schimba în bine din 20 ianurie 2024, spune Yourtango.com.

Reclamă

Gemeni: 21 mai – 21 iunie

Nativii Gemeni vor avea probleme cu banii și sunt sfătuiți să renunțe la răzbunări în perioada următoare. Astrele spun că se pot descoperi detalii din relațiile personale care până acum nu au fost evidente. Posibilitatea de a fi înțeleși greșit este mult mai mare acum. Este recomandat să fie atenți la ceea ce vor semna în următoarele zile.

Rac: 22 iunie – 22 iulie

Nativii Rac au parte de agitație în relații, dar și căsnicie. Este important să nu fie semnate contracte în perioada următoare. Trebuie să se axeze mai mult pe ceea ce s-a întâmplat până acum și să nu mai accepte situații pentru viitor. Pot apărea unele probleme din trecut care vor fi rezolvate mai ușor. Astrele vor fi mai generoase cu acest semn zodiacal din 20 ianuarie 2024.

Leu: 23 iulie – 22 august

Nativii Leu își surprind asociații cu o comunicare eficientă în perioada următoare. Nu este cazul să se forțeze lucrurile. Pot apărea anumite probleme, dar vor reuși să fie mult mai flexibili. Sunt sfătuiți să renunțe la critică, asta pentru că agitația va începe în relația cu copiii sau persoana iubită. Un plan de vacanțî important se poate schimba, arată Astrology.com.

Fecioară: 23 august – 22 septembrie

Nativii Fecioară își revizuiesc modul de a gândi și învață că toleranța este importantă în relații. Mercur retrograd poate aduce schimbări în familie și relații. Nu trebuie să se forțeze notele în plan personal. Este important să se înțeleagă anumite situații și să se observe lucrurile greșite cu o mai mare atenție. Este recomandată comunicarea sinceră.

Balanță: 23 septembrie – 23 octombrie

Nativii Balanță găsesc situații în cazul problemelor din trecut. Este o perioadă pentru a revizui ideile din copilărie, cele care au schimbat prezentul în sens negativ. După data de 22 decembrie se vor pierde anumite idei în cazul comunicărilor zilnice. Este perioada ideală pentru a învăța să comunice cu cei din jur, mai ales cu persoanele importante.

Află totul despre nativii Balanță, de la trăsături și până la personalitate. Ce spun astrele.

Scorpion: 24 octombrie – 21 noiembrie

Nativii Scorpion sunt presați să oprească comunicarea agresivă. Trebuie să fie atenți ceea ce se întâmplă în familie. Deciziile referitoare la cheltuirea finanțelor vor fi acum mult mai dificile. Astrele spun că trebuie evitate cheltuielile majore. Bugetul poate fi unul satisfăcător dacă nu vor exista exagerări. Vor ieși dintr-o perioadă de umbră din 20 ianuarie 2024.

Săgetător: 22 noiembrie – 21 decembrie

Nativii Săgetător trebuie să aibă grijă de bani în această perioadă. Este cea mai bună perioadă pentru a-și gestiona finanțele. Trebuie să evite cheltuielile majore. Mercur retrograd le poate încurca planurile personale. Pot exista comunicări confuze și neînțelegeri. Greșelile în relații se vor intensifica din data de 20 ianuarie 2024.

Capricorn: 22 decembrie – 19 ianuarie

Nativii Capricorn vor traversa anumite neclarități în plan personal. Din 23 decembrie vor deveni totuși mai conștienți de ceea ce se întâmplă. Se pot simți singuri, ca și cum nimeni nu îi ascultă. Vor primi informații prețioase cu care nu vor ști ce să facă la început. Anumite temeri se pot evapora odată cu 20 ianuarie 2024.

Vărsător: 20 ianuarie – 18 februarie

Nativii Vărsător au șansa să elimine anumite bagaje emoționale din 23 decembrie. Se pot simți retrași, însă conștienți de ceea ce se întâmplă în jur. Sunt sfătuiți să fie mult mai buni cu cei apropiați. Astrele spun că anumite conexiuni care nu le mai servesc trebuie eliminate definitiv. Lucrurile încep să se așeze din luna ianuarie 2024.

Pești: 19 februarie – 20 martie

Nativii Pești vor avea neînțelegeri în plan personal, asta pentru că le este dificil să comunice cu prietenii. În perioada următoare vor vedea clar cine le este alături și cine nu. Pot întâmpina confuzie în viața socială. Din 23 decembrie comunicarea cu șefii se va schimba și vor exista situații de relocare cu familia.

Reclamă
RECOMANDĂRI CATINE.RO
1
Planeta mercur înconjurată de semnele zodiacale pentru a lustra că mercur iese din retrograd pe 25 aprilie 2024
Horoscop
Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie. Ce urmează pentru zodii
Universul va deschide o poartă către un nou început pentru nativii din zodiac. Mercur iese din retrograd pe 25 aprilie și lucrurile se vor schimba. Planeta își reia cursul direct, ceea ce înseamnă că...
2
Harta astrală a cu violet în care este reprezentat horoscopul săptămânii
Horoscop săptămânal
Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024. Descoperă ce îți rezervă astrele
Nativii au parte de schimbări în plan profesional, însă nu reușesc să-și ducă planurile la bun sfârșit. Horoscopul săptămânii 22 aprilie – 28 aprilie 2024 de oferă mai multe detalii despre această idee. De...
3
O femeie superbă, blondă, care poartă o rochie roșie și ilustrează una dintre acele zodii care se folosesc de gelozie în relații
Horoscop
Zodii care se folosesc de gelozie în relații. Nativii care transformă acest sentiment într-o armă
Astrologii spun că există anumite zodii care se folosesc de gelozie în relații. Acești nativi reușesc să transforme acest sentiment într-o armă. Multe trăsături de personalitate sunt influențate de zodia în care ne naștem,...
4
O femeie frumoasă care poartă o rochie albastră și stă pe un pat de flori pentru a ilustra una dintre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024
Horoscop
Zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Trei nativi care vor avea parte de reușite
Astrologii vorbesc despre cele trei zodii norocoase în ziua de 26 aprilie 2024. Acești nativi au parte de momente de neuitat. Jupiter, planeta norocului și a abundenței, este pregătit să-i sprijine pe nativi să-și...
5
Prieteni care râd și se distrează într-o zi însorită
Horoscop
Lună Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024. Cum te influențează, în funcție de zodie
Un eveniment astrologic de o intensitate uriașă va acapara toate zodiile. Luna Plină în Scorpion pe 24 aprilie 2024 vine să ne aducă tot timpul la extreme. Nativii se vor simți prinși într-o mare...
PARTENERI
×